• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Skinny Coffee - 28 days

90g

Örtte

299Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Örtte Natural Skinny Coffee ™ är ett viktminskningskaffe som innehåller en originell och unik blandning av naturliga ingredienser som kan hjälpa dig att gå ner i vikt med kaffe. Ingredienserna kan öka både din ämnesomsättning och din förbränning och även agera aptitnedsättande. Dessutom lämnar detta mirakelkaffe dig med en ren och strålande hud. Örtte Natural Skinny Coffee har förändrat vår uppfattning om vad kaffe kan göra oss! Med sina unika ingredienser är detta revolutionerande kaffe långt mer effektivt än vanligt kaffe - utan att det kompromissar med smaken som är utsökt och delikat!

 • Kan hjälpa kroppen att bränna fett och öka ämnesomsättningen
 • Innehåller ingredienser som kan verka aptitnedsättande
 • Kan bidra till att öka viktminskning
 • Ger näring och lyster åt huden
 • Minskar uppblåsthet och magproblem
 • Naturligt antioxidantrika ingredienser som kan stärka ditt immunförsvar
 • Kan minska uppblåsthet
 • Kan leda till ökad uthållighet och verkar stressdämpande
 • Lättdrucket med god smak
 • 100% naturliga ingredienser
 • Resultaten kan synas på kort tid

Örtte Natural Skinny Coffee kombinerar kaffebönor av högsta kvalitet med bland annat ginseng, chlorella och spirulina - ingredienser som är kända för sina egenskaper att hämma fettlagring. Ingredienserna i Skinny Coffee kan också öka din förbränning, höja dina energinivåer och minska både hunger och sötsug. Genom att ersätta ditt vanliga kaffe med Örtte Natural Skinny Coffee kan du under 28 dagar förändra din kropp, öka ditt välmående och gå ner i vikt med kaffe - helt naturligt!

Läs mer
Märke: Örtte
Längd: 28 dagar
Weight: 90 g

Vad är Örtte Skinny Coffee?

Detta viktminskningskaffe från Örtte Natural skiljer sig från vanligt kaffe då det är speciellt kombinerat och framtaget med exklusiva ingredienser som är kända för att främja en ökad fettförbränning och öka viktminskningen vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt med kaffe.

Ingredienser

Gröna kaffebönor: Gröna kaffebönor kan hjälpa dig att höja dina energinivåer och din förbränning. Dessa orostade kaffebönor kan också bidra till att öka din ämnesomsättning vilket kan leda till en sund viktnedgång.
Klorogensyra från extrakt av gröna kaffebönor (10%): Klorogensyra finns i gröna kaffebönor och kan bidra till en effektiv viktnedgång! Klorogensyran påverkar upptaget av både fett och glukos, därför hjälper det kroppen att bränna fett.
Rysk rot: Rysk rot gör mirakel för både kropp och knopp! Den ger dig mer energi och ork, stärker kroppens immunförsvar, ökar kroppens förmåga att ta upp syre, förbättrar minnet och synen, inte nog med det - den skyddar också kroppens stora organ.
Klorella: Klorella är en encellig alg som är naturligt renande. Denna lilla mirakelalg innehåller massvis med nyttigheter som bland annat polysackarider, mineraler och vitaminer. Ett plus - klorella innehåller även både protein och klorofyll.
Spirulina: Spirulina räknas som en superfood och det av en god anledning! Denna blå-gröna alg främjar god hälsa och boostar kroppens försvar. Spirulina är fullproppad med antioxidanter, har ett högt näringsvärde, är rik protein och innehåller fettsyran GLA, gammalinolensyra och järn.
L-karnitin: L-karnitin är utmärkt för de som tränar och för den som vill bli av med extra kilon! Karnitin är också bra för personer med hjärt-/och kärlsjukdomar då den förbättrar fettomsättningen i hjärtat och i andra organ och vävnader.
100% rent matchapulver Matchapulver är fullt med antioxidanter och verkar både uppiggande och rogivande. En portion matcha motsvarar näringsvärdet i hela tio koppar vanligt grönt te!
Arabikabönor: Kaffe har använts under en lång tid i samband med viktminskning i och med sitt höga innehåll av koffein. Koffeinet hjälper nämligen till med att frigöra fettsyror i blodet vilket leder till en ökad fettförbränning.

Fördelar

Skinny Coffee minskar aptiten och motverkar sötsug och lusten att småäta. Detta viktminskningskaffe renar även kroppen och ger dig både mer ork och energi för att ta dig igenom dagen.

Detta viktminskningskaffe bidrar inte bara till att du går ner i vikt - det verkar även uppiggande och ökar både motivation och energi. Du får även bättre uthållighet och förbättrad kondition.

Skinny Coffee har en positiv inverkan på huden då den verkar föryngrande och ger en finare och fräschare hy. Du får en helt ny lyster till både ansikte och kropp.

Varför är Örtte Natural Skinny Coffee mer effektivt än vanligt kaffe ?

Innehållet i detta viktminskningskaffe, som även är känt som coffee slender eller coffee slim, hjälper kroppen igenom en naturlig detoxande process genom att rena den från gifter via lungorna, njurarna, tarmarna och huden . Fördelarna med Örtte Natural Skinny Coffee är bland annat:

 • Kan leda till en ökad viktminskning
 • Får igång ämnesomsättningen
 • Minskar hungern
 • Ökar motivation och energi
 • Ökar immunförsvar
 • Minskar uppblåsthet
 • Förbättrar huden och dess lyster
 • Förbättrar uthållighet och minskar stress
 • Örtte Natural Skinny Coffee kan reducera tecken på åldrande genom att tillföra vitaminer och stärka huden

Ingredienser inkluderar:

Arabicakaffe, extrakt från gröna kaffebönor, rysk rot, chlorella, 100% rent matchapulver, L-carnitine.

Gör så här:

Blanda 3-4g Skinny Coffee pulver med varmt vatten, rör om. Om du föredrar går det bra att servera mjölk till kaffet. 

Örtte Scandinavian Skinny Coffee är 100% naturligt och dess användning bör inte ge några negativa biverkningar. Produkten innehåller inget laxeringsmedel och bör inte påverka mediciner eller p-piller. Detta kaffe är inte lämpligt för personer under 18 år, gravida eller kvinnor som ammar. Använd inom sex månader efter öppnad förpackning.