• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Coffee Skrubb

200g Skrubb

Örtte

249Kr

Se mer

Visste du att kaffe har betydligt fler fördelar än att hjälpa dig hålla dig vaken - kaffe kan nämligen även göra underverk för din hud och en naturlig kaffe scrub som Örtte Coffee Scrub kan vara allt du behöver för att uppleva skilland! Genom att kombinera kaffebönor av högsta kvalitet med andra effektiva ingredienser har vi skapat en helt naturlig bodyscrub som kan ge dig att uppleva en friskare och mjukare hud!

 • 100% naturliga ingredienser, innehåller premium Arabica kaffebönor
 • Exfolierar huden försiktigt, vilket gör den mjuk, smidig och återupplivas
 • Full av naturliga oljor för att ge näring
 • Kan minska förekomsten av oönskade celluliter och hudbristningar
 • Spa-liknande behandling från ditt eget hem till en bråkdel av priset
 • Perfekt för alla - vegan vänlig

Är du trött på att använda starka kroppsskrubbar som inte riktigt passar din hud? Med hjälp av naturliga ingredienser är Örtte kaffe skrubb ett ultimat alternativ. Vi tror inte på skrubba huden med kemikalier, endast säkra och naturliga ingredienser som verkar vårdande och uppfriskande. Med dess unika ekologiska och mild formel kan denna kaffeskrubb hjälpa dig på vägen till en ren hud med lyster.

Läs mer
Typ: Skrubb

Vad är Örtte Coffee Scrub?

Eftersom Örtte coffee scrub består av en unik kombination av kaffe, havssalt och eteriska oljor i mycket specifika mängder, är Örtte Natural kaffe Scrub en revolution i hur vi kan exfolierar huden. Genom att styra bort från starka kemikalier och bearbetade ingredienser som kan skada huden, har vi skapat en naturlig vegan vänliga kaffe scrub som faktiskt kan göra nytta. Det är perfekt att använda hemma eller på resan, vilket innebär att med denna underbart doftande scrub du inte längre behöver dyra spabehandlingar. Det ger dig allt du behöver för en avkopplande spa-liknande behandling hemma - för en bråkdel av priset!

Vad kan Örtte Coffee Scrub göra för mig?

Det är inte bara en exfolierande kräm som många kroppsskrubb utan Örtte Coffee Scrub gynnar huden på så många olika sätt:

 • Utformade för att ha en provocerande och vitaliserande effekt på kropp och ansikte
 • exfolierar skonsamt och tar bort döda hudceller
 • Gör huden känner oemotståndligt smidig och mjuk
 • Innehåller naturliga oljor som är rika på vitaminer och omega fettsyror för att återfukta och ge näring
 • Öppnar tilltäppta porer och ger ren hud genom att ta bort döda hudceller, smuts, bakterier och gifter
 • Har antiinflammatoriska egenskaper som lindrar rodnad och känslig hud
 • Innehåller antioxidanter som kan bidra till att förhindra hudens åldrande tecken
 • Användar koffein, som är känd för sina positiva effekter på cirkulations, celluliter och hudbristningar
 • Bidrar till att minska skadliga bakterier på huden som kan orsaka oönskade fläckar och acne
 • Perfekt att använda som en pre-tan eller førbarberings-Exfoliator naturliga ingredienser

Örtte Coffee Scrub innehåller 100% naturliga hud-älskande ingredienser som förs samman för att göra vår premium body scrub! Varje ingrediens har valts just på grund av dess unika utmärkta egenskaper som kompletterar varandra och skapar vad vi tror är vår bästa kaffe skrubba någonsin! Varje ingrediens kommer från naturliga källor och vi har sett till att vi har använt endast de finaste i vårt kaffe scrub formel. Vi vill ge dig de bästa premiumprodukter och ingredienser här på Weight World och Örtte natural kaffe Scrub är inget undantag. Lär dig fantastiska fördelarna med varje ingrediens och se vad de kan göra för dig:

Image of Ground Colombian Arabica Coffee Beans
Malda Arabica kaffebönor: Fungerar som en naturlig Exfoliator som hjälper till att avlägsna döda hudceller och avslöjar vacker, mjuk, smidig och ren hud. Koffein är också känd för dess fördelar i jämförelse att hantera celluliter, förbättra cirkulationen och vitalisera huden
Image of Macadamia Oil
Makadamiaolja: Denna olja består av vitamin A och den friska fettsyror omega 6 och 9, vilka är kända för att återfukta, regenerera och mjuka upp huden. Det har också antiinflammatoriska egenskaper som kan verka mot rodnad.
Image of Jojoba Oil
Jojoba olja:Denna fantastiska olja är full av godhet i att den innehåller E-vitamin, som är känd för att vara uppfriskande och full av antioxidanter. Den fungerar också som en anti-inflammatoriskt medel för att reducera rodnad och lugna irriterad hud, och med sitt ljus och lätt absorberbara konsistensen är den perfekta ansiktet och kroppen.
Image of Sea Salt
Havssalt: Inte bara är det fullt av viktiga naturliga element från havet, såsom magnesium , kalcium och järn, med tillägg av havssalt hjälper till att rengöra porerna, reglera talgproduktionen och minska bakterier som kan orsaka fläckar och fläckar, vilket gör den perfekt för fett hudtyper.
Image of Sweet Almond Oil
Sötmandelolja: Denna söta olja naturligt rik på vitamin E som är kända för att främja och stärka huden, och vitamin A, som är känt för att lindra akne, ojämn hur och ärr.
Image of Extra Virgin Olive Oil
Jungfruolja: av hög kvalitet fukt olivolja som kan bidra till att öppna tilltäppta porer, mjuka upp huden och hud skyddande antioxidanter kan hjälpa till att minska tecken på åldrande, liksom uppträdandet av bristningar.

Vem är det för?

Örtte Natural Coffee Scrub är för den som söker ett naturligt sätt att ta hand om sin hud och visa kärleken den förtjänar. Den är gjord av 100% naturliga ingredienser och noll starka kemikalier, och det finns inga kända biverkningar. Vi har också skapat vår naturliga formel för att bli så bra mot både kropp och ansikte, och mild nog att inte irritera huden. Vi rekommenderar alltid att kontrollera ingredienserna och testa dem först så att du inte har några enskilda allergier.

Hur man använder Örtte coffee scrub

Ta bara en handfull denna djupa rensning kaffeskrubben och tillämpa den på fuktig hud. Gnid försiktigt in i huden med en cirkelrörelse. För maximal effekt rekommenderar vi att låta scrubben verka i ca 7-10 minuter, så att ingredienserna kan absorberas och fungera korrekt. Skölj så bara här, och tillämpa en fuktkräm när huden är torr. Efter användning kom ihåg att försegla påsen. Använd din scrub 2-3 gånger i veckan för att uppnå en och vacker hud..