måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Remescar

Välj kategori

Remescar hjälper läkningsprocessen av både nya och gamla ärr och hudbristningar som uppstått till följd av kirurgi, brännskador,sår, insektsbett, acne, viktminskning, graviditet med mera.
Remescar hjälper läkningsprocessen av både nya och gamla ärr och hudbristningar som uppstått till följd av kirurgi, brännskador,sår, insektsbett, acne, viktminskning, graviditet med mera.

För vilken typ av ärr kan produkten användas på?

Remescar minskar nya och gamla ärr till följd av skador, kirurgi, brännmärken, insektsbett, viktförändring, acne, bristningar och laserbehandlingar eller operation.

Från och med vilken ålder kan Remescar användas?

Produkterna rekommenderas inte för barn under 6 år utan tillsyn. För barn under 1 år gamla rekommenderar vi att konsulterar med en läkare innan du använder produkten. Läs bruksanvisning innan användning av produkten och kontrollera om du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Kan jag använda Remescar på öppna sår?

Nej, du kan bara använda produkterna på slutna sår, ren och torr hud. Dessa produkter kan inte användas på: infekterade sår, akne, slemhinnor, och/eller i ögonen.

Hur många gånger om dagen ska jag använda produkten?

Använd produkten två gånger om dagen under två till tre månader för maximalt resultat.

Kan Remescar användas i solen?

Ja, alla produkter innehåller starka UV-A och AV-B-filter.

Kan produkten lämna märken när den tillämpas?

Nej, men det lämnar ett mycket diskret transparent lager av krämen på huden.

Kan jag använda Remescar på alla delar av kroppen?

Ja, kan du använda produkten på hela kroppen och ansiktet, men vara medveten om vissa försiktighetsåtgärder som nämns i bruksanvisningen för den specifika produkten du använder.

Hur fungerar behandlingen?

Remescar skapar ett transparent, tunt och diskret silikonbaserat lager vilket därmed skapar en skyddande barriär för läkning av ärr medans hudens fuktbalans bibehålls.

Kan jag använda Remescar för att undvika ärr?

Ja. Men om huden har spruckit du inte kan undvika ett ärr. Du kan däremot göra det mindre synligt. Du kan endast använda produkten på helt läkta sår.

Hur lång tid tar det att se en skillnad i mitt ärr?

Du kommer att se en tidig skillnad efter regelbunden anvädning av Remescar inom några veckors användning. Klåda och obehag av ärret kommer att försvagas och du kommer att se en markant förbättring efter ett par månader av kontinuerlig användning.

Kommer Remescar ta bort mitt ärr?

Det är inte möjligt att göra ett ärr helt osynlig. Remescar kan däremot avsevärt förbättra utseendet på de flesta nya och gamla ärrvävnader.

Ska några försiktighetsåtgärder utföras innan du använder produkten?

I din bruksanvisning är några försiktighetsåtgärder nämnda, till exempel:

 • Remescar är för utvärtes bruk och du bör inte använda det på öppna eller infekterade sår eller placera den i kontakt med slemhinnor eller för nära ögonen.

 • Applicera inte krämen på tredje gradens brännskador eller hud som för närvarande påverkas av akne.

 • Använd inte produkten om allergiska reaktioner på en av ingredienserna uppstår.

Vad är ett ärr?

Ett ärr är ett synligt märke på huden som är kvar när såret har läkt efter en olycka, operation, laserbehandling, brännskador, acne och så vidare. Bildandet av ny vävnad ger huden en annan struktur än original huden. Det är därför det ser annorlunda ut och detta är något som kan behandlas med Remescar. Ju mer huden är skadad, desto längre tid tar att läka och ju större chans att ett ärr. Inledningsvis är ärr röda och tjocka och sedan gradvis tonas de ner med tiden.

80% av befolkningen har ärr och 95% av de människor som lider av akne har kvar ärrbildning. Dessutom har mer än 75% av gravida kvinnor slutat med hudbristningar. Dessa ärr orsakas av överskottet sträckning av huden.

Vad är ådernät?

Telangiectasias, Spider veins och ådernät är små vidgade blodkärl nära ytan av huden karakteriseras som lila, blå eller röda linjer. De liknar åderbråck men är mycket tunnare i diameter och inte påtaglig.

70% av kvinnorna och 40% av män lider av kroniska venösa sjukdomar i en form eller en annan. I Tyskland utfördes omkring 300.000 åderbråcks operationer utförs varje år.

Mer än 50% av patienterna är äldre än 40 år drabbas av ådernät.

En nylig brittisk studie visade att över 80% av befolkningen i åldrarna mellan 18 och 64 år lider av ådernät vilket kan behandlas med Remescar.

Några av riskfaktorerna att drabbas är bland annat:

 • Genetisk orsakt
 • Brist på rörelset
 • Ökande åldert
 • Graviditett
 • Traumat
 • Solexponeringt
 • Övervikt

Även om det finns ingen större hälsorisk förknippad med ådernät, kan den sociala förlägenhet göra att många vill behandla och bli av med dessa och då kan Remescar vara precis vad du söker efter.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden