2 Års Garanti

Silk’n Lipo

Enhet för riktad fettreduktion

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Kämpar du med envist och oönskat fett? Då ska du dra nytta av Silk'n Lipo's avancerade fettreducerings teknik. Denna effektiva fettförbränningsmaskin använder laser lipo ultrasonic fat cavitation technology, så kallad LLLT, för att på djupet stimulera fettvävnad under huden, samtidigt som den arbetar för att tona huden ovan för att minska celluliter. Detta genom 15 minuters sessioner som du kan utföra hemma.

 • Kliniskt beprövad LLLT-teknologi* för riktad fettreducering
 • EMS-teknologi som stärker musklerna
 • Snabba 15-minuters omgångar per område
 • Säker och smärtfri användning på magen, armarna, benen och rumpan
 • Minskar utseendet av celluliter
 • 2 års garanti inkluderat
 • CE-Märkt
 • RoHS-certifierad
 • GMP
 • ISO

Silk n Lipo funktioner

 • För områden som kosthållning och träning inte nödvändigtvis biter på
 • Riktad fettreducerings behandling med kliniskt beprövad LLLT-teknologi*
 • Muskelstärkande med EMS-teknologi
 • Formar och stärker de underliggande musklerna
 • För mage, sida, rumpa, lår och överarmar
 • Säker, smärtfri och icke-invasiv
 • Inga obehagliga bieffekter
 • Bekväm och enkel att använda
 • Uppladdningsbar enhet
 • 2 års garanti inkluderat

Så fungerar den

Silk’n Lipo kan reducera det oönskade fettet på de vanligaste problemområdena. Detta genom att använda sig av två kompletterande teknologier och kombinera dem så att de fungerar i perfekt synergi med varandra. LLLT-teknologin riktar först in sig på de envisa fettcellerna, medan EMS sedan hjälper till med bortförseln av dem samt att EMS även stärker de underliggande musklerna. Silk'n lipo kan användas på en rad olika kroppsdelar, som mage, midja, lår, rumpa och överarmar.


LLLT-teknologin

Low-Level Laser Therapy (LLLT) är en kliniskt beprövad teknologi som används för riktad behandling av fettceller*. Den fungerar genom att fokusera på fettcellerna som lagrats under huden genom att använda sig av en specialkalibrerad ljusfrekvens för att smärtfritt och säkert perforera fettcellens membran. Detta kan få cellerna att släppa ifrån sig sitt fett och krympa i storlek. När fettsyrorna har lämnat cellen spolar kroppens naturliga processer ut dem, på samma sätt som matfibrer förs ut och avlägsnas.

Eftersom LLLT är en kliniskt beprövad teknologi så har den varit i fokus för flera kliniska studier*. Dessa har visat att det optimala våglängdsspannet är mellan 630 och 670nm. Silk’n Lipo använder en våglängd på exakt 658nm, så den är helt inom det säkerställda spannet, vilket gör den till den optimala våglängden för riktad fettreducering på ett säkert och effektivt sätt.

EMS-teknologin

För att få ut maximalt från LLLT-teknologin och accelerera dess process, kombinerar man LLLT med den mycket populära Electrical Muscle Stimulation (EMS). Denna teknologi fungerar så att säkra och svaga elektriska impulser överförs till muskeln genom elektroder som placeras på huden. Detta stimulerar muskelaktivitet i området, vilket kan hjälpa till att stärka musklerna och bidra till en förbättrad form och kontur. Teknologin ger även en ökad aktivitet i lymfsystemet som, när det gäller kombinationen med LLLT-teknologin, är kroppens naturliga process för att bli av med slaggprodukter som fettsyrorna som har lämnat cellerna.

En studie* har även tittat på effekterna av stimulering av magmusklerna med EMS och funnit att man tålde det väl och att det uppstod positiva resultat av det. Man kunde se att det hade ökat magmusklernas styrka, uthållighet, fasthet samt att formen förbättrades, dessutom minskade midjemåttet.*

15-minuters omgångar

Tack vare de här två fantastiska och kraftfulla teknologierna som verkar tillsammans i perfekt harmoni, blir varje omgång inte mer än 15 minuter per område. Eftersom enheten är så snabb och enkel att använda så betyder det att den kan passa väl in i din vardagsrutin. Du kan använda Silk'n Lipo när du lagar mat eller sitter framför TVn eller gör andra dagliga rutiner. Den är särskilt perfekt att använda när du bara vill luta dig tillbaka och slappna av, och eftersom den är så bekväm, kommer du knappt märka av att den är där.

Utöver detta, om du skulle tycka att din enhet är så bekväm att du skulle glömma av att du har den på dig, så kommer den automatiskt att stänga av sig själv efter 15 minuters användning. Silk'n Lipo stänger även av sig själv om den inte varit i kontakt med huden på ett tag. Enheten har även en närhetssensor som som gör att den enbart fungerar i full kontakt med huden. Detta minskar förbrukningen av energi och slitage.

Användning

Innan användning så säkerställ att dina Silk’n Lipo-enheter är helt laddade och att hudområdet är torrt och rent. Blöt elektroddynorna lätt och placera dem på respektive enhet. Använd antingen en enhet eller koppla ihop båda två, om du ska behandla ett större område, och sätt sedan fast enheten vid det bälte som har rätt storlek. Placera bältet runt området som du vill använda din Silk’n Lipo på, se sedan till att enheterna har god kontakt med huden och säkra därefter bältet så att det är bekvämt och inte halkar runt eller kan röra på sig.

Sätt på enheten genom att trycka på ON-knappen, så att laserdioderna lyser röda. Justera EMS-energinivån med hjälp av knapparna med ”+” och ”-”, så att du får en nivå som passar din kropp och dina behov. Om du använder enheten för första gången så föreslår vi att du börjar med den lägsta nivån och sedan jobbar dig uppåt. Använd din Silk’n Lipo upp till max 3 gånger i veckan på varje önskat område, i 15-minuters omgångar. Kom ihåg att dricka rikligt med vatten före och efter varje behandling.

Detta är inkluderat

 • 2 Silk’n-enheter
 • 2 elektroddynor
 • 2 kontakter
 • 3 bälten
 • Ställning/laddningsdocka
 • Adapter
 • Användarmanual
 • Garantisedel

Varför handla från oss?

Vi grundar vår verksamhet på att erbjuda bästa möjliga kvalitet till våra kunder, så vi är stolta över att vara en officiell permiumpartner till Silk’n. Detta betyder att när du handlar en Silk’n Lipo-enhet från oss så är du garanterad en äkta originalprodukt från Silk’n. Det betyder också att om du skulle ha problem med din enhet, så kan vi arbeta direkt med tillverkaren för att få det utrett så snart som möjligt.

Råd

På motsvarande sätt som när man använder någon annan enhet för första gången, så rekommenderar vi att man läser igenom hela användarmanualen så att man fullt ut förstår produkten och hur man använder den. Denna enhet är inte avsedd för behandling av bröstet, för storskalig fettborttagning eller för att behandla fetma. Använd den inte när du tränar, om du är gravid eller ammar, eller om du har en pacemaker eller annat elektroniskt implantat. Enheten är avsedd för personer över 18 år. För en komplett sinnesfrid när du köper och använder din enhet, så håller sig Silk’n Lipo till EU-reglerna och inkluderar även en 2-årig garanti.

*Stödjande studier

LLLT

 • Effektivitet av Low-Level Laser Therapy för kroppsskulptering och områdesvis fettreduktion. Läs mer.
 • Applicering av low-level laser therapy för icke-invasiv kroppsskulptering. Läs mer.
 • Low-level laser therapy som en icke—invasiv metod för kroppsskulptering: en randomiserad, kontrollerad studie. Läs mer.
 • Reduktion av låromkrets och förbättring av utseendet hos celluliter med dubbelvåglängds-, lågnivålaser och massage. Läs mer.

EMS

 • Effekterna av neuromuskulär, elektrisk stimuleringsträning på magmusklernas styrka, uthållighet och utvalda antropometriska mått Läs mer.

PROVA SILK'N I 8 VECKOR. INTE NÖJD? FÅ DINA PENGAR TILLBAKA!

Om du inte är 100% nöjd är vi inte nöjda. Det är därför vi ger dig tillbaka pengarna om Silk'n Lipo inte uppfyller dina förväntningar. Du kan returnera Silk'n Lipo inom 8 veckor till oss för återbetalning. Inga frågor ställda!

Villkor - Pengarna Tillbaka Garanti

Du kan returnera en oskadad Silk'n Lipo-enhet inom 8 veckor efter mottagandet om du inte är nöjd, räknas från inköpsdagen.

För att vi ska kunna genomföra din återbetalning, returnera din Silk'n Lipo i originalförpackning, inklusive alla dess delar. Eventuella skador som orsakats utanför garantin kan inte godtas tillbaka för återbetalning. För att begära återbetalning, skicka ett mail till vår kundservice: [email protected]

Vi bibehåller alla rättigheter inklusive, utan begränsning, rätten att ändra de ovannämnda villkoren när som helst, utan att meddela dig. Utöver dessa villkor förbli alla övriga Allmänna Villkor i fullständig form.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

76.67% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jättebra.

L Lidija J
Verifierat Köp

Denna produkt är bland det bästa jag testat. Tycker många produkter för viktnedgång ska hjälpa allt och fixa allt men jag vill ha en specifik produkt som hjälper på specifika områden. Detta är den! Använder den på underarmarna och magen där jag har mycket fett. Enda negativa är väl prislappen men det är definitivt värt det.

C Camilla
Verifierat Köp

Har gått på alla dieter man kan tänka sig och ingenting har gett lika bra och långvariga resultat som denna produkt. Bästa köpet!

F Francina
Verifierat Köp

Har alltid haft mycket fett på magen. Hur mycket jag än promenerar, springer eller äter sallader. Går ner överallt annars känns det som men inte där. Denna är så bra för den hjälper verkligen på exakt stället man har den!

S Stephanie
Verifierat Köp

Bra produkt, lite lång leveranstid men värt det i slutändan. Riktigt nöjd.

J Julia

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar