måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Proto-Col Creatine Muskelbyggande Kreatin

Av: proto-col

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Proto-Col Kreatin är ett säkert och effektivt sätt att ta keratin tabletter för muskeltillväxt och därmed öka muskelmassan. Kreatin har kallats för den viktigaste energikällan för högintensiv träning och därför är kreatin välkänt som ett effektivt kosttillskott för styrketräning.

 • Kan effektivt öka muskelmassa
 • Effektivt kosttillskott för styrketräning
 • Hjälper muskler producera den energi de behöver för att arbeta på full effekt
 • Perfekt för högintensiv träning
 • Få ut maximal styrka från musklerna
 • Högeffektivt kreatin-baserat kosttillskott
 • Ökat resultat vid träningen vilket ökar prestandan

Proto-Col Kreatin är ett av de mest effektiva komplementen för att öka högintensiv fysisk kapacitet och bygga muskelmassa. Keratin används ofta som naturligt prestationsökande vid högintensiva sporter så som fotboll och simning och här får du en produkt med 100 % rent extrakt för maximal effekt!

Läs mer

Vad är kreatin?

Kreatin kan tillverkas naturligt av kroppen i levern och bukspottkörteln från tre aminosyror; arginin, glycin och metionin. Cirka 95 % av kreatinet i vår kropp lagras i skelettmuskulaturen och två tredjedelar lagras i form av fosfokreatin och resterande tredjedel kallas fri kreatin. Kroppen utsöndrar dagligen 1-2% av kroppens föråd av kertain i urinet. Kreatinfosfat är en av de viktigaste energikällorna för sporter eller högintensiv träning och används ofta i kosttillskott för styrketräning.

Nivåerna med Kreatin i kroppen kan dagligen fyllas på via kosten vi äter. Detta kan göras genom att äta kött och fisk, ta extrakt med aminosyra sen går det naturligtvis att effektivt komplettera med kosttillskott för styrketräning så som Proto-Col Kreatin.

Vegetarianer har naturligt mycket lägre koncentration av kreatin i sina muskler än köttätare. Genom att ta ett tillskott med kreatin är det möjligt att öka kreatinnivån med 20-40%.

Vad har kan Proto-Col Kreatin göra för dig?

Vårt kosttillskott för styrketräning Proto-Col Kreatin kan effektivt öka muskelmassan. Kreatinfosfat (CRP) är en viktigt men begränsad energikälla för muskler. Kreatinfosfat används av musklerna för att öka rörelsen och styrkan i kroppens muskler. Vid intensiv fysisk träning bör musklerna snabbt kunna anpassat för att möta det behov som de utsätts för.

Kraften av muskelstyrkan avtar när vi har ett lågt innehåll av keratin i kroppen. Därför kan vi effektivt öka nivåerna med ett kosttillskott så som Proto-Col Kreatin. Detta kosttillskott för styrketräning kan leda till en effektiv återhämtning under perioder med högintensiv träning samtidigt som ett kosttillskott för styrketräning möjliggör bättre prestation då det effektivt kan öka muskelmassan.

Det mest effektiva sättet att öka muskelmassan är genom att ta keratin tabletter för muskeltillväxt kombinerat med kolhydrater som har ett högt glykemiskt index.

Hur kan Proto-Col Kreatin påverka muskeltillväxten?

Kolhydraterna kan öka insulinnivåerna vilket i sin tur ökar upptaget av kreatin i skelettmuskulaturen. Detta visar att både kolhydraterna i vår kost och protein är effektiva för att öka muskeltillväxten. Kombinerar du en hälsosam kost med Proto-Col Kreatin är ett effektivt kosttillskott för styrketräning kan du få maximal effekt och uppnå en effektiv tillväxt av dina muskler. Med varje kapsel kreatin är 50 gram kolhydrater tillräckligt för att öka muskeltillväxten.

100 % Naturligt

Det finns inga kända biverkningar med Kreatin kosttillskott för styrketräning. Vi rekommenderar dock att du kontrollerar så att du inte är allergisk mot innehållet eller har problem med njurarna när du tar keratin tabletter för muskeltillväxt.

Hur ofta ska jag ta Proto-Col Kreatin?

Tugga, sug eller svälj 6-8 dina keratin tabletter för muskeltillväxt per dag. Proto-Col Kreatin har en jordgubbssmak och kan tas när som helst. Kom ihåg att drick mycket vätska när du tar ditt kosttillskott för styrketräning och överskrid inte den angivna dagliga dosen av Proto-Col Kreatin.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Bra effektivt tillskott som jag rekommenderar till andra som tränar regelbundet!
 • * Snabb leverans och jag har länge sökt efter en bra kollagenprodukt i Sverige! Ser fram emot mitt paket!
 • * Effektivt kosttillskott som jag använder i kombination med styrketräning 3-4 gånger i veckan. Kollagen har hjälpt mig med min kropp och att få mer ut av min träning!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden