• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Collagen Body & Joint Formulation

90 Kapslar | För hud, naglar, hår och starkare leder

proto-col

399Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Proto-Col Collagen Body & Joint är ett naturligt kosttillskott fylld av naturens egen otroliga ingrediens kollagen för friska leder samt strålande hud, starka naglar och glänsande hår. Kollagen kosttillskott har flera fördelar, bland annat för de med artros, reumatism och benskörhet samtidigt som det verkar stärkande för hår, hud och naglar.

 • Fördelaktig för leder, ben och hud
 • Kombinerar typ I och typ III av hydrolyserat kollagen
 • Kan hjälpa för skinande hår och starka naglar
 • Kollagen har visat sig kunna hjälpa att minska rynkor och ålderstecken naturligt och effektivt
 • 90 kollagenkapslar (400mg kollagen per kapsel)
 • Endast 100% naturliga ingredienser.
 • Glutenfri, laktosfri och mjölkfri

Proto-Col Collagen Body & Joint är ett kollagen kosttillskott för leder och ben. Tillskottet har ett unikt innehåll av både typ I och typ III kollagen och är det närmaste extrakt som går att få tag på som liknar det befintliga skydd som redan finns i huden.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 90
Rekommenderad dos: 3 kapslar dagligen
Längd: 30 Days dagar

Vad är kollagen och varför hur stor betydelse har det för oss?

Rent kollagen utgör en viktig del av den extracellulära matrisen av bindväven i vår kropp och finns i ett stort utbud av vävnader inklusive; hår, naglar, hud, ben, brosk, senor och ligament. Varje molekyl i Proto-Col Collagen Body & Joint är extremt stark och flexibel. Det ger kroppens ben och brosk förmåga och styrka att bära vikt. Skador på bindväv kan bero på ett antal orsaker så som trauma, miljö (så som solen och föroreningar), åldrande och klimakteriet.

Kollagen är det vanligaste proteinet som finns i kroppen och står för en tredjedel av vårt totala kroppsprotein vilket utgör 6% av vår totala kroppsvikt (70% av kroppens vikt är vatten!). När ämnet har förlorat de funktionella egenskaperna hos vävnaden förlorar till exempel huden sin elasticitet vilket leder till rynkor, svagare naglar och tunnare hår. Ett kollagen kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint verkar för att effektivt återställa dessa problem.

Varför är Proto-Col Collagen Body & Joint fördelaktigt?

Varje år efter 25 års ålder förlorar vi 1,5% av vår kropps förråd av kollagen. Detta innebär att vi, när vi når 40, har förlorat 30% av vårt lager av naturligt kollagen. Resultaten av detta kan vara dramatiska och kan förebyggas genom att ta ett naturligt kollagen kosttillskott för så som Proto-Col Collagen Body & Joint!

Vilka är fördelarna med Proto-Col Collagen Body & Joint?

Trots att kollagen är den vanligast förekommande proteinet i kroppen (cirka 76 procent av det totala proteinet i kroppen) så är det först nyligen som forskning har bekräftat betydelsen av kosttillskott med kollagen kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint för kroppen. Ett kosttillskott för hår hud naglar med 100% kollagen kosttillskott kan upprätthålla nivån av collagen i kroppen (typ II). Detta visar hur Proto-Col Body & Joint därmed kan behandla bindväv inklusive artros, reumatism, benskörhet samt hud hår och nagelkvalitet. Det har framkommit positiva resultat för både bindväv och hud efter intag av tillskottet. Proto-Col kosttillskott utgör en nyckelkomponent för vår hud, hår och naglar. Ämnet utgör 75 % av huden vilket är kroppens största organ i kroppen som väsentligt påverkas av åldrandet och klimakteriet.

Det framgår att kvinnor förlorar kollagen i en snabbare takt än män under åldrande, en process som ytterligare ökar efter klimakteriet. Några olika symptom som förknippas med brist på detta ämne är: torrhet, minskad elasticitet i huden vilket kan leda till rynkor, blåmärken och försämrad läknings förmåga. Detta kan effektivt åtgärdas med ett naturligt kosttillskott för de som vill få längre hår snabbt med Proto-Col Body & Joint.

Forskningsresultat har visat på att rynkor och uppkomst av fina linjer och rynkor runt ögonen minskar vid intag av kosttillskott för hår hud naglar så som Proto-Col Body & Joint.

Hur collagen används för att upprätthålla friska naglar och hår har länge varit känt inom skönhets-och hälsoindustrin. Det finns ett brett utbud av krämer och andra produkter med kollagen som kan användas för att bekämpa problem med rynkor och åldrande. Proto-Col Body & Joint är en högeffektiv kollagen kosttillskott för hår hud naglar med just dessa egenskaper.

Hur ofta ska jag ta Proto-Col Body & Joint?

Ta tre kapslar Proto-Col Collagen Body & Joint varje kväll, just innan du ska sova då detta kollagen kosttillskott verkar mest effektivt under natten. En högre dos av Proto-Col Body & Joint kan tas vid behov och det finns inga kända biverkningar med Proto-Col Body & Joint som är 100 % naturligt. Tillskottet är världskänt och ofta använt av de som vill få längre hår snabbt och stärka sina naglar och hud.

Vad är fördelarna med Proto-Col Body & Joint?

Genom att inta Proto-Col Body & Joint kan vi bidra till att återuppbygga de befintliga kollagennivåerna i kroppen samt stimulerar kroppens egen produktion. Detta är ofta effektivt för de som vill få längre hår snabbt. Det finns även små mängder av collagen i livsmedel som vi kan köpa från snabbköpet men dessa nivåerna av kollagen är ofta inte tillräckliga för att återuppbygga nivåer i kroppen. Det mest effektiva sättet att stärka och återställa nivåerna av detta ämne i kroppen är ofta genom ett kollagen kosttillskott för hår, hud och naglar så som till exempel Proto-Col Body & Joint.