måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Omega 3 | 1000 mg

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Omega 3 1000 mg är en kraftfull essentiell fettsyra som naturligt finns i källor som fet fisk som lax, makrill och sardiner. Omega 3 tabletter , eller fiskolja kapslar är en livsviktig fettsyra eftersom den inte kan tillverkas av kroppen och måste förbrukas genom kosten. Ibland är det svårt att få i sig den rekommenderade mängden Omega 3 som kroppen behöver och det är mycket effektivt att ta detta tillskott som kosttillskott.

 • Kan hjälpa till att bidra till normal hjärtfunktion
 • Lättsvalda mjuka gelekapsel
 • Särskilt bra för alla som inte äter tillräckligt med fet fisk
 • Kan hjälpa med att öka förbränning & viktminskning
 • Kan ge ett ökat immunförsvar och ork
 • Omega 4 har visat sig kunna öka tankeförmåga
 • Kan verka aptitminskande & humörhöjande

De essentiella fettsyrorna i Omega 3 1000 mg bidrar de till den normala funktionen av hjärtat och ökar kroppens välmående. Det finns mängder av fördelaktiga effekter vid ett dagligt intag. Omega 3 1000 mg rekommenderas för alla som vill öka sitt dagliga intag av rent Omega 3 tabletter eller fiskolja kapslar är särskilt bra för alla de som inte äter tillräckligt med fisk i sin kost.

Läs mer

Hur tar jag Omega 3 1000 mg?

Konsumera en mjuk gelekapsel av dina fiskolja kapslar upp till 3 gånger dagligen. Tas bäst i samband med måltid.

Du bör inte överstiga den angivna rekommenderade dagliga dosen av Omega 3 tabletter. Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvara Omega 3 1000 mg fiskolja kapslar i ett svalt och torrt utan att utsätta tillskottet för direkt solljus. Ej lämplig för vegetarianer. Förvara dina Omega 3 tabletter utom räckhåll för små barn.
Vad är fördelarna med att Omega 3 1000 mg?

När det gäller fett så finns det en typ som du inte vill skära ned på och det är Omega-3 fettsyror. Dessa goda fetter finns främst i fisk och vegetabiliska källor såsom nötter och frön samt i naturliga Omega 3 tabletter. Din kropp behöver dessa fettsyror för att fungera och också för att de levererar mängder av stora hälsofördelar.

Vissa forskare har funnit att de personer som äter livsmedel med höga halter av omega 3 tabletter och fiskolja kapslar har lägre nivåer av depression. Tillskottet verkar också för att öka effekten av antidepressiva läkemedel och kan hjälpa depressiva symtom och verka humörhöjande.

Omega 3 1000 mg kan även minska apiten och förläng mättnadskänslan

Förbättra hudens hälsa genom att hjälpa till att lindra symtom relaterade till hudproblem som akne och psoriasis.

Förbättrar kolesterol genom att höja kroppens goda kolesterolnivåer. Kan minska ömhet och stelhet i samband med artrit och artros. De kan förbättra benhälsa genom positivt påverkar kroppens kalciumnivåer vilket kan stärka kroppen naturligt.

En kost rik på omega-3 minskar inflammation och sjukdom. Det har även visat sig kunna öka människors förmåga att tänka, minnas och lära. Omega 3 1000 mg har visat sig ha en positiv effekt för att stärka minne och syn.

Omega 3 1000 mg kan även ökad förbränning och viktminskning. reducera och minska stelhet samt ledvärk, de verkar också för att öka effektiviteten av anti-inflammatoriska läkemedel.

Omega 3 1000 mg fiskolja kapslar kan sänka förhöjda triglyceridnivåer. Har du för höga nivåer av dessa blodfetter sätter dig i riskzonen för hjärtsjukdomar.

Vad innehåller Omega 3 1000mg?

 • 100 % Omega 3 fiskolja kapslar
 • Mjukt kapselskap (Gelatin, Glycerin, renat vatten)
 • Antioxidant (vitamin E).

Omega 3 1000 mg är tillverkad i en anläggning som hanterar mjölk, soja, ägg, gluten.Omega 3 1000 mg för viktminskning

Body mass index (BMI) är ett nummer som beräknas utifrån en persons vikt och längd. Det används som ett verktyg för att identifiera möjliga viktproblem. Forskning visar att lägre kroppsnivåer av omega-3-fettsyror är förknippade med högre BMI resultat. Detta innebär att genom att öka din omega-3 nivåer kan minska risken till övervikt.

Omega 3 1000 mg, Omega 3 tabletter , även känt som fiskolja kapslar har visat sig vara effektiva för att främja inte bara viktminskning men också fettförbränningen och minskat magfett. Tillsatsen av omega-3-fettsyror till en hälsosam diet och livsstil har visat sig effektiv för att öka fettförbränningen. Omega 3 1000 mg kan bidra till en naturlig viktminskning genom att öka kroppens totala ämnesomsättning och fettförbränning. De verkar också för att minska din aptit vilket leder till konsumtionen av färre kalorier.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Helnöjd med mitt köp! Bra för energi, ork och jag tänker bättre när jag får i mig omega 3 regelbundet. Har provat flera tillskott innan men nu har jag fastnat för detta då det ger mig alla fördelar jag sökt efter när jag började ta omega 3.
 • * Snabb leverans och bra tillskott!
 • * Perfekt för mig som inte gillar eller har svårt att äta fisk regelbundet.
 • * Blev rekommenderad av min läkare att äta mer omega 3 då jag haft dåliga värden och jag kände till eran sida sen tidigare & era produkter och utbud är toppen. Sen jag började med denna mår jag betydligt bättre och mina värden är numera stabila.
 • * Bra tillskott med omega 3 som ger mig energi och ork.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden