• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Sex sätt att må bättre och gå ner i vikt

I den här artiklen kommer vi diskutera vikt och hur du kan minska din övervikt och må bättre. Oavsett om du vill gå ner i vikt, öka ditt immunförsvar och stärka din kropp så kan dessa tips hjälpa dig på vägen.

Vad orsakar övervikt?

Överdrivet mycket socker och salt i kosten - överskott av saltintag gör att kroppen behåller vatten och orsakar svullnad. Överdrivna sockernivåer kan göra insulinnivåerna högre, vilket gör utsöndring av natrium svårt.

Njurproblem - Njurinfektioner och sjukdomar hindrar normala funktioner och gör det svårt för kroppen att bli av med överflödig vätska och natrium.

Premenstruellt syndrom-ödem - förändringar i hormonnivåer före menstruationen kan öka risken för vätskeansamling och att du går upp i vikt.

Under graviditeten - vätskeretention, särskilt under tredje trimestern av graviditeten, är ganska vanligt.

Vistas i en ställning för länge - att bli sittande eller stående för länge kan leda till att vatten hålls kvar i vristerna och att du går upp i vikt.

Brist på motion – regelbunden motion och fysisk aktivitet är nödvändigt för att gå ner i vikt.

6 tips för att bli av med övervikt och må bättre.

1. Inför förändringar i din kost

De som lider av övervikt bör minska saltintaget. Om du har mer natrium än vad som behövs kan det göra att din kropp behåller överflödig vätska. Du måste då undvika dessa livsmedel som innehåller natrium i stora mängder, inklusive bacon, oliver, saltade chips, konserverade soppor och kryddor som soja och barbecuesås för att uppnå en snabb viktminskning naturligt.

Nästan all bearbetad mat är rik på salthalt, och du behöver undvika dem så mycket som möjligt. För att bli av med lagrad vätska kroppen behöver du äta mat rik på kalium. Bananer och kål är bland andra livsmedel som är rika på kalium, och därmed måste du inkludera dem i din dagliga kost.

2. Ät grönsaker, frukt och drick örtteer

Grönsaker och frukter rika på vitamin A och C hjälper till att avlägsna överblivet vatten i njurarna genom att eliminera avfall. Att dricka örtte innan menstruationscykeln börjar kommer också att hjälpa dig att bli av med överflödig vätska. UVA-ursi och persilje-te har visat sig vara mycket fördelaktigt, så se till att du dricker åtminstone några koppar varje dag, före uppkomsten av menstruationscykeln. Saft av tranbär och citron, och grönt te om det intas regelbundet kan också befria kroppen från överflödiga kilon och öka din förbränning naturligt.

3. Drick mycket vatten

Bara för att du vill gå ner i vikt betyder det inte att du behöver minska ditt intag av vatten. I själva verket är det så att om du dricker tillräckligt med vatten, ca 7-8 glas varje dag, kommer det att eliminera överskottet av salt och vatten från dina njurar mer effektivt. Att dricka ett varmt glas vatten med saften av en citron varje morgon är även det oerhört fördelaktigt.

4. Öka fiberintaget

Fiberrika livsmedel hjälper kroppen att avlägsna toxiner, inklusive oönskat vatten och salt. Färska frukter och grönsaker är rika på fibrer, så du måste lägga till dem i din dagliga kost. Havregryn, flerkornsmat och fiberspannmål kan också hjälpa till att bota problemet med övervikt.

5. Motionera dagligen

Om du tränar varje dag i 40-60 minuter kan det hjälpa till något oerhört med att bli av med överflödiga kilon. Du kan delta i aktiviteter som cykling, löpning, promenader och aerobics, eftersom det kommer att hjälpa spola ut överflödigt salt från kroppen i form av svett. Sådana aktiviteter ökar också urinflödet, och därmed minskar överskotts-kroppsvätskorna. Du kan även kombinera dess tips med Resveratrol naturligt tillskott för att maximera effekten och få ut det mesta av ditt tillskott.

6. Hantera stress

Stress kan också orsaka hormonell obalans, och detta kan leda till vätskeansamling. Så det är viktigt att följa stresshanteringstekniker som meditation, andningsövningar och massage för att slappna av och eliminera stress.

Andra användbara tips:

 • Upptäck om du är känslig för någon mat och undvika den. Om du äter något du är känslig för och det resulterar i inflammation kan det få din kropp att hålla kvar vatten och / eller vikt.
 • Satsa på en torr bastu för att hjälpa din kropp frigöra toxiner och lagrat vatten.
 • Blötlägg dig i ett varmt bad med Epsom-salt i ca 30 minuter för att minska vätskeansamlingen. Minska ditt giftintag en gång per årstid genom att göra en rensning av din kropp. En rengöring bidrar till att avlägsna gifter från kroppen.
 • När du eliminerar toxiner kommer din kropp att kunna bli av med överflödigt vatten och övervikt och du kan även prova fettförbrännare i kapselform för att maximera effekten naturligt.