måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Ortte Natural™

Välj kategori

Örtte Natural™ erbjuder populära detox- och slimmingteer med 100 % naturliga ingredienser. Beroende på vad du vill uppnå så kan du välja det te som passar just för dig. Populära detoxteer som dricks varje morgon och varannan kväll under 28 dagar.
Örtte Natural™ erbjuder populära detox- och slimmingteer med 100 % naturliga ingredienser. Beroende på vad du vill uppnå så kan du välja det te som passar just för dig. Populära detoxteer som dricks varje morgon och varannan kväll under 28 dagar.
Visa som
Sortera efter

Om Örtte Natural

Vi älskar de naturliga hälsofördelarna med örter men vi har märkt att marknaden saknade specialiserade örtteer med särskilda ändamål.

Vi har rest världen över under ett år för att hitta och samla olika örter från olika kulturer och länder. När vi var nöjda med alla ingredienser, arbetade vi med att ta fram två olika detoxteer för att säkerställa att vi skulle uppfylla våra kunders behov.

Alla ingredienser är handplockade under sommarmånaderna, vilket innebär att Örtte använder örter från den period då de är mest mogna och fyllda av kraftfulla näringsämnen vilket gör att ingredienserna fungerar optimalt. Blandat till perfektion av experter som är specialiserade på hälsa och viktminskning. Örtte är din ultimata detox- och viktminskningsprodukt.

När är rätt tid att starta med Örtte?

De vanligaste frågorna vi får är den bästa tiden att starta en detox. Det beror på dig och din kost och viktigast av allt, hur du känner och vill känna dig. Om du har haft några sena nätter och för mycket alkohol eller om du känner dig trött och ganska slö eller om du har svårt att få ren hud och gå ner i vikt så sannolikheten stor för kroppen behöver en naturlig detox med Örtte.

Detta är produkterna för dig som vill ha mer än bara ett vanligt detox te, som de du kan hitta på marknaden. Vi på Örtte uppmuntra våra kunder att jämföra våra detox teer med våra konkurrenter och resultaten talar för sig själva. Örtte använder bara naturliga ingredienser som härrör från de bästa plantagerna runt om i världen. Våra råvaror är speciellt utvalda och blandas i exakta mängder för att skapa den perfekta blandningen för rätt ändamål.

Prova en av våra två 28-dagars kurer och du kommer att märka en skillnad. Allt som krävs är en kopp te på morgonen och en kopp varannan kväll. Vi uppmuntrar att äta en hälsosam kost och utföra regelbunden motion för bästa resultat.

Ingredienser

En vanlig ingrediens i vårt sortiment av detoxte är grönt te. Grönt te ökar ämnesomsättningen, dämpar aptiten och bränner kroppsfett. Grönt te är unik eftersom den kommer från en teplantage nära ekvatorn. Detta speciella läge har visat sig ge den högsta mängden av antioxidanter än någon annan grönt te. Vårat gröna te har en hög koncentration av antioxidanter och tillför en bred antiinflammatoriska och antivirala egenskaper. Antioxidanter läka skador som kan orsakas av överskott av fria radikaler, som finns överallt i vår kropp. Vi utsätts för fler fria radikaler än någonsin tidigare på grund av bearbetad mat, förorenad luft vatten och från flera andra källor som skapats under oxidation.

Fördelar

Med tanke på att detta te har naturliga kraftfulla ingredienser kan det naturligt hjälpa dig gå ner i vikt och rena kroppen från slaggprodukter och gifter. Genom att rensa kroppen av kommer dessa att öka kroppens hälsa så att den kan må bättre och fungera effektivt utan hinder från slaggprodukter och gifter. Dessa tillskott från Örtte hjälper kroppen att ta upp hälsosamma näringsämnen och hjälper kroppen att göra sig av med gifter som annars det svårt för kroppen att hålla sig frisk. Detta gäller både för hud, hår, naglar samt resten av din kropp. När kroppen blir bättre på att absorbera hälsosamma näringsämnen också gör viktminskning mycket lättare.

Örtte innehåller bara ingredienser av finaste kvalitet och handplockat grönt te i kombination med speciellt framtagna örter från de bästa gårdarna och teplantager i världen. Vår Detox te och Skinny te har skapats för speciella ändamål av experter. Den exklusiva blandningen av örter, specifika urval av ingredienser, deras geografiska ursprung och mängden och styrka har alla beaktats i skapandet av Örtte som tagits fram av dietister för att skapa det mest effektiva detox teet på den Svenska och Europeiska marknaden.

Ortte
* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden