• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Naturliga metoder för att bli av med celluliter

Celluliter är ett problem som drabbar de flesta kvinnor någon gång under livet. Det finns mängder av produkter och metoder för naturlig cellulitbehandling. Här kommer vi beskriva några naturliga alternativ till cellulitbehandling.

Det har visat sig att den vanligaste orsaken till att celluliter uppstår är på grund av problem eller obalans i bindväven kombinerat med en ohälsosam livsstil. Men det finns många teorier om vad som kan orsaka att celluliter bryter ut. Det verkar som om hormoner, kost, livsstil och genetik alla spelar viktig roll men det kan finnas ett flertal olika faktorer till att celluliter inträffar. Det har visat sig att det är mer vanligt att få celluliter vid övervikt men det kan drabba vem som helst och när som helst under livet men som tur är finns det effektiva alternativ för behandling mot celluliter.

Nedan beskrivs några naturliga metoder för att bli av med celluliter. De kan alla bidra till att balansera bindväv eller fett i kroppen. Dessutom har dessa metoder mängder av andra hälsofördelar så de skadar inte att prova om du letar efter naturliga metoder som du enkelt kan prova hemma mot celluliter.

Gelatin

Det finns en rad olika hälsofördelar med gelatin inte bara för cellulitbehandling, dessa fördelar inkluderar:

 • Gelatin ökar tillväxten och välmående av hud, hår och naglar
 • Det är bra för lederna och kan hjälpa återhämtning vid skador
 • Kan strama lös hud och rynkor
 • Kan förbättra matsmältningen
 • Kan minska och reducera celluliter

En teori är att det minskade användandet av gelatin i vår kost har lett till en ökning av celluliter eftersom vi inte har de nödvändiga byggstenarna för frisk bindväv. Detta kan vara en lösning för de som söker efter en naturlig cellulitbehandling.

Torrborstning

Detta är en cellulitbehandling som det inte finns något vetenskapligt bevis för att det fungerar men att det finns en hel del människor som säger att det har hjälpt dem att bli av med celluliter. Hursomhelst så gör torrborstning att huden renas, döda celler avlägsnas samtidigt som de hjälper till att stimulera blodcirkulationen och öka flöde i kroppen.

Torrborstning öppnar porerna och det är något som du kan och bör göra dagligen. Det skadar inte heller att göra detta upp till två gånger om dagen. Din hud bör vara torr, så en idealisk tidpunkt är i duschen innan du slår på vattnet.

Göra långa svepande rörelser, starta vid fötterna och borsta upp benen på båda sidor, sedan arbeta från armarna mot bröstet och magen. Kom ihåg att inte borsta för hårt då huden skall stimuleras och stärkta men inte irriteras eller skadas.

Omega-3

En annan teori till uppkomsten av celluliter är att konsumtionen av fel sorts fett leder till en obalans av fettsyrorna som kroppen behöver för smidig hud och vävnad. Det finns vissa belägg för att de som äter mer omega-3 fettsyror och fettlösliga vitaminer får mindre celluliter. Omega-3 och fettlösliga vitaminer är viktiga för många andra funktioner i kroppen så det inte kommer att skada dig att prova detta om du söker efter en alternativ cellulitbehandling.

Kaffeskrubb

Kaffe är känt för att vara mycket effektivt i skrubber för cellulitbehandling. Kaffets masserande och renande kraft gör att blodflödet i huden ökar och lymfflödet och koffeinet i kaffet har en åtstramande effekt. Kaffeskrubb är effektivt för att minska celluliter och lös hud och i likhet med andra åtgärder är det åtminstone värt ett försök. Om inte annat, luktar kaffe gott och denna skrubben kan effektivt rena huden. Massera in en scrub som till exempel BodyBlendz Coffee Scrub peeling i huden med ett fast tryck och låt verka under 5-10 minuter. Använd 2-3 gånger i veckan. Resultaten av denna cellulitbehandling brukar vara synliga inom ett par veckor.

Anti-cellulitkrämer

Naturliga cellulitkrämer kan hjälpa dig att bli av med de mest envisa celluliterna. Oligo DX® är en effektiv kräm som kan minska och reducera celluliterna på de områden som du själv väljer att behandla. Det finns flera krämer som fungerar effektivt och många kvinnor ser resultat efter bara 14 dagars cellulitbehandling. Oligo DX® anticellulitkräm. Denna kräm är dessutom kliniskt testad och har hjälpt tusentals kvinnor att bli av med celluliter över hela världen.