måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Silk'n

Välj kategori

När det kommer till effektiv cellulitborttagning är Silk’n precis det du behöver. Silkn kan ge alla kvinnor vad de önskar – permanent silkeslen hy fri från celluliter, effektivt och prisvärt.
När det kommer till effektiv cellulitborttagning är Silk’n precis det du behöver. Silkn kan ge alla kvinnor vad de önskar – permanent silkeslen hy fri från celluliter, effektivt och prisvärt.

Om Silk'n

Förändring är bra, särskilt när det gäller med några riktigt fantastiska revolutioner av befintlig teknik. Silk'n är ett ledande varumärke som tar den senaste tekniken och producerar enheter som kommer att lägga bekvämlighet och jämnhet i ditt liv för hårborttagning och för att motverka celluliter.

Behandla vår skönhet med det världsberömda och populära märket Silk'n. Denna tillverkare är världsledande i professionella estetiska apparater för hemmabruk. Produkterna är speciellt gjorda för att göra livet enklare och bekvämare. Att föra teknik som används i professionella skönhetskliniker till ditt hem är en livstids filosofi hos Silk'n.

Silk'n har skönhetsprodukter i olika kategorier: hårborttagning, ansiktsvård, cellulitbehandling, kroppsvård och fotvård. Detta skönhetsvarumärke är mest känt för sin HPL ™ (Home Pulsed Light) teknologi. Detta innebär permanent hårborttagning med ljuspulser. Med våra produkter kan du enkelt ta bort oönskat hår på kroppen och ansiktet i avskildhet i ditt eget hem. Och Silk'n erbjuder mycket mer! Upptäck även produkter för anti-åldrande och aknebehandling till exempel.

Denna tillverkare började utveckla den första konsumentenheten för långsiktig hårborttagning nästan för ett decennium sedan och sedan dess har de sålt produkter till över 1 miljon användare över hela världen!

Varumärket Silk'n blev mycket populärt efter lanseringen av deras SensEpil enhet, vilken bidrar att permanent bli av hår när de används på en viss del av kroppen. Innan denna enhet, var Intense Pulse Light-teknik endast använd i stor utsträckning kliniker och salonger. Till en början så trodde ingen på att en hembaserade enhet kan erbjuda några nämnvärda resultat.

Men saker och ting förändrats snart när kvinnor började köpa enheterna. En ny klass av enheter inklusive sortimentet av Silk'n Glide blev riktigt populära för att erbjuda den typ av resultat som du normalt bara kan få från kliniska behandlingar.

Vilken typ av produkter kan Silk'n erbjudanden

Silk'n har ett stort utbud av produkter som täcker hudvård, cellulitbehandling och hårborttagning. Här på Weightworld vi fokuserar vi främst på smärtfritt, kostnadseffektivt cellulitreducering som kan vara kopplad till kraftig viktnedgång eller ett resultat av en ohälsosam livsstil. De mest populära och effektiva alternativen från Silkn inkluderar, Silk'n SensEpil, Silk'n Flash & Go, Silk'n Flash & Go Lux och Silk, n Glide.

Vad är så speciellt med Silk'n?

Dessa produkter är tillverkade av Home Skinovations Limited, och dessa enheterna från Silk'n är kända för kvalitet och toppmodern teknik. Över 1 miljon människor har köpt dessa enheter över hela världen och produkterna har också varit med i populära tidskrifter och TV-program. Från Allure till Vogue och Oprah till Dr Oz, pratar alla om Silk'n!

Silk'n är känt för att endast tillverka de högsta och bästa produkterna av högkvalitet samtidigt som det är de säkraste och mest prisvärda skönhetsprodukter för hemmabruk! Men under åren har detta varumärke lyckats etablerat sig och hjälpt tusentals män och kvinnors genom att skapa en innovativ och effektivt sortiment med kvalitetsprodukter.

Säkerheten först

Silk'n fokuserar på kvaliteten på sina produkter - inte bara av etiska skäl och respekt till sina konsumenter utan även av säkerhetsskäl. I själva verket är det material som används i produkter från Silk'n noggrant utvalda för sin kvalitet för att säkerställa att inget kan hindra en effektiv behandling.

Ständig innovation

Med sin enorma framgång så anser Silk'n att varumärket inte bör stanna vid en produkt för ett tillstånd. De fortsätter att förnya sig och producera sitt sortiment och är ständigt på jakt efter nya möjligheter att finna en lösning på vardagliga problem. Vare sig det är hårvård, cellulitbehandling eller hudvård.

Behandling av celluliter, rynkor och fina linjer

Silk'n har alltid haft ett uppdrag att tillhandahålla högkvalitativa lösningar på problem i samband med huden. Deras produkter blev snabbt revolutionerande för att bekämpa celluliter och verka föryngrande vilket som tillåter dig att effektivt minska tecken på åldrande. Produkterna från Silk'n kan användas på specifika problemområden så som lår, mage eller armar och direkt behandlar fina linjer och rynkor, tack vare sin patenterade teknologi.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden