måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

RelaxMaternity ™ Progressiva Gördel - Nu 60% Rabatt

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Få välbehövligt stöd för din mage, rygg och midja under graviditeten med RelaxMaternity Progressiva Gördel. Den lätta bomullskonsistensen ger dig ett bekvämt underklädsplagg som du kan ha på dig under dina vanliga kläder. Stödbältet är speciellt utformad för att stödja magområdet och för att lindra rygg eller nackbesvär.

 • Lager av elastiskt stöd utan att trycka ner magen
 • Detta hållbara material innebär att ditt plagg är tillverkat för att hålla (även efter många tvättar)
 • Finns endast på WeightWorld - du kommer inte hitta RelaxMaternity Progressiva Gördel någon annanstans på internet!
Läs mer
Typ: Korsett
Antal: 1

Vad som gör vår Progressiva Gördel bättre än andra är dess elasticitet och förmåga att expandera allt eftersom barnet växer med din mage, kommer gördeln också växa. Detta ger dig bara inte total komfort men kommer också att ge dig sinnesro eftersom du vet att ditt barn är säkert. Denna progressiva gördel finns i svart, beige och vitt och är komplett med förstärkning runt magen. Till skillnad från många av sina mer betungande och överdimensionerade konkurrenterna kommer den att sitta snyggt under kläderna utan att vara obekväm.

Köp Relaxmaternity skyddande gördel online i sverige

Vad är RelaxMaternity Progressiva Gördel?

Vår progressiva gördel innehåller en sömlös design och är därmed ett helt diskret alternativ till Mammakläder på marknaden. Den finns i vitt, svart och beige, och tillgodoser verkligen alla gravida mödrar. Den är tillverkad till perfektion och dennas huvudsakliga funktion är att ge stöd åt mage och midja under din graviditet.

Hur fungerar en Progressiv Gördel?

Denna Progressiva Gördel från RelaxMaternity sitter bekvämt under dina kläder för att stödja din mage, midja och rygg. Ett förstärkt band sitter också snyggt över magen. Vad som skiljer denna produkt är dess förmåga att expandera allt eftersom barnet växer. Detta uppnås genom elastiska fibrer. Och som ett resultat kommer du att få ett skonsamt men ändå effektivt stöd för din mage under hela graviditeten.

RelaxMaternity har antibakteriella egenskaper för att minimerar bakterier, svettningar och lukter.
RelaxMaternity är ett märke som tillverkar mammakläder av bekväma material med en hög andel bomull. RelaxMaternity är dessutom utvecklad för att för att förhindra irritation på huden.
RelaxMaternity är CE-märkt vilket innebär att produkten uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav.
Varför ska jag köpa er Progressiva Gördel och hur kommer den att gynna mig?

Även om det är en magisk upplevelse kan graviditeter ibland vara obekväma när du går upp i vikt snabbt. Du kan också börja känna dig missmodig över att inte kunna ha på dig vad du vill. Denna Progressiva Gördel är sömlös vilket gör den osynlig under kläder samtidigt som den är mjuk, formbar och bekväm. Den är också komplett med högeffektiv elastisk, och tillverkad utan användning av lateral sömnad. Framsidan av denna progressiva gördel kommer att arbeta för att hålla magen och midjan under kontroll utan att trycka ner magen. De allra flesta mammakläder är något överdimensionerade, obekväma och klibbiga när man bär dagliga kläder, särskilt i varmt väder. Men den här smarta produkten tillåter inte bara huden att andas med sin ljus bomull utan innehåller avancerade anti-bakteriella egenskaper som kommer att arbeta ihärdigt för att eliminera eventuella bakterier som byggs upp. Vad som verkligen gör denna progressiva gördel speciell och bättre än konkurrenternas, är det faktum att de kommer att expandera med dig. Detta innebär att de kommer att finnas där genom alla faser av graviditeten och ge dig komfort och stöd.

Vilken storlek och färg kommer denna produkt i?

RelaxMaternity progressiva gördel finns i Small, Medium, Large och Extra Large. Dessutom har du möjlighet att koordinera din klädsel eftersom de kommer i vitt, beige och svart.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Snabb leverans och enkelt att beställa!
 • * Jag är precis i början av min graviditet men har beställt dessa redan nu då det verkar vara riktigt bra och jag vill vara förberedd. Återkommer med min åsikt om några månader :)
 • * Denna gördel kan vara ett av de bästa Inköpen jag gjort i min graviditetsgarderob. Jag är nu i vecka 37 och bär fortfarande detta stöd. Jag använder det inte för att göra att min mage ser mindre (är mycket stolt över min mage) men de är mycket stödjande och bekvämare än en graviditetsbälte och formar min kropp och stärken min hållning. Detta är mitt första barn, jag har inga bristningar ( hittills) är inte säker på om det är gördeln som har hjälp mig med det men jag skulle absolut köpa dessa igen.
 • * Dessa är de enda som jag hittade som höll allt som jag letat efter. Det hjälpte att skydda min känsliga hud under graviditeten. Gördeln hjälpte så att huden inte skadades och min mage fick ett utmärkt stöd!
 • * Snabb leverans & produkten stämde med beskrivningen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden