• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Nyårs program 2019

Nyårs program 2019

Med jul och nyår förbi är det nu dags att börja ta tag i nyårslöftena och de mål som du satt inför nästa år för att förbättra dig själv. Icke överraskande kan dessa mål ofta vara viktminskning relaterade.

Undersökning gjordes för att ta reda på vad 1000 personers mål för det nya året var och de fann att:

ville gå ner i vikt
ville träna mer
ville äta hälsosammare

Det är lätt att sätta upp ett mål, men att hålla det är en helt annan sak. Studier visar också att 57% ger upp sin nya rutin inom en månad! Vi har tagit all vår kunskap och expertis och har skapat tre unika kosttillskotts program för att hjälpa dig att hålla dina mål.

WeightWorlds tips för att förhindra misslyckande 1 - Förtydliga - När det gäller att sätta ditt mål måste du ha en tydlig uppfattning om hur målet ska se ut innan du börjar jobba på att nå det annars hur skulle du kunna veta hur du ska nå det? Så om du vill gå ner i vikt, hur mycket vikt? När? Av vilken kroppsdel? På vilket sätt? Det här är alla frågor du borde fråga dig själv så att du har en tydligare uppfattning om vad du jobbar mot.

WeightWorlds tips för att förhindra misslyckande 2 - Gör det inte ensam - När du tex försöker uppnå att gå ner i vikt som ett nyårs löfte är det viktigt att överväga vikten av samarbete och ömsesidigt stöd. Vet du någon som också vill gå ner i vikt i det nya året? Försök att skapa en rutin tillsammans med dem. Det kan göra din träning roligare och ni kommer att kunna motivera varandra.

WeightWorlds tips för att förhindra misslyckande 3 - Gör en plan - Speciellt när det gäller att försöka hantera din aptit genom att ändra din kost är det viktigt att ställa uppnåbara kortsiktiga mål och ha en skräddarsydd plan. Misslyckas du med att förbereda, så förbered dig för att misslyckas som man säger. Därför så har du större chans att lyckas om du har tagit dig tid till att planera noggrant till din framgång.