Resveratrol & WeightWorld Intensive Colon Cleanse

Kombinationspaket | Detox med rödvinsextrakt

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Resveratrol och MaxMedix Intensive Colon Cleanse kan hjälpa dig att bränna fett och gå ner i vikt medan du detoxar och främjar matsmältningssystemet. Alla fördelarna hos rött vin och detox utan krångel eller baksmälla!

 • Kraftfull fettförbrännare
 • Detoxar och renar
 • Naturliga ingredienser som förbättrar tarmfloran och dess funktion
 • Kan öka ämnesomsättningen
 • Innehåller kapslar som är lätt att ta
 • Full av antioxidanter
 • Kan minska dåligt kolesterolvärde

Resveratrol är en naturlig fenol som oftast hittas i skalet på frukter såsom mullbär, blåbär och röda druvor. Det är en antioxidant som sägs vara effektiv för att boosta metabolismen, bekämpa tecken på åldrande och förbättra både hälsa och välbefinnande.

Resveratrol

Resveratrol är ett naturligt förekommande växthormon (eller fenol) som finns i frukt, grönsaker, mörk choklad och nötter, röda druvor är särskilt rika på resveratrol. Denna naturliga fenol anses vara en kraftfull antioxidant, och sägs ofta påskynda viktminskning, blockera fettceller, detoxa kroppen och minska tecken och symtom på åldrande. Dess antioxidant och anti-inflammatoriska egenskaper kan vara mycket fördelaktiga för att bibehålla en frisk kropp.

Då resveratrol finns naturligt i röda druvor, har även rött vin en hög resveratrolhalt vilket innebär att alla dessa fördelar kan finnas i extrakt av rödvin - men utan kalorier och den baksmälla som kommer med att dricka rödvin. WeightWorlds kosttillskott med resveratrol är 100% naturligt och lämpligt för vegetarianer och veganer. Det är också fritt från gluten och laktos - så lämpar sig för vem som helst.

Vad är MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

MaxMedix Intensive Colon Cleanse är en detoxkur på 10 dagar som rensar och avgiftar tarmen på skadliga bakterier. Denna tarmreningskur kan även bidra till en sund viktminskning. Detta eftersom att kuren leder till att din kropp lättare tar upp alla nyttigheter från maten du äter vilket i sin tur kan leda till en sundare vikt.

Hur gör jag?

Börja din behandling med en 10-dagars detoxbehandling med Intensive Colon Cleanse för att stärka kroppen.

Intensive Colon Cleanse avgiftar kroppen och rengör den från gifter vilket ger dig mer energi och hjälper din kropp att ta upp näringsämnen snabbare.

Påbörja din 30-dags kur med Resveratrol. Detta bidrar till att öka ämnesomsättningen och öka din viktminskning.

Fördelar

 • Minskar fettintag och ackumulering
 • Hjälper till att öka fettförbränningen och ämnesomsättningen råtta
 • Kan bekämpa hudskador
 • Hjälper matsmältningen, vilket kan påverka din viktkontroll
 • Kan minska symtomen på gassiness, uppblåsthet och förstoppning
 • Kan avgifta din kolon, utan att skada den vänliga bakterier

Är det säkert att använda?

Resveratrol och MaxMedix Intensive Colon Cleanse använder till 100% naturliga och säkra ingredienser så de bör inte ha några negativa biverkningar, däremot bör du alltid kontrollera så att du inte är allergisk mot något. Det rekommenderas inte att du gör en tarmrengöring i mer än tio dagar.

Var kan jag köpa detta paket?

Det är enkelt, snabbt och säkert att beställa från WeightWorld. Kom ihåg att du hos WeightWorld kan få dina produkter så snabbt som dagen efter beställning så länge du beställer före 16.00. Om du har några problem är vår kundtjänst är tillgänglig måndag till fredag från 10.00 till 18.00.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har tagit Resveratrol länge och alltid tyckt om det. Bestämde mig för att testa denna combo då jag tycker det är viktigt att rena systemet då och då så att säga. Tycker båda produkterna fungerar utmärkt både tillsammans och separat.

J Josephine
Verifierat Köp

Colon Cleanse gjorde verkligen sitt jobb annat kan man inte säga! Resveratrol var också bra men gillade den förstnämnda bäst.

S Susanne
Verifierat Köp

Bästa combon! Provat båda separat tidigare och nu tillsammans och de fungerar till och med bättre så. Rekommenderar starkt om du vill gå ner i vikt!

S Sofia
Verifierat Köp

Inte använt så länge än men tycker jag märkt en skillnad. Frågan är om det fortsätter och håller i. So far so good!

E Elsa
Verifierat Köp

Kom snabbt och produkterna verkar bra

J Jossan
Verifierat Köp

Älskar det här kittet

M Maria
Verifierat Köp

Jättebra

E Emilia
Verifierat Köp

Det känns verkligen som att det fungerar. Särskillt Intensive colon cleanse, den har jag använt ofta

S Stella
Verifierat Köp

Fungerar bra

H Hjalmar
Verifierat Köp

neh jag märker inte jättemycket så kommer nog inte köpa detta igen

S Susanne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar