• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pengarna-tillbaka-garanti

Vi på WeightWorld vill ge våra kunder bästa möjliga service, därför har vi introducerat en pengarna-tillbaka-garanti på utvalda produkter. Har inte resultatet av produkterna gett angiven effekt erbjuder vi dig pengarna tillbaka.

Regler och villkor för pengarna-tillbaka-garanti

Vi vill att våra kunder ska ha förtroende för våra produkter istället för att fundera över om de fungerar eller inte. Därför har vi på WeightWorld, utöver två års reklamationsrätt, en pengarna-tillbaka-garanti på utvalda produkter. Denna garanti gäller för våra produkter från Max Medix där ikonen för pengarna-tillbaka-garanti applicerats. Vänligen kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vilka produkter garantin gäller för. Vi rekommenderar alltid att du noggrant läser produktbeskrivningen för regelrätt användning. Garantin är endast giltig om du inte har uppnått angiven effekt trots korrekt användning. WeightWorld Sveriges pengarna-tillbaka-garanti gäller från och med 14 september 2016.

FÖR ATT KUNNA ANVÄNDA DIG AV VÅR PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI SKA DU HA UPPFYLLT FÖLJANDE KRAV:

 • Använt produkten i minst tre månader utan några avbrott, i sambnd med en hälsosam kost.
 • Din begäran om pengarna tillbaka måste mottas av oss inom 30 dagar efter att du avslutat din kur med Max Medix.

BEGÄRAN SKA SKICKAS TILLSAMMANS MED:

 • De tomma förpackningarna.
 • Ett ifyllt formulär med detaljerad information om din tillämpning, och dina resultat av produkten.
 • Ditt inköpskvitto/beställningsbekräftelse.

Kontakta vår kundtjänst för att få dessa formulär skickade till dig. Vänligen notera att leveranskostnader inte är inkluderade i garantin. Garantin är giltig endast en gång per kund.Här kan du se varumärkessidan för Max Medix. Vi vill göra dig uppmärksam på att vid kombinationspaket är det endast Max Medix produkter som har en pengarna-tillbaka-garanti..

Hur återbetalas pengarna?

Pengarna betalas tillbaka till samma konto du betalade med. Detta sker automatiskt och du behöver inte ge oss ytterligare bank- eller kreditkortsinformation. Om du betalade via Klarna tar det upp till 14 dagar att bli återbetald från det att Klarna mottagit dina återbetalningsuppgifter.

Begäran skickas till:
CC: Money Back Guarantee WW SE
Comfort Click Ltd.
106 Lower Addiscombe Road
Croydon, Greater London CR0 6AD
United Kingdom

Om du har ytterligare frågor är vår kundtjänst tillgänglig via telefon, mail och chat, vardagar mellan klockan 9:00 -18:00.