Collagen Pro Sport Plus

Avancerat kosttillskott för återhämtning

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Är du på jakt efter ett sätt att minska återhämtningstiden efter träning och att stötta skelett och leder? Collagen Pro Sport Plus är ett avancerat kosttillskott som är gjort av rent kollagenhydrolysat, av typ I & III och en optimerad variant av typ II. Det kommer i lättsvalda kapslar som är fria från både gluten, laktos och mjölkprodukter och är ett förstklassigt kosttillskott som passar den aktiva individen perfekt.

  • Perfekt för atleter och en aktiv livsstil
  • Främjar friskt skelett och leder
  • Verkar för reducerad återhämtningstid
  • Rent kollagenhydrolysat, typ I & III
  • Kraftfull daglig dog på 5000mg
  • Fritt från mjölkprodukter, laktos & gluten

De är fullpackade med essentiella aminosyror som är kritiska för de som regelbundet deltar i sport eller annan träning, och tabletterna i Collagen Pro Sport Plus använder endast det bästa kollagenet som finns tillgängligt för att hjälpa till att stötta kroppen. Utöver detta har varje tablett doserats med optimala 1000mg kollagen, så att den dagliga mängden kan uppgå till imponerande 5000mg - den perfekta dosen för att främja bindväven.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Det är ett strukturellt nyckelprotein för bindväven och kollagen är det vanligast förekommande proteinet hos däggdjur - det utgör 25-35% av proteininnehållet i kroppen, vilket i sig står för omkring 30% av kroppens totala massa. Bindväven utgör en stor del av de kroppsdelar som är viktiga för att kunna utöva sporter, och inkluderar muskler, ligament, senor, brosk och skelettdelar. Utifrån detta kan man sammanfatta att kollagenet spelar en viktig roll för att bidra till vävnaderna som krävs för atletisk prestation.

När kroppen utsätts för tuff träning, och även på grund av gener och åldrande, börjar kollagenet i bindväven börja utarmas, vilket leder till värk och smärta i muskler, skelett och leder. Av den här anledningen kan det vara fördelaktigt för de som utövar en sport att förse kroppen med en extern kollagenkälla - för att främja kroppen kortsiktigt, i återhämtningen efter träning, och långsiktigt, för att hjälpa till att hålla lederna rörliga och att låta musklerna växa och expandera på ett bra sätt.

Collagen Pro Sport Plus

Utifrån förståelsen för hur viktigt kollagen är för kroppen, särskilt när det kommer till de som regelbundet utövar någon sport eller annan träning, visste man hos Proto-col att det var helt nödvändigt för dem att ta fram ett kosttillskott som endast använde sig av det allra bästa. Resultatet blev det här förstklassiga sportkosttillskottet som innehåller rent kollagenhydrolysat av typ I & III och en optimerad variant av typ II, vilket gör det perfekt för aktiva individer.

Utöver detta förstod man att inte alla kosttillskott med kollagen bör utformas på samma sätt - det krävs betydligt större mängder kollagen för att främja återhämtningen efter träning som när det används som ett skönhetstillskott. Det är därför som varje kapsel har den potenta styrkan på 1000mg, vilket ger en dagsdos på massiva 5000mg. Plus, med de lättsvalda tabletterna som inte innehåller vare sig mjölkprodukter, laktos eller gluten, är de ett optimalt kollagentillskott för både manliga och kvinnliga träningsentusiaster.

Ingredienser

Aktiva ingredienser: kollagenhydrolysat

Andra ingredienser: dikalciumfosfat, magnesiumstearat

Riktlinjer för användning

Kosttillskottet, Collagen Pro Sport Plus, har utformats för att vara det perfekta tillskottet till alla sport- och träningsentusisasters dagsrutin, och det är jättebra även för de som precis håller på att börja! För de som vill ha hjälp med återhämtningen efter sport och träning är det bästa sättet att ta 3-5 gram kollagen om dagen och att ta det på kvällen innan man går till sängs. Detta beror på att det är under de två första timmarna av sömn, även känt som alfasömnen, som kroppen arbetar med att reparera sig. Av den här anledningen föreslår vi att man tar upp till 5 tabletter om dagen innan sänggående, för att tillgodogöra sig en potent daglig dos om 5000mg (5 gram). Varje flaska innehåller 150 tabletter, vilket ger att varje förpackning bör räcka till 30 dagar vid den här doseringen.

Råd

Detta avancerade kosttillskott har tillverkats enligt högsta standard, så det är säkert att använda och fritt från mjölkprodukter, laktos och gluten. Som alltid när man tar ett kosttillskott för första gången, rekommenderar vi alltid att man läser igenom innehållsförteckningen vid eventuella personliga allergier. Produkten är inte lämplig för vegetarianer. Om du är gravid eller medicineras föreslår vi att du rådfrågar din läkare innan användning.

Collagen Pro Sport Plus Avancerat kosttillskott för återhämtning

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

76.00% baserat på 4 Kundomdömen

Verifierat Köp

Perfekt i kombination med träning. Jag orkade mer, ökade min prestation och ork på gymmet och privat, samt att jag fick mindre träningsverk efter mina pass!

J Jannice, Enköping
Verifierat Köp

Tränar regelbundet fotboll och hockey och började med detta tillskott för att återhämta kroppen och bygga mer muskler. Har tagit det 1 månad och redan märkt resultat! Snabb leverans och en kraftfull produkt!

R Roger K
Verifierat Köp

Använder alltid efter träning. Tränar fem dagar i veckan och känner att jag återhämtar mig snabbare med hjälp utav detta. Får ut mer av träningen.

R Rasmus
Verifierat Köp

Tycker produkten fungerar väldigt bra och känner att återhämtningen går snabbare. Dock gillar jag inte att man måste ta så många tabletter per dag.

S Susanne

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar