måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Shaker - Myprotein

Av: MyProtein

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Shaker - Myprotein är en blandningsflaska som låter dig blanda dina proteintillskott utan klumpar och dessutom med minimal ansträngning. Denna flaska är en del av tillbehör inom idrott för den mer avancerade marknaden. Shaker - Myprotein med en 600 ml av kapacitet som är lätt att bära med sig i gymväskan och ger dig möjlighet att konsumera dina proteindrinkar när som helst på dagen.

 • Shaker - Myprotein är perfekt substitut för mixer
 • Mixer boll som bidrar till en bättre blandning
 • För protein shaker flaska är locket helt lufttät
 • Klumpfri protein shaker flaska
 • Lätt att rengöra
 • Ergonomisk design med denna protein shaker flaska som är lätt att hantera
 • 600ml i kapacitet

Shaker - Myprotein är lätt att använda som en proteinshake efter träning och ger dig möjlighet att få ut det bästa av dina drycker och din träning. Lätt att bära i träningsväskan, flaskan ger dig möjligheten att blanda ditt perfekta proteintillskott för en effektivare och snabbare muskelutveckling.

Läs mer

Vad är Shaker - Myprotein?

Just nu är flaskan till de mest avancerade proteinpulver som finns på marknaden för sportutrustning här. Med en kapacitet på 600 ml, hjälper denna Shaker - Myprotein dig att få din proteinshake efter träning eller med andra former av blandningar utan större ansträngning.
Vad är fördelarna med Shaker - Myprotein?

Bollen i protein shaker flaska hjälper till att blanda pulveriserade kosttillskott och sprider det jämnt i den tidigare tillsatta vätskan. Det räcker att skaka flaskan och bollen för att blanda ditt pulver till vätskan, enkelt och effektivt.

100% lufttätt lock är också en betydande fördel med denna flaska, skruvlocket sitter säkert och pipen samt locket som klipper till tillgängligheten leder till en enkel användning. Denna shaker är lätt och enkel att bära med sig vilket gör den perfekt för din dagliga träning.

Shaker - Myprotein fungerar jättebra att diska i diskmaskinen. Denna flaska har också en ergonomisk design som gör det enkelt att hantera. Med en kapacitet på 600 ml, är denna protein shaker flaska idealisk för din fysiska träning.

För vem är Shaker – Myprotein användbar för?

Denna shaker är perfekt för människor som vill utveckla sin muskelmassa genom pulver kosttillskott. Shaker - Myprotein med blandningsfunktion kan du njuta av din drink hela dagen. I allmänhet, använd denna sportdryck av Shaker - Myprotein före och/eller efter träning.

Hur använder man Shaker - Myprotein?

För bästa användning, är det lämpligt att först lägga vätskan i ditt valda alternativ (vatten, mjölk, juice, mandelmjölk ...) i shakern. Det är viktigt att först hälla i vätskan för att förhindra att proteinpulver pålar upp på flaskans botten.

Mät proteinpulver med din dispens. Om du inte har en mätare, kan du ersätta det med 2 matskedar pulversoppor för en bra proteinshake efter träning.

Lägg till alla andra ingredienser, en shaker är verkligen ett bekvämt sätt att konsumera ett kosttillskott pulver. Dock rekommenderas det att konsultera med en kvalificerad läkare för att inte överskrida den rekommenderade dosen och undvika eventuella biverkningar innan du använder proteinshake efter träning.

Skruva på locket och se till att locket är väl tillslutet och skaka din Shake - Myprotein flaska upp och ner för cirka tjugo sekunder.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (98% baserat på 10 )

 • * Bra och praktiskt mixer flaskar. Använt min i flera månader dagligen och kvaliten är bra, enkel att diska i diskmaskin och lagom storlek.
 • * Bra shaker. Enkel att ta med och perfekt när man blandar en snabb proteindrink med proteinpulver då det följer med en mixerboll så det blir inga klumpar och lätt att dricka!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.