måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Skinny Tan 24 Hour Bronzer

Av: Skinny Tan

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skinny Tan 24 Hour Bronzer hjälper dig att få en strålande solbrun hud som håller hela dagen. Denna snabba och högeffektiva brun utan sol kräm kan ge dig strålande hud snabbt och skonsamt tvättas bort i slutet av dagen.

 • Omedelbar naturlig strålande brun hy
 • Perfekt omedelbart resultat för ditt ansikte, armar, ben eller hela kroppen
 • Tvättbar brun utan sol kräm som inte lämnar rester
 • Guarana kan minska celluliter och tona huden
 • Närande mandelolja som återfuktar huden
 • Behaglig tropisk doft av kokos
 • Lätt att applicera utan att lämna ränder eller ojämnheter

Skinny Tan 24 Hour Bronzer är en effektiv brun utan sol kräm som du smörjer direkt på din kropp för ett omedelbart, naturligt solbrunt resultat. Eftersom produkten innehåller 100 % naturligt ingredienser kan du använda den på ett säkert sätt på hela kroppen! Denna kräm ger dig omedelbar effekt och är perfekt om du önskar ett direkt och effektivt resultat.

Läs mer
Typ: Lotion
Size: 125 ml

Vad är Skinny Tan 24 Hour Bronzer?

Skinny Tan är ett Australiskt varumärke som har etablerat sig i Storbritannien och i stora delar av Europa. Tanken bakom dessa produkter och denna brun utan sol kräm samt anticellulitkräm är revolutionerande och exklusiv. Produkterna kombinerar effekten med en brun-utan-sol kräm och en åtstramande och återfuktande kräm som är baserad på den aktiva ingrediensen Guarana.

Skinny Tan 24 Hour Bronzer är en brun utan sol kräm gjord av naturliga ingredienser som verkar på huden omedelbart efter applicering. Krämmen stramar åt huden, minskar celluliter och verkar återfuktande vilket och gör att din hud både ser och känns friskare. Detta är den perfekta krämen som kan användas både på hela din kropp och i ditt ansikte. Du bestämmer vad du vill applicera krämen. Skinny Tan 24 Hour Bronzer ger dig omedelbart resultat som håller hela dagen och den kan enkelt tvättas bort med varmt vatten i slutet av dagen utan att lämna några rester.

Vem är Skinny Tan 24 Hour Bronzer lämplig för?

Skinny Tan 24 Hour Bronzer är lämplig för alla typer av människor och åldrar. Oavsett om du är en kvinna eller man som vill ha en vacker, solbränd hy utan celluliter med en anticellulitkräm kan använda denna fantastiska kräm.

Ingredienserna i Skinny Tan 24 Hour Bronzer är helt naturligt och bör inte orsaka några biverkningar. observera att Skinny Tan 24 Hour Bronzer innehåller alkohol. Vänligen läs hela listan över ingredienser för att utesluta att du är allergisk mot något av innehållet.

Vad innehåller Skinny Tan 24 Hour Bronzer?

Druvkärneolja
Olja från druvkärnor har tack vare sitt innehåll av värdefulla polyfenoler och tokoferoler, ett högt antioxidantinnehåll och cytoprotektiva egenskaper. Detta innebär att din hud tillförs maximalt med näring och återfuktas naturligt med Skinny Tan 24 Hour Bronzer.
Sheasmör
Sheasmör utvinns ur det afrikanska Sheaträdet som innehåller mänger av vitaminer och mineraler. Denna ingrediens har använts under århundraden för att läka sår. Den gör att Skinny Tan 24 Hour Bronzer brun utan sol kräm upprätthåller och stärker huden samt ger den fukt.
Guarana
Frukterna från guaranaträdet har flitigt används för hudvård sedan 1980-talet. Guarana är den aktiva ingrediensen i Skinny Tan 24 Hour Bronzer, vilket stimulerar blodcirkulationen och förnyar huden och återupplivar hudcellerna på djupet. Guarana verkar även mot celluliter och stärker huden.
Karamelliserat socker
Den naturliga effekten som uppstår av av karamelliserat socker gör din hud strålande och naturligt vacker. Denna brun utan sol kräm kan lätt tvättas bort från huden och gör att krämen inte lämnar några ränder eller ojämnheter.

Hur används Skinny Tan 24 Hour Bronzer?

Skinny Tan 24 Hour Bronzer brun utan sol kräm kommer i en speciellt utformad förpackning med 125 ml vilket gör appliceringen väldigt enkel. Pressa applicera lite av krämen i din handflata eller direkt på den kroppsdel som du vill behandla. Fördela Skinny Tan 24 Hour Bronzer jämnt över din hud på samma sätt som med en lotion och njut av din naturliga, friska och strålande hy med denna anticellulitkräm.

Hur tar jag bort denna kräm?

När natten går mot sitt slut efter en fanatiskt dag kanske du börjar fundera på hur du ska ta bort Skinny Tan 24 Hour Bronzer? Detta är enkelt då denna kräm enkelt kan lätt sköljas bort i duschen eller med en svamp och lite tvål. Eftersom Skinny Tan 24 Hour Bronzer och anticellulitkräm innehåller 100 % naturliga ingredienser så behöver du inte oroa dig för att några restprodukter eller ränder ska stanna kvar efteråt.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Kanonbra när du vill vara extra snygg och räcker till flera användningar beroende på om du använder den på hela kroppen eller delar. För mig räckte det 4 gånger och då använde jag det på nästan hela kroppen så priset var riktigt bra med tanke på det naturliga resultatet och hur länge den räcker.
 • * Använde den på min systers bröllop och kände mig jättesnygg. Färgade inte av sig något och allt gick att tvätta bort på kvällen. Mycket bra alternativ till dyra Spray tans och minst lika bra effekt!
 • * Ger en perfekt solbränna helt naturligt utan någon orangefärg eller ränder.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden