måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Silicone Scar Stick 5.4g Stick | Ärrstift

Av: Remescar

189Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Remescar ™ Ärrstift är en revolutionerande produkt som lyckas kombinera medicin och kosmetik för att motverka och reducera synligheten av ärr. Det är lätt att använda denna produkt för att ta bort ärr som samtidigt göra så att din hud ser mjuk och smidig ut igen. Du kan använda den här produkten för att ta bort ärr på både ansikte och kropp, effektivt, smärtfritt och helt säkert.

 • Minskar dina ärr - både gamla och nya
 • Slätar ut och verkar utjämnande för din hudton
 • Förnyar hudlagren och jämnar ut hudtonen
 • Minskar brännande, sveda och klåda från ärr
 • Effektiv för att ta bort ärr i ansiktet samt på resten av kroppen
 • Används mot blandannat ärr från akne, operation, bristningar eller brännskador
 • Smälter in med huden, så att ingen kan se att du använt detta

Remescar ™ Ärrstift har visat sig fungera vid flera kliniska tester för att ta bort ärr i ansiktet samt på övriga delar av kroppen. Med Remescar ™ behöver du inte genomföra plastikkirurgi för att bli av med ärr och du kan säkert och enkelt använda detta stift för ta bort dina ärr. Denna produkt använder ett speciellt anpassat silikonfilter vilket innehåller UV-filter för att ge extra skydd åt din hud hud.

Läs mer
Typ: Stick
Size: 5.4g

Vad är Remescar ™ Ärrstift?

Om du har en lite djupare sår från exempel en operation, en allvarlig olycka eller akne kan denna produkt visa sig vara en bra lösning för att ta bort ditt eller dina ärr. Dessa exempel på skador lämnar ärr som ofta inte är lika så estetiskt tilltalande och som du kanske vill reducera och ta bort ärr i ansiktet.

Ärr kan också vara svårt att täcka med normalt smink, vilket resulterar i att många människor lider av synliga ärr som normalt inte kan täckas över och letar efter en lösning för att ta bort ärr i ansiktet. Remescar ™ är den perfekta lösningen för behandling av ärr och kan användas utan att gå igenom en lång och mödosam och dyr plastikkirurgi. Remescar ™ ärrstift har förändrat förutsättningarna för dem som har drabbats av ärr och vill ta bort ärr i ansiktet eller på övriga kroppen. Vare sig det handlar om bristningar, kirurgiska ärr eller brännskador kan Remescar ™ underlätta läkningen av ärr och kompensera för skillnader i färg på huden för effektiv borttagning av ärr.

Remescar ™ ärrstift förnyar inte bara hudens lager det skyddar också från solljus och UV-strålar. Med denna penna i väskan kan du få en färg som du kan känna dig nöjd med igen och behandling av ärr har aldrig varit så enkelt!

Före efter ärr

Vilka är ingredienserna i Remescar ™ Ärrstift?

Denna produkt består av tre aktiva huvudingredienser som kombinerat kan minska synligheten av ärr samt hjälpa dig med att ta bort ärr i ansiktet. Alla ingredienser är kombinerade tack vare din vetenskapligt bevisade effektivitet i att ta bort ärr och kombinerade de ger dig den perfekta lösningen på dina problem.

Silikon lägger sig på huden återfuktar, skyddar och förnyar de övre hudlagren och stimulerar produktionen av kollagen och på så sätt kan detta ärrstift hjälpa dig ta bort ärr i ansiktet.

Beta glukan lugnar, skyddar och återfuktar huden. Det kan också främja läkningsprocessen.

Denna produkt innehåller också ett UV-filter som skyddar mot starkt solljus. Detta filter skyddar mot skadlig UV-A och UV-B-strålning.

Denna produkt kan med dessa aktiva ingredienser behandla dina ärr direkt och smärtfritt och hjälpa dig att ta bort ärr i ansiktet. Här finns det inget behov av intensiva och kostsamma kirurgiska ingrepp eller laserbehandling. Med Remescar ™ får du en enkel behandling av ärr som du kan vara nöjd över.

Hur använder du Remescar ™?

Remescar ™ Ärrstift bör användas på ren och torr hud och är känd för att vara effektiv för de som vill ta bort ärr i ansiktet samt på resten av kroppen. Applicera försiktigt stiftet på det drabbade området. Denna stift bör appliceras två gånger per dag under en period av två till tre månader för bästa resultat. Använd ärrstiftet regelbundet för att se ett effektivt och fullständigt avlägsnande av dina ärr.

Hur beställer jag Remescar ™ ™?

När du beställer Remescar ™ från Weightworld kan du vara säker på att det fungerar enkelt, snabbt och säkert. Börja din beställning nu genom att klicka på "Köp" - knappen direkt på den här sidan. När du är klar med din shopping på vår hemsida kan du välja bland flera leverans och betalningsmetoder för att hitta ett alternativ som passar just dig. Börja din behandling för att bli av med dina ärr redan morgon då du kan få din leverans inom 24 timmar när du väljer expressleverans med UPS.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Bra kundservice och snabb leverans!
 • * Använde den mot mina bristningar på magen och de är nästa borta nu.
 • * Nöjd att jag kunde hitta den här produkten i sverige, blev rekommenderad av en vän som testat detta och jag fick paketet på 3 dagar. Läst mycket bra om den och hoppas den hjälper.
 • * Jag har har sedan tonåren haft ett ärr på hakan som stört mig mycket och jag har provat allt, detta stift är det som fungerat bäst och efter 1 månad är det nästan borta. Det tar några veckor att se resultat men det är absolut värt det. Mycket bra produkt!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden