måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Oxotrim - Naturlig Viktminskning

Av: Newton-Everett

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Oxotrim är ett naturligt kosttillskott som kan hjälpa till att öka din ämnesomsättning och dämpa aptiten. Detta viktminskningstillskott är gjort för att kunna stimulera din fettförbränning. Den ökar även också din energi nivå så att du kan prestera bättre när du tränar.

 • Öka din ämnesomsättning
 • Kan hjälpa till att dämpa din aptit
 • Kan hjälpa till att att ge dig mer energi
 • Kan få igång och ökar förbränningen
 • Öka ork och prestation med naturliga ingredienser

Oxotrim är ett speciellt framtaget kosttillskott som kan bidra till att öka din ämnesomsättning och samtidigt dämpa din aptit. Detta tillägg är tillverkade av helt naturliga ingredienser och boostar även din energi.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 150
Rekommenderad dos: 3 capsules a day
Längd: 50 dagar

Vad är Oxotrim och hur fungerar det?

Den viktigaste ingrediensen i Oxotrim är 7-keto, som kan stimulera en thermogen effekt som ökar aktiviteten av fettförbrännande enzymer. Detta stimulerar den termogena effekten som orsakar kroppens kärntemperatur att stiga. Detta stimulerar din ämnesomsättning att arbeta snabbare och hårdare, samtidigt som den ger dig mer och mer energi.

Genom att öka din ämnesomsättning kommer din kropp att bränna kalorier snabbare, vilket minskar möjligheten för dem att lagras som fett. Oxotrim innehåller också Serotain, en ingrediens som har aptitdämpande egenskaper som hjälper dig att undvika småätande.

Hur tar jag Oxotrim?

Du bör ta tre Oxotrim tabletter en gång om dagen. Vi rekommenderar att du tar din dos innan kvällen för att inte påverka sömnen. Kom ihåg att Oxotrim sammarbetar bäst med en regim av regelbunden motion och kalorisnål diet.

100 % Naturlig

Oxotrim är tillverkad av naturliga ingredienser. Rådfråga gärna din doktor innan användande om du misstänker allergi mot någon av ingredienserna. Oxotrim rekomenderas inte för personer under 18år eller för gravida kvinnor.

Vilka är ingredienserna?

Förutom att 7-keto, innehåller Oxotrim ytterligare 4 ingredienser.

Advantra Z – Också känt som Citrus Aurantium och ger de så kallade thermogena effekten.

Metabromine – Precis som stimulerande thermogenesis, ger denna ingrediens dig en euforisk känsla, liknande samma känsla du skall få från choklad.

Grönt te – kan aktivera thermogenesis, öka din ämnesomsättning och orsaka din kropp att bränna bort mer energi.

Serotain – Verkar aptitdämpande och ger energi

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Blev tipsad av min vän som fått jättebra resultat av det här märket och produkt. Jag hoppas det kommer fungera lika bra för mig! Jag köpte även erat slimming tea (en gul förpackning) för nu ska jag komma i form :) Återkommer när jag testat mer men det känns som det faktiskt kan fungera efter vad jag hört och läst!!
 • * Bra komplement som jag har hört mycket bra om. Bestämde mig för att prova och det är något som jag absolut inte ångrar då det är det enda jag testat som faktiskt fungerat och fått mig att tappa flera kilon.
 • * Gick ner 12 kilo första två månaderna jag körde med detta tillskott, jag tränade 3 gånger i veckan men ändrade inte så mycket i min kost. Jag var absolut nöjd och rätt förvånad att det gjorde så pass stor skillnad!! Kanonbra produkt.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden