• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Instant Body Bliss

Body scrub
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Unna dig något extra efter du tränar med Instant Body Bliss från proto-Col. Denna lyxiga body scrub är perfekt för att hjälpa dig att varva ned efter tufft träningspass och har många fördelar för din hud, särskilt om du vill minska celluliter och bristningar.

 • Lyxig Body Scrub
 • Tropiska doft
 • stärker och gör huden let
 • behandlar effektivt celluliter och hudbristningar
 • Innehåller endast naturliga ingredienser
 • Gratis provpaket av Green Magic (3 gram)
 • Vad är Instant Body Bliss?

  Instant Body Bliss är ett perfekt sätt att behandla dig själv efter träningen. Detta är en ny lyxig body scrub som är gjort av en blandning av återfuktande passionblomsolja, kraftfull och sexig sandelträ samt unika salter från Döda havet som ger huden näring. Detta tropiskt väldoftande hudsalt och oljeblandning kommer att polera upp din hud och lämnar den mjuk och glödande. Om du lider av hudbristningar och slapp hud efter att ha gått ner i vikt, eller är angelägen att bli av med celluliter är detta ett perfekt sätt att både skämma bort dig själv och bli av med hudproblem.

  Hur fungerar Instant Body Bliss?

  Instant Body Bliss är fullpackad med naturliga ingredienser. Tropisk passionblomsolja återfuktar och lugnar huden och aprikosoljan är rik på näring och innehåller mineraler och proteiner. Guava och melon bidra till att stärka hud medan vindruvsolja bidrar till att bekämpa fria radikaler. Antioxidantrika citrongräs tonar och vitaliserar huden och nerolioljan ökar hudcellernas regenerering.

  Instant Body Bliss innehåller även sandelträ för att mjuka upp och ge näring åt även de mest känsligaste hudtyper. Vitamin A stärker överhuden, förbättrar hudens elasticitet och förstärker hudens naturliga produktion av kollagen. Vitamin C och E bekämpar skadliga fria radikaler för att stoppa tecken på åldrande. Slutligen innehåller Instant Body Bliss Döda havssalter som är fyllda med unika läkande och lugnande vitaminer och mineraler som du inte kan hitta någon annanstans.

  Hur använder jag Instant Body Bliss?

  Det första du bör göra är att blanda oljorna och saltet tillsammans. Massera sedan försiktigt kroppen i minst en minut med särskild hänsyn till dina lår, mage och alla andra områden där fett lagras eller där du har hudproblemr. Skölj sedan kroppen i varmt vatten och klappa torrt.

  Du kan använda Instant Body Bliss så ofta du vill eller så lite som du vill, men om du vill behandla specifika områden i huden så är det bäst att använder scruben två gånger I veckan.

  Kan Instant Body Bliss användas av alla?

  Instant Body Bliss är gjord av naturliga ingredienser och växtbaserade extrakt. Den innehåller inga starka kemikalier och är utformad för att lugna även de mest känsliga hudtyper. Den är dock inte lämplig att användas i ansiktet.

  Vilka är de viktigaste ingredienserna i Instant Body Bliss?

  De viktigaste naturliga ingredienser i Instant Body Bliss är vindruvsoil, passionsblomolja, aprikos, guava, melon, citrongräs, neroli, sandelträ, Döda havssalter, citronsyra, vitamin A, vitamin C och vitamin E.

  Kundomdömen

  Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

  5 Stjärnor
  (0)
  4 Stjärnor
  (0)
  3 Stjärnor
  (0)
  2 Stjärnor
  (0)
  1 Stjärna
  (0)

  Var först med att recensera denna produkt

  Lämna ett omdöme
  * Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.