måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Skinny Fiber Detox

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Skinny Fiber Detox kan effektivt få igång din viktminskning effekt genom att rena kroppen från gifter och slaggprodukter. Detox med tabletter är det bästa sättet att rengöra kroppen av från fysiska och kemiska slaggprodukter och ett effektivt sätt att balansera kroppens pH-värden och skapa en balans i mag-och tarmfloran.

 • Kan hjälpa med en ökad naturlig viktminskning
 • Antioxidanta egenskaper som stärker kroppen
 • Kan leda till att reducerar symtom som uppblåsthet & förstoppning
 • 100 % naturligt utan tillsatser eller gifter
 • Kan hjälpa med att öka fettförbränningen

Skinny Fiber Detox kan effektivt hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Skinny Fiber Detox bidrar till att rena din kropp från slaggprodukter och gifter vilket gör att du kan få igång och öka ämnesomsättningen och samtidigt må bättre. En ökad ämnesomsättning vid detox med tabletter gör att du ökar förbränningen och kroppen gör sig automatiskt av med mer kalorier, vilket ofta leder till en naturlig viktminskning.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 60
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 30 Days dagar

Vad är Skinny Fiber Detox?

Skinny Fiber är en internationellt världskänd återförsäljare av några av de mest populära viktminskningsprodukter för detox med tabletter på den internationella marknaden. Detta kosttillskott för detox ökade snabbt i popularitet då de rekommenderas av den amerikanska läkaren Dr.Oz i hans populära tv-show.

Egenskaperna hos detta tillskott som sträcker sig från avgifta kroppen till att stabilisera matsmältningssystemet: Dessutom innehåller denna effektiva detoxkur acaibär som är känt för dess höga innehåll av antioxidanter samt dess fantastiska förmåga att detoxa kroppen.

Vad kan en detox med Skinny Fiber Detox göra för mig?

Inte alla förstår vikten skillnad en detox kan göra för kroppen och vårt välmående samtidigt som det kan öka och få igång din ämnesomsättning och därmed leda till en naturlig viktminskning. Våra moderna livsstil har lett till att mängden gifter som ansamlas i kroppen ökat. Gifterna kommer från luften, bearbetade livsmedel, färdigmat, stress och även något så vanligt som vanligt kranvatten. Några av fördelarna med Skinny Fiber Detox är:

 • Renar tarmarna från gifter och avfall
 • Hjälper kroppen bli av med parasiter
 • Renar levern och bidrar till cellulär rensning
 • Effektiv för ökad viktminskning

Att avgifta kroppen med Skinny Fiber Detox är fördelaktigt för alla som vill öka sitt välmående och gå ner i vikt. Genom detox med tabletter hjälper du din kropp att bli av med gifter och slaggprodukter som samlats i kroppen. Detta inkluderar ofta fetter som inte kroppen behöver och därmed kan Skinny Fiber Detox hjälpa dig att gå ner i vikt med detox. Skinny Fiber Detox är utformade specifikt för att utföra en djuprengöring av din kropp vilket både kommer märkas på utsidan och kännas inifrån då ditt välmående kan öka och du effektivt kan tappa fler kilon.

Vad är fördelarna med acai?

Skinny Fibre Detox är en detoxkur som till är baserat på acaibär. Fruktköttet från acai är ännu rikare på antioxidanter än tranbär, hallon, björnbär, jordgubbar samt blåbär. Detta förklarar hur denna detox med tabletter blivit så populär och effektiv då produkten innehåller rent koncentrerat acai.

Acaibär är klassat som en effektiv superfood som ofta används för att motverka en mängd olika hälsoproblem, bland annat artrit, viktminskning, högt kolesterolvärde. Acai är även känt för att förbättra hudens utseende och struktur, fungera avgiftande och förbättra den allmänna hälsan. Acaibär innehåller antioxidanter, fibrer och fetter som är hälsosamma för hjärtat.

Ska jag följa en speciell diet när jag tar Skinny Fiber Detox?

Vi rekommenderar att kombinera Skinny Fiber Detox med en hälsosam kost och regelbunden motion för att få ut maximal effekt från din detox med tabletter. Dricka mycket vatten, gärna 1-2 liter per dag, för att hjälpa till att hålla kroppen aktiv och undvika uttorkning.

Hur köper jag Skinny Fiber Detox?

Du kan köpa din förpackning med Skinny Fiber Detox direkt här hos oss på Weightworld idag. Klicka bara på "Köp", följ de enkla instruktionerna och välj den leveransmetod och betalningssätt som passar just dig. Om du har några frågor om detox med tabletter eller behöver ytterligare information, vänligen kontakta vår kundtjänst på nummer 08 44 68 24 03, vi har öppet vardagar mellan klockan 9:00 och 19:00.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (85.71% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Positivt överraskad av denna produkt som både hjälpte mig att gå ner i vikt och fick mig att känna mig piggare på mindre än en månad. Rekommenderas till andra med samma syfte!
 • * Mycket nöjd med både produkt och service.
 • * Jag är helnöjd och produkten har motsvarat mina förväntningar. Mår bättre och känner mig piggare, önskar att jag hade hittat den här produkten tidigare! Kram Linnea
 • * Har blivit tipsad av en kompis som kört detta i tre månader och tappat 8 kilo och hon hade bara bra erfarenheter. Hoppas på samma effekt
 • * En riktigt bra produkt, har tidigare haft problem med ont i magen på grund av stress och inget har hjälpt. Fick tips om att köra en detox och efter jag provade skinny detox har jag inte längre några problem med magont och jag har gått ner 2 kilo också, något jag inte förväntade mig men det verkar ha fått igång min förbränning plus att jag mår bättre.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden