måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Collagen Pro Sport Plus Tabletter

150 Tabletter | Protein efter träning

proto-col

449Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Proto-Col Collagen Pro Sport Plus är ett effektivt kosttillskott med naturliga ämnen som kan vara effektiva vid idrottsskador eller för att öka återhämtningen efter utmattande sporter. Detta kraftfulla tillskott är rikt på kollagen som återhämtar och stärker kroppen från insidan.

 • Rekommenderas för idrottare
 • Minskar återhämtningstiden
 • Stärker svaghetskänslan
 • Innehåller 1000mg hydrolyserat kollagen
 • 100 % naturligt
 • Gluten och laktosfri
 • Kan hjälpa dig att öka din hälsa och ditt välbefinnande
 • Effektiv återhämtning efter träning - kosttillskottet verkar under natten

Proto-Col Collagen Pro Sport Plus är känt som en återhämtande collagen booster då detta kollagen tillskott innehåller en extra hög dos av kollagen med 1000 mg per tablett som verkligen är inriktad på att återställa kroppen och specifika problemområden. Kollagen är naturens egen fantastiska ingrediens som fungerar reparerande, återställande och stärkande för kroppen.

Vi skickar över hela Europa, Skandinavien och Grönland

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 150
Rekommenderad dos: 5 capsules a day
Längd: 30 Days dagar
Träning

Vad är kollagen?

Varje kollagenmolekyl i Proto-Col Collagen Pro Sport Plus är extremt stark och flexibel. Kollagen utgör en viktig del av den bindväv som binder samman vår kropp och kollagen finns i ett stort utbud av vävnaderna så som i vårt hår, naglar, hud, ben, brosk, senor och ligament.

När nivåerna med kollagen minskar vid fysisk ansträngning förlorar vår kropp också många av de de funktionella egenskaperna hos vävnaderna. Proto-Col Collagen Pro Sport Plus kan effektivt hjälpa vår kropp att återhämta sig efter hård fysisk ansträngning eller press.

Kollagen har visat sig vara mycket effektivt vid behandling av vävnadsskador, idrottsskador eller på grund av ålder. Brist på kollagen som kan ta sig uttryck i artros eller andra sådana åldersrelaterade tecken och detta kan ofta motverkas eller bromsas med en återhämtande collagen booster så som Proto-Col Collagen Pro Sport Plus. Detta kan effektivt motverkas med om du tar ca 3 till 5 gram kollagen per dag. kollagen tillskott verkar bäst när det tas på natten på grund av kroppens förmåga att reparera under de första två timmarna av den djupa sömncykel). Proto-Col Collagen Pro Sport Plus är ett högeffektivt kollagen tillskott som kan att leverera en stor dos av aktivt kollagen.

Vad är fördelarna med kollagen?

Kollagen tillskott kan hjälpa dig att återställa befintliga kollagenfibrer och stimulera kroppens egen produktion och kollagen. Kollagen finns naturligt i kroppen och kan intas genom olika typer av livsmedel. Nivån av kollagen i livsmedel är relativ låg och har dessutom bearbetas. För att din kropp effektivt ska återhämta sig efter fysisk påfrestning har Proto-Col Collagen Pro Sport Plus återhämtande collagen booster visat sig vara högeffektiv!

Kollagen är ett protein som bildas tillsammans med elastin av bindvävsfibrer. Ju äldre man blir desto mindre och långsammare bildas bindväv i kroppen. Proto-Col Collagen Pro Sport Plus kan hjälpa dig att återställa kroppen snabbt och effektivt. Genom att tillföra kollagen till kroppen med Proto-Col Collagen Pro Sport Plus så hjälper du kroppen att förnya cellerna i kroppen. Genom att öka cellförnyelsen av kollagen med ett effektivt kollagen tillskott så kan du därmed hjälpa din kropp återhämta sig snabbt och effektivt.

Kvinna träning

Vad kan Proto-Col Collagen Pro Sport Plus göra för dig?

Kollagen kan hjälpa dig att läka och reparera skador och därmed förbättra bindväv i huden. Tillskottet kan också hjälpa till med att stabilisera kroppens immunförsvar och naturalisera kroppens molekylstruktur som försvagas vid fysisk ansträngning. Kollagen kan stimulera hudens naturliga produktion av kollagen och stärka hudens elasticitet. Proto-Col Collagen Pro Sport Plus kollagen tillskott är rik på proteiner och kan hjälpa din kropp att stärka och bevara friskt hår, hud och naglar.

Denna återhämtande collagen booster är speciellt framtaget och autentiserat av CRI (Collagen Research Institute) som är baserat i Kiel, Tyskland och är framtaget av världens ledande kollagenforskare. Proto-Col Collagen Pro Sport Plus är godkänd av CRI (Collagen Research Institute) och är ett av de ledande märkena med kollagenhydrolysat på marknaden. Detta kollagen tillskott har granskats och godkänts av EFSA. Detta gör Proto-Col Collagen Pro Sport Plus till en av de mest effektiva och resultatbaserad kollagenprodukterna på marknaden.

Hur tar jag Proto-Col Collagen Pro Sport Plus?

Proto-Col Collagen Pro Sport Plus fungerar återhämtande över natten, medan din kropp slappnar av och återhämta sig. Ta därför 3-5 tabletter av din återhämtande collagen booster varje kväll innan du går till sängs. Kollagen tillskott är helt naturligt och stödjer dig kropp på ett flertal positiva sätt. Köp Proto-Col Collagen Pro Sport Plus snabbt, enkelt och direkt från oss på Weightworld för att stärka ditt immunförsvar och återhämta kroppen effektivt och kraftfullt.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.3% baserat på 884 )

 • * Tränar regelbundet fotboll och hockey och började med detta tillskott för att återhämta kroppen och bygga mer muskler. Har tagit det 1 månad och redan märkt resultat! Snabb leverans och en kraftfull produkt!
 • * Perfekt i kombination med träning. Jag orkade mer, ökade min prestation och ork på gymmet och privat, samt att jag fick mindre träningsverk efter mina pass!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden