• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Pengar Tillbaka Garanti

Pengar Tillbaka Garanti

Här på WeightWorld förstår vi de risker du som kund tar när du köper en produkt. Många företag respekterar inte denna risk. Du kanske känner att du inte kan lita på online-säljare och vi förstår dig - men vi är här för att ändra på det. WeightWorld har drivits sedan 2005 och under alla dessa 14 år har vårt mål för hela företaget varit att leverera både de bästa produkterna och den bästa servicen möjlig. Vi är övertygade om att du inte kommer bli besviken när du väljer att köpa från oss: se våra Trustpilot recensioner från våra kunder. Men om du inte känner dig nöjd med produkten anser vi att det är vår skyldighet att ge dig pengarna tillbaka.

Varför MaxMedix-serien?

Efter den stora framgången vi har haft med arbetet med MaxMedix-sortimentet av viktminskningstillskott är vi övertygade om att de kommer hjälpa dig att nå dina mål.

Om inte, kommer vi att ge dig pengarna tillbaka - var enda krona.

 • Toppen produkt!Kan varmt rekommenderas.Svullnaden i händerna/fingrarna försvann snabbt

  V Viktoria

 • Har bara använt en burk men jag tror verkligen att det fungerade. Känner mig inte som en vattenballong längre

  T Tanja

 • Bra smak och den fungerar som den utlovar. Jag rekomenderar detta varmt.

  H Helena

Behörighetsvillkor

För att undvika bedrägerier och för att säkerställa att du är berättigad att få fördelarna med vår Pengarna Tillbaka Garanti har följande villkor införts:

För att verkligen bedöma att produkten inte är rätt för dig, måste du ta den i minst 90 dagar i följd eftersom resultatstiderna varierar mellan individer.
Våra produkter är inte magiska: de är här för att hjälpa till dig nå dina mål. För att se resultat måste du hålla fast vid en hälsosam livsstil eftersom det inte finns några piller i världen som kan kompensera för det. För att hjälpa dig ger vi dig en mat - och träningsdagbok för att fylla i.
Pengar Tillbaka Garanti-formuläret och Mat & Träningsdagboken måste fyllas i och skickas till oss via post, 30 dagar senast efter att du har slutat ta produkten på följande adress:
Viktvärld - pengarna tillbaka garanti
106 Nedre Addiscombe Road
CR06AD Croydon
Storbritannien

Behandlingstid

Alla begäran om återbetalning av pengar kommer att behandlas inom 48 timmar efter mottagandet av det ifyllda formuläret och dagboken. Återbetalningen kommer att behandlas inom en vecka genom din ursprungliga betalningsmetod.

Behöver du hjälp med att placera din beställning?

Om du behöver hjälp med att göra din beställning, hjälper vår kundservice gärna till. Kontakta oss gärna via telefon på 08 44 68 24 03, via e-post på [email protected] eller genom Live Chat.