Raspberry Ketone Pure & Intensive Colon Cleanse

Kombinationspaket | 10 Day Plus Kickstart av Matsmältningen

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Någon gång har de flesta av oss genomgått en dietperiod med syfte att hantera vikten – och alla som har det, vill få ut så mycket det går från det. Med detta i åtanke, har maxmedix sammanfört två briljanta produkter, där var och en är utformade för att boosta din kropp. Tillsammans syftar Intensive Colon Cleanse & Raspberry Ketone Pure till att hjälpa dig att rikta in dig på en bekymrande matsmältning och envist fett.

  • För att hjälpa till att kick-starta viktkontroll
  • ICC för fysisk rening på djupt
  • RKP för problem med överskottsfett
  • ICC använder en fiberrik växtblandning
  • Ketoner extraheras enligt EU:s överensstämmelser
  • Alla kapslar är veganvänliga

Ibland verkar det inte spela någon roll hur mycket ansträngning vi lägger ner i vår jakt på viktkontroll – våra kroppar vill helt enkelt inte arbeta med oss! För att hjälpa till att återuppliva vår inre hälsa, har maxmedix fört samman två av deras mest revolutionerande produkter. Det börjar med ett 10-dagars program av rening, sedan tar ketonerna del i din resterande rutin. Intensive Colon Cleanse & Raspberry Ketone Pure arbetar i en unik synergi för att göra ytterligare framsteg mot din önskade fysik.

Ett dubbelt problem: Långsam matsmältning & envist fett

I synnerhet två faktorer kan medverka till ett obehagligt yttre utseende, och särskilt en överkropp med större omfång. Den ena är uppblåsthet och tyngd associerad med dålig kosthållning, förstoppning och otillfredsställande matsmältning – inte nog med att det tenderar att resultera i obehag, rundare utseende runt magen, utan det kan även resultera i generande gaser och väderspänning. Å andra sidan, i en värld där det är svårt att undvika fettrika livsmedel, kan våra kroppar ansamla fetterna och återigen är det ganska vanligt att se estetiska tecken. Denna utveckling kan dessutom innebära allvarliga hälsorisker, speciellt avseende fettet som samlas på överkroppen. I allmänhet finns det många orsaker till att vilja tackla dessa problem – och säkert en hög efterfrågan efter en produktkombination som kan hjälpa.

Fantastiska ketoner

Dessa extrakt, i synnerhet de från hallon, användes först år 1918 i kosmetiska salvor och blev snabbt kända för sina doftgivande egenskaper. När internationell uppmärksamhet riktades mot superlivsmedel, kom hallonketoner att bli allt mer granskade. Associationer har gjorts, i lovande forskning, mellan hallonketoner och kroppens oxidation av fetter samt nedbrytningen av dessa fetter. Har man verkligen råd att tveka på att hoppa på denna trend?

Fantastiska fibrer

Kostfiber, eller det som vissa refererar till som grovfiber eller bulk, är anmärkningsvärda för ett unikt särdrag. Våra kroppar varken absorberar eller smälter dem; de passerar helt enkelt bara genom våra kroppar och förenklar processen för hela systemet när de gör det. I två former, lösliga och olösliga, där både kan hjälpa vår vikthantering på olika sätt, från absorbering av oönskade föreningar till att slå bort hungern. Men det viktigaste är att de spelar en huvudroll för att förstärka matsmältningssystemet, hjälpa det att minska känslan och utseendet av tung och uppsvälld fyllnad.

Raspberry Ketone Pure & Intensive Colon Cleanse

Med denna unika kombination av kapslar, har maxmedix gett dig chansen att njuta av två av deras mest revolutionerande produkter. Raspberry Ketone Pure innebär att du kan skörda fördelarna av kraftfulla, vetenskapligt extraherade hallonketoner, utan att förorenas med onödiga extra tillsatser. Med redan stor framgång och ett stort antal nöjda kunder, finns det bara en följdfråga. Hur vet vi vad våra kunder kommer uppskatta tillsammans?

I Intensive Colon Cleanse har brunt ris och psylliumhusk adderats som den viktigaste betydelsen och är blandade med en variation av andra extrakt som samtliga strävar efter att förstärka ditt matsmältningssystem. Sedan kombineras de goda bakterierna Lactobacillus Acidophilus och Bifidobacterium Infantis med Agave-extraktet Fruktooligosackarider, som anses ”göda” de här ”goda” bakterierna. Ingefärsrot har kopplats till att återuppliva kroppen i sin helhet och används frekvent över hela världen. Slutligen inkluderas fyra fantastiska mineraler för att boosta kroppen i allmänhet, så att alla kroppsdelar fungerar optimalt.

Fullständig ingredienslista

Raspberry Ketone Pure - Natural Raspberry Ketones (4%), Bulkmedel (Rice Flour), Kapselskal (Hydroxypropyl Methylcellulose).

Intensive Colon Cleanse - Aktiva ingredienser: Brown Rice Fibre (Bran), Psyllium Husk, Apple Pectin (Frukt), Acacia Gum, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Ginger Root, FOS (Fructooligosaccharides), Calcium (as Calcium Citrate), Magnesium (as Magnesium Citrate), Selenium (as Selenomethionine), Potassium (as Potassium Aspartate).

Andra ingredienser: Kapselskal - Gelatin. Klumpförebyggande medel - Cellulose, Silicon Dioxide, Vegetable Stearate.

Intag av kapslarna

För Intense Colon Cleanse ska du under tio efterföljande dagar ta två kapslar, tre gånger om dagen tillsammans med måltider och dricka ungefär 250 ml vatten. För Raspberry Ketone Pure, ta tre kapslar varje dag, också tillsammans med måltid – de kan spridas ut under dagen eller tas på en gång. Vi rekommenderar fortsättning av Raspberry Ketone Pure på lång sikt; Intense Colon Cleanse är dock endast avsedd för tiodagarsperioder per gång.

Vägledning

Samtliga produkter från maxmedix har skapats med intentionen att tillhandahålla ett kraftfullt om än varsamt kosttillskott. Vänligen ta dig dock tiden att noggrant läsa igenom den fullständiga ingredienslistan, om de mot förmodan skulle innehålla något du personligen är allergisk mot. Om du har diagnostiserats med någon specifik matsmältningsrelaterad åtkomma, tar medicin eller är under medicinsk tillsyn, eller är gravid eller ammande, vänligen konsultera din sjukvårdspersonal innan intag av produkten.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Blev av med mina trivselkilon utan att behöva svälta mig.

L Linnéa
Verifierat Köp

Tappade åtta kilo. Tack!

C Christina
Verifierat Köp

Hallonketoner är bäst

A Aysha
Verifierat Köp

Ja dom här var bra! Mycket bättre än vad jag hade förväntat

M Märta
Verifierat Köp

Ja köpte en till o hoppas tappa några fler kilo

P Pirjo
Verifierat Köp

Ahh! Äntligen något som hjälper!

J Julia
Verifierat Köp

Hoppas dom är så bra som de sägs

M Marielle
Verifierat Köp

Dom funkar bra

C Camilla
Verifierat Köp

Funkar bra för deffen

I Isak
Verifierat Köp

de gör typ inget

J Jessica

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar