måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Proto col ™

Välj kategori

Proto col ™ är utformad i 2003 i Storbritanien och erbjuder ett brett sortiment av produkter för ökad hälsa och välbefinnande. Proto col ™ förser kunderna med produkter av högsta kvalite till ett bra pris.
Proto col ™ är utformad i 2003 i Storbritanien och erbjuder ett brett sortiment av produkter för ökad hälsa och välbefinnande. Proto col ™ förser kunderna med produkter av högsta kvalite till ett bra pris.
Visa som
Sortera efter

Om Proto-col

Detta är ett brittiskt hälso- och skönhetsmärke som har tillverkat hudvård, kosmetik och näringsprodukter i över 10 år. Proto-col är en av de ledande tillverkarna i Europa och världen inom kollagenhydrolysat teknik och deras kollagenkapslar är en av tusentals populära produkter som företaget erbjuder och distributerar både för män och kvinnor.

James Greenwell grundat proto-col i juli 2003 i England. Företaget tror på att producera produkter med högkvalitativt innehåller och egenskaper, tillverkade med av kvalitetsingredienser till överkomliga priser.

Företaget lanserade med bara en produkt, proto-col kollagenkapslar, som snabbt hyllades som ett mycket kraftfullt tillskott av skönhetsexperter och "A kändisar” världen över. Framgången för Proto-col kollagenkapslar växer fortfarande och med framgången har företaget expanderat och producerar nu ett stort utbud av produkter med över sjuttio produkter totalt.

Företaget är nu ett av de snabbast växande skönhetsföretagen i världen, samtidigt som de bibehåller sina egna mycket höga krav på produkteffektivitet och överkomliga priser.

Företagsvision

Företagets filosofi och målsättning är att utveckla och producera en lyxiga prisvärda produkter och ett varumärke som innehåller de högsta naturliga ingredienserna.

Lyx, kvalitet och prisvärda produkter är de tre områden som utgör grunden för allt Proto-col gör enligt deras företagsvision och här beskrivs dessa grundpelare mer utfört.

Lyx

Proto-Col är mycket noga med att tillverka produkter som kombinerar världens finaste ingredienserna och blanda dem i exklusiva formuleringar. Detta gör att vi kan leverera produkter av högsta kvalitet som inte bara känns fantastiska att använda men också ger dig omedelbara, märkbara resultat.

Kvalitet

Ingredienserna i produkterna från Proto-col har sitt ursprung från hela världen och varje ingrediens är den renaste, mest hållbara och av högsta möjliga kvalitet. Med dessa produkter kan du vara helt säker på att du får ingredienser och produkter av högsta kvalitet.

Prisvärt

Under åren har Proto-cols produkter vunnit många utmärkelser bland ledande branschnamn och nästan varje gång kostar de andra produkterna i samma kategorier upp till 3-4 gånger mer än detta utbud! Detta beror på att företaget säger sig ha en annan marknadsuppfattning än andra företag, att det går att vara billiga och hålla högsta kvalitet med fortfarande till ett rimligt pris. Proto-col anser alla ska ha råd med hög kvalitet och lyxiga produkter.

Varför ska du använda Proto-col?

Världshälsoorganisationen rekommenderar att du konsumerar 5 portioner frukt och grönsaker per dag. Frukt och grönsaker är en del av en balanserad kost och kan hjälpa oss att hålla sig frisk, det är därför det är så viktigt att vi får nog av dem. Med dagens hektiska livsstil och praktiska snabbmat många människor tycker att de inte har möjlighet att uppnå detta rekommenderade standard - och det är här proto-col erbjuder ett stort urval av produkter för dig som vill öka ditt välmående och inte alltid har tid att få i dig denna mängd näringsämnen dagligen.

Green Magic

En av de storsäljande produkterna är Green magic som är ett naturligt kostillskot där en portion innehåller ungefär samma näringsvärde som 5-7 portioner av ekologiskt färsk frukt eller grönsaker men med bara 15 kalorier.

Grön magic är en revolutionerande produkt som blandar 16 av världens mest effektiva och näringsrika superfoods. Tillskottet i både pulver och kapselform och är ett enkelt och bekvämt sätt att få dina 5 frukter per dag i en enda dos. Detta är en utmärkt källa för vitaminer och mineraler, inklusive folat, C-vitamin och kalium. Det är också en utmärkt källa till kostfiber, vilket bidrar till att upprätthålla en sund tarm och förhindra förstoppning och andra matsmältningsproblem.

Detta orörda produkt odlas i Hawaii i 360 dagar av solljus. Den koncentrerade solljus ger en hög källa till klorofyll - en rik källa av naturligt järn i denna produkt från Proto-Col.

Spirulina spelar också en mycket bra roll i den metaboliska struktur i flera produkter från Proto-Col som den har en komplett aminosyrakomplex. Tillskottet innehåller 100 % av den dagliga essentiella aminosyror i bara fyra fulla teskedar. Spirulina ger snabb energi utan att beskatta bukspottkörteln. Det är den rikaste källan till B12 högre än nötlever och är den bästa icke-animalisk källa till B12. Det har ett av de rikaste järnhalterna, 20 gånger högre än vanliga järn livsmedel. Dessutom innehåller Spirulina en form av järn som är lättabsorberbar.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden