Omega3

60 Kapslar | Innovativ Vegansk Källa av Omega3

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Omega-3 från WeightWorld är det perfekta veganska kosttillskottet som kan ge din allmänna hälsa en välbehövd boost. Med en potent dos på 1250mg of Omega-3 tillsammans med EPA, DHA och DPA i varje portion kan dessa kapslar hjälpa till med att kontrollera kolesterolnivåer, stötta hjärnan och kontrollera vikten. För att gör dem ännu bättre kommer vår Omega-3 från algolja, ett perfekt veganskt, hållbart och miljövänligt alternativ till fiskolja.

  • Etiskt skördad vegansk Omega-3
  • EPA , DHA & DPA för normal hjärn- och hjärtfunktion
  • Potenta 1250 mg Omega-3 per portion
  • Hjälper till att bibehålla normalt blodtryck
  • Inga konserveringsmedel, kemikalier eller föroreningar
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMP
  • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är maxmedix Omega3?

Dessa mjuka gelkapslar är en högkvalitativ vegansk källa till Omega-3 och innehåller 1250 mg stimulerande algolja - mycket mer än i många liknande kosttillskott som finns på marknaden. Våra veganska, GMO-fria och potenta Omega-3 kapslar är också fulla av de nyttiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA. Dessutom utgör Omega-3 från fiskolja en potentiell risk för föroreningar. Vegansk Omega™ minskar dessa risker och förser dig med en högkvalitativ ekologisk och hållbar källa.

Vad är det till för?

Omega-3 är en familj av essentiella fettsyror som blir allt mer populära inom hälsoindustrin, speciellt för dess egenskaper att hjälpa till vid viktminskning och dess hälsoegenskaper. Våra Omega-3 kapslar förser dig med en potent portion eikosapentaensyra (EPA) och dokosahexaensyra (DHA), som är kända för att ha ett flertal hälsofördelar, såsom att upprätthålla ett hälsosamt blodtryck och kolesterolnivåer samt förmågan att bibehålla normal hjärn- och ögonfunktion.

Vem borde ta maxmedix Omega3?

Trots att det uppmuntras av flera dietister och hälsoexperter är det svårt att uppnå en tillräckligt Omega-3 rik diet på grund av våra hektiska livsstilar och snabbmat. Med minimalt krångel och få ändringar i dina rutiner kan våra veganska och hållbart skördade Omega-3 kosttillskott hjälpa dig som vill förstärka din diet, förbättra konditionen och kroppshälsan. Och eftersom vår Omega-3 kommer från fiskens kostkälla och inte fisken själv är detta innovativa kosttillskott passande för dem som letar efter ett alternativ till kosttillskott baserade på fisk.

Hur ska det tas?

Ta två softgels dagligen med ett fullt glas vatten, helst med en måltid. Varje kapsel är gjord på högkvalitativa naturliga ingredienser, är helt säker att tas och har inga kända bieffekter. Om du är gravid, ammar eller lider av något sjukdomstillstånd vänligen konsultera med en läkare innan användning. De är passande för veganer och vegetarianer och är gluten och laktosfria. De är inte rekommenderas inte för personer under 18 år.

Ingredienser

Marine Algae Oil (Schizochytrium sp.), Vegetabilisk glycerol, våtmalad majsstärkelse, naturlig, odegraderad tångkarrageenan, naturlig hög, oljesolrosolja, rosmarin extrakt, natriumkarbonat (från kelp) och C-vitamin Ester.

Omega3 60 Kapslar | Innovativ Vegansk Källa av Omega3

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Letat som en galning efter ett bra veganskt Omega 3 tillskott. Är väldigt nöjd med den här och kommer definitivt köpa igen!

M Maryam
Verifierat Köp

Köpte dessa utan att veta att det var veganska ville bara ha Omega 3. Men är så himla nöjd! Kommer endast köpa vegansk Omega 3 nu för om man kan och det fungerar lika bra varför inte.

B Bianca
Verifierat Köp

Bra produkt. Tar alltid Omega-3 och gillar att den är vegansk.

M Milton
Verifierat Köp

Bra för oss veganer

A Amanda
Verifierat Köp

Så bra och prisvärd VEGANSK omega 3

I Isak
Verifierat Köp

Det var verkligen på tiden att det kom ett vegansk omega 3 som inte kostar skjortan

C Carolina
Verifierat Köp

Bra och man slipper rapa fisk hela dagen

A Anna-Karin
Verifierat Köp

Så bra och billiga

M Mira
Verifierat Köp

Vi veganer behöver tänka på omega 3 så detta är verkligen bra

S Stella
Verifierat Köp

Man känner inte att det gör något

H Hedda

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar