• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Skäl att dricka ett detoxande te

Visste du att det faktiskt finns mängder av goda skäl att dricka ett detoxande te. Förutom att detox te smakar bra och ger en avkopplande känsla i kroppen, kan denna varma dryck också komplettera din kropp med en massa andra bra saker. Läs mer här..

Det finns många fördelar med att dricka te - av alla slag! Men om du fortfarande behöver övertygas varför ett detox te är bra för dig och din kropp, läs de fyra främsta skälen att detox te bör vara en del av din dagliga rutin.

1. Te innehåller en mindre koffeinhalt än kaffe

Om du vill skära ner lite på din dagliga peroralt intag koffein men ändå vill de varma drycker, så är te svaret. Även om det är sant att vissa teer (som grönt och svart) innehåller koffein, är det fortfarande mycket mindre än vad din genomsnittliga kopp kaffe kommer att ge dig. Faktum är kaffe i genomsnitt mer än tre gånger så mycket koffein än en motsvarande kopp te. Om du köper ett rent Detox te utan koffein så innehåller det inga sådana tillsatser och renar kroppen från slaggprodukter och gifter.

Även koffein har några bra egenskaper, kan det vara en god idé att hålla tillbaka. Vissa människor är mer känsliga för koffein än andra, vilket betyder att kaffet kan vara ett problem för dig. Om du upplever problem så som;

 • Sömnlöshet
 • Nervositet
 • Rastlöshet
 • Irritation
 • Magproblem
 • Hjärtklappning
 • Muskelvärk

Så det kan vara en bra idé att byta ut ditt svarta kaffe mot en läcker och uppfriskande kopp detox te som ett alternativ till andra detoxprodukter som avgiftar kroppen.

2. Öka din ämnesomsättning

Känner du dig trög och ofokuserad? Eller vill du att förlora några kilo? Då kan ett deox te hjälpa dig. Grönt te har visat sig effektivt kunna öka förbränningen så att du kan bränna några extra kalorier genom att helt enkelt koppla av och njuta av några koppar te. Men kom ihåg att välja ett te för ändamålet. Med ett 14-dagars eller 28-dagars detox te eller bantning te, kan det hjälpa dig at öka förbränningen så att du upplever ökad energi och viktminskning.

3. Mer energi

Hur trevligt det skulle vara att ha styrka och energi att hoppa ur sängen i stället för att trycka på snooze-knappen? Samt att undvika energinedgångar på eftermiddagen, där det enda du kan tänka på är när du kan komma hem i din säng? En varm, välsmakande kopp te kan hjälpa dig att göra just det. Cho-Yung te med antioxidanter innehåller en unik blandning av grönt te av hög kvalitet i kombination med Oolong, ginseng blad och lotusblad för en naturlig energikick. De högkvalitativa ingredienserna i ett detox te för viktminskning kan ge dig den energikick som du behöver för att få den bästa starten på dagen! På samma sätt så kan denna typ av detox te också verka aptitdämpande.

4. Tillför massor av antioxidanter

Detta te är explosivt packat med ett vitamin, näringsämnen och antioxidanter som är bra för dig och de kan ge dig verkliga näringsmässiga fördelar för din kropp vilket kan hjälpa dig att effektivt rena din kropp med te . Som sagt så är det är alltid viktigt att undersöka fördelarna med det detox te som du dricker. Leta efter naturliga ingredienser och undvika socker, tillsatser eller andra fyllmedel som inte är bra för din kropp.

Ett detox te är milt för kroppen och hjälper kroppen på många sätt. Några fler av dessa fördelar är ökad sömnkvalitet, mer energi under dagen, bättre friskare hud med en glöd och immunitet i kroppen samtidigt som det hjälper dig att bekämpa sjukdomar.