måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Collagen Body & Joint Formulation Kapslar

90 Kapslar | För hud, naglar, hår och starkare leder

proto-col

399Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Proto-Col Collagen Body & Joint är ett naturligt kosttillskott fylld av naturens egen otroliga ingrediens kollagen för friska leder samt strålande hud, starka naglar och glänsande hår. Kollagen kosttillskott har flera fördelar, bland annat för de med artros, reumatism och benskörhet samtidigt som det verkar stärkande för hår, hud och naglar.

 • Fördelaktig för leder, ben och hud
 • Kombinerar typ I och typ III av hydrolyserat kollagen
 • Kan hjälpa för skinande hår och starka naglar
 • Kollagen har visat sig kunna hjälpa att minska rynkor och ålderstecken naturligt och effektivt
 • 90 kollagenkapslar (400mg kollagen per kapsel)
 • Endast 100% naturliga ingredienser.
 • Glutenfri, laktosfri och mjölkfri

Proto-Col Collagen Body & Joint är ett kollagen kosttillskott för leder och ben. Tillskottet har ett unikt innehåll av både typ I och typ III kollagen och är det närmaste extrakt som går att få tag på som liknar det befintliga skydd som redan finns i huden.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 90
Rekommenderad dos: 3 capsules a day
Längd: 30 Days dagar

Vad är kollagen och varför hur stor betydelse har det för oss?

Rent kollagen utgör en viktig del av den extracellulära matrisen av bindväven i vår kropp och finns i ett stort utbud av vävnader inklusive; hår, naglar, hud, ben, brosk, senor och ligament. Varje molekyl i Proto-Col Collagen Body & Joint är extremt stark och flexibel. Det ger kroppens ben och brosk förmåga och styrka att bära vikt. Skador på bindväv kan bero på ett antal orsaker så som trauma, miljö (så som solen och föroreningar), åldrande och klimakteriet.

Kollagen är det vanligaste proteinet som finns i kroppen och står för en tredjedel av vårt totala kroppsprotein vilket utgör 6% av vår totala kroppsvikt (70% av kroppens vikt är vatten!). När ämnet har förlorat de funktionella egenskaperna hos vävnaden förlorar till exempel huden sin elasticitet vilket leder till rynkor, svagare naglar och tunnare hår. Detta kan effektivt återställas med kollagen kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint.

Varför är Proto-Col Collagen Body & Joint fördelaktigt?

Varje år efter 25 års ålder förlorar vi 1,5% av vår kropps förråd av kollagen. Detta innebär att vi, när vi når 40, har förlorat 30% av vårt lager av naturligt kollagen. Resultaten av detta kan vara dramatiska och kan förebyggas genom att ta ett naturligt kollagen kosttillskott för så som Proto-Col Collagen Body & Joint!

Vilka är fördelarna med Proto-Col Collagen Body & Joint?

Trots att kollagen är den vanligast förekommande proteinet i kroppen (cirka 76 procent av det totala proteinet i kroppen) så är det först nyligen som forskning har bekräftat betydelsen av kosttillskott med kollagen kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint för kroppen. Ett kosttillskott för hår hud naglar med 100% kollagen kosttillskott kan upprätthålla nivån av collagen i kroppen (typ II). Detta visar hur Proto-Col Body & Joint därmed kan behandla bindväv inklusive artros, reumatism, benskörhet samt hud hår och nagelkvalitet. Det har framkommit positiva resultat för både bindväv och hud efter intag av tillskottet. Proto-Col kosttillskott utgör en nyckelkomponent för vår hud, hår och naglar. Ämnet utgör 75 % av huden vilket är kroppens största organ i kroppen som väsentligt påverkas av åldrandet och klimakteriet.

Det framgår att kvinnor förlorar kollagen i en snabbare takt än män under åldrande, en process som ytterligare ökar efter klimakteriet. Några olika symptom som förknippas med brist på detta ämne är: torrhet, minskad elasticitet i huden vilket kan leda till rynkor, blåmärken och försämrad läknings förmåga. Detta kan effektivt åtgärdas med ett naturligt kosttillskott för de som vill få längre hår snabbt med Proto-Col Body & Joint.

Forskningsresultat har visat på att rynkor och uppkomst av fina linjer och rynkor runt ögonen minskar vid intag av kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint.

Hur collagen används för att upprätthålla friska naglar och hår har länge varit känt inom skönhets-och hälsoindustrin. Det finns ett brett utbud av krämer och andra produkter med kollagen som kan användas för att bekämpa problem med rynkor och åldrande. Proto-Col Body & Joint är en högeffektiv kollagen kosttillskott för hår hud naglar med just dessa egenskaper.

Hur ofta ska jag ta Proto-Col Body & Joint?

Ta tre kapslar Proto-Col Collagen Body & Joint varje kväll, just innan du ska sova då detta kollagen kosttillskott verkar mest effektivt under natten. En högre dos av Proto-Col Body & Joint kan tas vid behov och det finns inga kända biverkningar med Proto-Col Body & Joint som är 100 % naturligt. Tillskottet är världskänt och ofta använt av de som vill få längre hår snabbt och stärka sina naglar och hud.

Vad är fördelarna med Proto-Col Body & Joint?

Genom att inta Proto-Col Body & Joint kan vi bidra till att återuppbygga de befintliga kollagennivåerna i kroppen samt stimulerar kroppens egen produktion. Detta är ofta effektivt för de som vill få längre hår snabbt. Det finns även små mängder av collagen i livsmedel som vi kan köpa från snabbköpet men dessa nivåerna av kollagen är ofta inte tillräckliga för att återuppbygga nivåer i kroppen. Det mest effektiva sättet att stärka och återställa nivåerna av detta ämne i kroppen är ofta genom ett kollagen kosttillskott för hår, hud och naglar så som till exempel Proto-Col Body & Joint.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 6 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Jag tar det 3 stycken per dag tillsammans med mina måltider. Jag hade tidigare tunna nästan genomskinliga naglar och detta verkligen hjälper dem att växa och bli starkare. Jag hade också vart til frisören som klippte mitt hår alldeles för mycket. Jag har nog provat ALLT för att hjälpt mitt hår växa några centimetrar sedan augusti. Hittade detta tillskott för 2 månader sen och nu tror jag att jag kommer ha långt hår till sommaren igen!!!
 • * En produkt som jag hört mycket bra om! Snabb leverans, jag beställde i måndags och fick det idag + superbra service!
 • * Jag rekommenderar denna produkt alla som vill förbättra sin hud, hår och naglar !! Det fungerar verkligen och du kommer att se resultat. Jag tar det varje dag och jag planerar att köpa en till burk när dessa tar slut :) /Minette
 • * Dessa tabletter har gjort att min hud mår mycket bättre. Det har också gjort att mitt hår växt ut lite snabbare än det skulle har gjort naturligt! Jag har inte märkt någon störra skillnad på mina naglar men jag har alltid haft ganska starka och snabbväxande naglar..
 • * Jag har använt detta under cirka fem veckor nu. Hitills har det gjort min hud och naglar mycket friskare, hade tidigare problem med acne och det är nästan borta nu.
 • * Gjorde underverk för mitt hår och naglar. Var hos frisören och hon tog alldelens för mycket så jag blev tipsad om kollagen för att få mitt hår att växa snabbare, har ätit det i 3 månader nu och det har gjort en stor skillnad för mig dessutom har mina naglar och hud aldrig mått bättre!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden