måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Proto-Col Slim-Fizz | Viktminskningstabletter

Av: proto-col

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Proto-Col Slim-Fizz brusande viktminskingstabletter innehåller banbrytande Glucomannan. Glucomannan är en naturligt löslig fiber som ökar mättnadskänslan effektivt och snabbt. Proto-Col Slim-Fizz ökar mättnadskänslan och kan leda till en naturlig viktminskning.

 • Kontrollerar hunger med brusande viktminskningstabletter
 • Kan hjälpa till att effektivt dämpa hungerkänslor
 • Effektivt viktminskningsprogram för ökad mättnadskänsla
 • Kan minska kolesterolnivåerna
 • Specialerbjudande - över 50 % rabatt! (ord.pris 338kr/förpackning)
 • Effektiva brustabletter med apelsinsmak som är lätta att ta
 • 100% naturliga viktminskningstabletter med glucomanna

Proto-Col Slim-Fizz brusande viktminskningstabletter med glucomannan bidrar till att behålla normala kolesterolnivåer och dämpa hungerkänslor. Tillskottet ska kombineras med en hälsosam kost och regelbunden kost kan effektivt bidra till ökad viktminskning. Proto-Col Slim-Fizz brusande tabletter kan bidra till en naturlig viktminskning då de effektivt gör att du känner dig mätt och gör det enklare att hålla nere portionerna.

Läs mer
Typ: Tabletter
Antal: 30 (2 tubes of 15)
Rekommenderad dos: 3 tablets a day
Längd: 10 dagar

Vad är Glucomannan?

Glucomannan är en naturlig löslig fiber som kommer från den exklusiva konjaksväxten. En tablett från Proto-Col Slim-Fizz viktminskningstabletter med glucomannan innehåller endast 6 kalorier och tillskottet har utformats särskilt för att hjälpa till att öka mättnadskänslan, minska kolesterolnivåerna och hjälpa till med att öka fettförbränningen. Dessutom hjälper viktminskningstabletter med glucomannan dig att hålla en kalorisnål diet då hungerkänslan samt sötsuget minskar.

Glucomannan användes för över 2000 år av kineserna för att behandla olika medicinska åkommor. Glucomannan är tillverkat av roten från konjaksväxten som finns i södra Asien, även kallad Amorphophallus Konjak.

Vanligast används Glucomannan som förtjockningsmedel. Glucomannan är en naturlig löslig fiber som är känd för att öka matsmältningen och minska uppbyggnaden av fettlager. Viktminskningstabletter med glucomanna är 100 % naturligt och fri från tillsatser.

Hur tar jag Proto-Col Slim-Fizz?

För maximal effekt är ett dagligt intag av 3 x 1 viktminskningstabletter med glucomannan rekommenderat. Det är enkelt och effektivt att införa brustabletterna i din diet. Lös en tablett i ett stort glas vatten (minst 200 ml) och drick vätskan direkt innan måltid för att maximalt dämpa hungerkänslor.

Hur ofta ska jag ta Proto-Col Slim-Fizz viktminskningstabletter med glucomannan?

Ta brustabletterna med Proto-Col Slim-Fizz 3 gånger om dagen minst 30 minuter innan måltid. Viktminskningstabletter med glucomannan ökar din mättnadskänsla så att du automatiskt äter betydligt mindre och effektivt kan gå ner i vikt.

Hur länge ska jag ta ta Proto-Col Slim-Fizz?

Hur länge du behöver ta Proto-Col Slim-Fizz viktminskningstabletter med glucomannan beror helt på dina individuella behov och viktminskningsmål.

Viktminskningsmål Förpackningar Varaktighet
1-2,5 kilo 1-2 förpackningar 10 dagar
Ca 2,5 kilo 5 förpackningar 30 dagar (1 månad)
2,5-10 kilo 18 förpackningar 90 dagar (3 månader)

Hur fungerar Proto-Col Slim-Fizz viktminskningstabletter med glucomannan?

När dina brustablett har löst upp i vattnet så bildas en gele som expanderar i magen som därmed hjälper till att skapa en effektiv mättnadskänsla och dämpa hungerkänslor.

Gelén skapar vad som kan beskrivas som en tillfällig fyllnad av magsäcken vilket gör att kroppen inte känner mättnadskänslan. Proto-Col Slim-Fizz med glucomannan flyter långsamt genom matsmältningssystemet och kommer även samla upp gifter och avfall som samlats i kroppen och hjälper kroppen att göra sig av med dem i form av avföring.

Vad kan Glukomannan hjälp till med?

Glukomannan används som aptitnedsättande för att dämpa hungerkänslor. Viktminskningstabletter med glucomannan är även kända för att lindra känslan av förstoppning, förbättra kolesterolnivåerna och sänka blodsockernivåer och högt blodtryck.

Fungerar Glukomannan?

Glukomannan kan hjälpa kroppen med en ökad viktminsking. Vi rekommenderar alltid att naturliga tillskott så som Proto-Col Slim-Fizz tas med en hälsosam kost och regelbunden motion för maximal effekt.

Proto-Col Slim-Fizz kan effektivt kombineras med Proto-col Green magic som är effektivt för att minska skadliga kroppsfetter och sänka kolesterolnivåerna. Tillskotten kan tillför en häpnadsväckande mängd näring genom protein, vitaminer och mineralämnen till kroppen.

Kan Proto-Col Slim-Fizz med gluccomannan tas av alla?

Tillskottet rekommenderas inte för personer med strukturella förändringar i matstrupen eller tarmen. Om du redan tar medicin för diabetes så är det viktigt att kontrollera blodsockernivåerna noggrant och rådgöra med din läkare innan du tar några tillskott.

Glukomannan kan göra så att medicin som tas oralt kan ha svårigheter att absorberas på grund av gluccomannan. Därför är det rekomenderat att ta Proto-Col Slim-Fizz 1 timme efter medicinering.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88.33% baserat på 12 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Efter att ha avslutat 30 tabletter så har jag tappat 7 kilo! Det krävs fortfarande viljestyrka men om du har problem med att småäta då detta kan vara en produkt för dig. Jag tog bara två per dag, en på morgonen och en före lunch och jag kände mig fortfarande mätt när det var dax för middag. Det smakar ok så länge du dricker det så snart det är upplöst och inte väntar tills det omvandlas till gele.. Får full pott av mig då det fungerat bättre än förväntat!
 • * Detta är min andra dag med Slim-Fizz. Hittils är det allt bra. Sedan den första tabletten har jag märkt en skillnad. Jag känner mig mätt snabbare och småäter mindre.
 • * Jag har tagit dessa under 3-4 dagar nu. Jag har minskat på småätandet. Jag har märkt att det börjar ovandlas till en gele innan tabletten helt har lösts upp i vattnet, vilket är irriterande eftersom jag inte hinner dricka det! Men dricker jag det snabbt fungerar det bra!
 • * Jag har precis avslutat min första förpackning av Slim fizz. Jag tar en om dagen ungefär en timme innan min kvällsmåltid. Den första dagen var jag ganska besviken eftersom jag fortfarande var jättehungrig innan min middag och åt den vanliga mängden och jag var lite irriterad att jag trott att detta skulle hjäpa. Men jag fortsätta och jag märkte att efter varje tablett ökade mättnaden jag hade inget sötsug efter maten längre vilket för mig var ett stort plus då jag normalt på kvällen är sugen på någon efterrätt eller choklad och kakor oavsett hur stor min middag vart. Mitt småätande slutade helt och efter två veckor med Slim fizz jag har jag förlorat 5 kilo, det bästa är att jag inte har något sötsug eller lust att småäta så det finns ingen känslan av att jag beröva mig själv något.
 • * Smakar bra och det är lätt att dricka, redan beställt min nästa dos. Det har definitivt hjälpt mig att äta mindre på jobbet och småäta. Värt ett försök. Det hjälper definitivt att minska portionsstorleken och man vänjer sig att äta mindre snabbt!
 • * Körde denna 10 dagarskur (1 förpackning), min hungerkänsla minskade direkt och jag åt mycket mindre än normalt. Efter kuren vägde jag mig igen och hade gått ner nästan 3 kilo!! Supernöjd och jag kom i mina gamla jeans, bättre resultat än vad jag fått av någon annan kur och det gick snabbt dessutom. Ska köra en till kur och hoppas på 3 kilo till då är jag nere på min målvikt på mindre än en månad!
 • * Jag har alltid haft svårt att svälja kapslar, men jag hittade dessa brustabletter som dessutom är naturliga blev jag riktigt glad. Ser fram emot att prova dem!
 • * Jag beställde mina varor på en tisdag och innan veckan var över så jag redan hade mina varor hem till mig, och jag kunde följa hela leverans nätet. Effektiv och bra service :)
 • * Superbra service och leverans! Ser fram emot att prova detta då det är precis det jag letat efter!
 • * En bra hemsida och mycket snabb leverans. Allt var som det borde vara. Ger 5 stjärnor eftersom allt gick som jag förväntat mig!
 • * Jag älskar verkligen denna produkt! Jag provade den första gången i Januari 2015 och fick exakt den effekt som utlovades och jag var inte alls hungrig eller sötsugen efteråt. Jag tänkte på det vilken effekt jag fått de uppkommande dagar efter och bestämde mig för att köpa den själv. Det var perfekt för när jag vill komma igång med att äta hälsosammare mat då den minskar mitt sötsug och apit. Jag brukade använda det vardagliga men nu när min aptit är under kontroll behöver jag bara ta en brustablett när jag känner mitt sug efter socker eller fetmat blir för svårt. Jag har förlorat 5 kilo sedan februari och det är nu april. Jag kommer definitivt att köpa detta igen!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden