måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

RelaxMaternity ™ Komplett Graviditetsstöd - Nu 60 % Rabatt

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Stöd din mage och skydda ditt barn med RelaxMaternity Komplett Graviditetsstöd. Den är utformad med modern komfort i åtanke och kommer att stödja mage och buk samtidigt som den håller brösten på plats. Dräkten är tillverkad med elastiskt material som möjliggör tillväxt vilket innebär att du kan använda dräkten under hela graviditeten.

 • Ger stöd till buken, magen och brösten
 • Finns i fyra olika storlekar och tre olika färger
 • Tillverkad med platta sömmar och är diskret
 • Tillgänglig i flera storlekar och färger - för att passa just dig!

RelaxMaternity Komplett Graviditetsstöd med sin "allt i ett"-design är annorlunda och kan expandera så du kan använda den allt eftersom du växer genom varje fas av graviditeten, och även under de första månaderna efter att du fått ditt barn.

Läs mer
Typ: Väst
Antal: 1

Vad är RelaxMaternity Komplett Graviditetsstöd?

Komplett Graviditets stöd är det senaste tillskottet till RelaxMaternity sortimentet och är ett effektivt stöd som kommer att arbeta för att försiktigt lyfta dina bröst och mage vilket kan lindra ryggont. Dess primära funktion är att ge dig stöd och göra dig smalare samtidigt som den fungerar genom att tona din mage och buk på lång sikt. Du kommer inte att känna något tryck på magen vilket gör produkten helt säker för ditt barn. Den har också anti-bakteriella egenskaper och eliminerar potentiella ansamlingar av bakterier vilket gör det en helt hygienisk produkt, idealisk för dagligt slitage. Dess unika material låter din hud andas vilket förhindrar den från att klibba fast i dig. Det Kompletta Graviditetsstödet är diskret och komplett med platta sömmar och finns i olika färger och storlekar för att passa alla.

Köp relaxmaternity komplett graviditets stöd online i sverige

Varför ska jag köpa RelaxMaternity Komplett Graviditetsstöd och hur kommer den att gynna mig?

På WeightWorld förstår vi mycket väl att säkerheten för ditt ofödda barn är den viktigaste faktorn när du letar efter en slitagevänliga klädesplagg under och efter graviditeten, det är därför vi erbjuder Komplett Graviditets stöd från RelaxMaternity. Till skillnad från andra produkter där ute ger den ett milt lyft för din mage och bröst utan att trycka på magen. Detta gör den både mycket effektiv och säker.

Som med alla RelaxMaternity produkter är den gjord av hög kvalitet och aktuell teknik och dess elastiska band kommer göra att dräkten anpassar sig allt eftersom du växer. Komplett Graviditets stöd har också anti-bakteriella egenskaper som kommer att hindra oönskade lukter och bakterier.RelaxMaternity har antibakteriella egenskaper för att minimerar bakterier, svettningar och lukter.

RelaxMaternity är ett märke som tillverkar mammakläder av bekväma material med en hög andel bomull. RelaxMaternity är dessutom utvecklad för att för att förhindra irritation på huden.

RelaxMaternity är CE-märkt vilket innebär att produkten uppfyller EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Tidigare etablerade produkter har visat sig vara ganska stora och odiskreta. Men som med alla RelaxMaternity produkter tål denna slitage, och är gjord med platta sömmar vilket gör den osynlig under dina kläder.

Vilken storlek och färg kommer Komplett Graviditetsstöd i?

Produkten finns i Small, Medium, Large och Extra Large och finns i färgerna beige, svart och vitt vilket ger din möjligheten att matcha gördeln med dina kläder.

Vad består produkten av?

Materialet består av:

 • Polyamid
 • Elastan
 • Bomull
Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Jag beställde denna när jag var 3 månader in i min graviditet eftersom jag ville ha ett bra stöd. Nu är jag på 6,5 månader och använt dem varje dag och när de gör hjälpa mig att känna mer stöd och bekvämlighet. Den synd inte genom mina kläder och jag är riktigt nöjd med att beställa från er. Köpte många produkter under min graviditet för att göra det enklare och detta var nog min absoluta favoritprodukt som jag har mest nytta av!
 • * Jag älskar RelaxMaternity, jag flera provat shapers men inte några för gravititeter tidigare, så jag såg verkligen fram emot att prova dessa. De passar bra och var bekväma och ger mig precis det stöd jag letat efter!
 • * Jag letade efter ett bra funktionellt graviditetsstöd och var mycket glad när jag hittade detta. Bekvämt och mjukt med bra stöd. Använder det just nu och jag är glad över mitt köp.
 • * Köpte till min fru och hon använde den dagligen under sin graviditet, bra produkt och min fru verkar nöjd och använder det nästan dagligen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden