måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Myprotein Havrepulver ™ | Instant Oats

Av: MyProtein

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Havrepulver är ett naturligt havrepulver som tillför kolhydrater naturligt och effektivt till din kost. Detta kosttillskott har många positiva egenskaper för kroppen och den allmänna hälsa. Vårt populära havrepulver har många positiva egenskaper för människor i alla åldrar oavsett om det kombineras med träning eller inte. Förutom att vara bra för hälsan så kan tillskottet även hjälpa dig att orka mer och göra att du håller dig mätt längre och är bra att äta efter träning.

 • Lågt GI (Glykemiskt index)
 • Kan bidra till minskade kolesterolnivåer
 • Kan hjälpa med ökad ork och prestation
 • Kan hjälpa att fördröja absorptionen av socker
 • Blanda enkelt med vatten eller mjölk eller gör en nyttig proteingröt
 • Kan hjälpa med att förbättra återhämtning efter träning
 • Kan hjälpa att hålla dig mätt längre och minska lusten att småäta
 • Kan hjälpa med att optimera och stärka din muskelmassa
 • Naturlig chokladsmak
 • Lämplig för vegetarianer & veganer

Havrepulver är ett naturligt pulver av havre med ett lågt glykemiskt index som hjälper dig att ta hand om din hälsa. Detta havregrynspulvret en bra källa för att tillföra kolhydrater som frigörs långsamt i kroppen för att öka energiflödet och stärka dina energinivåer.

Läs mer

Vad är havrepulver?

Detta tillskott är en mycket rik källa av lågt glykemiskt index och kolhydrater vilket är bra att äta efter träning. Detta innebär att detta havrepulver hjälper dig att bemästra mängden socker i blodet och så att du slipper sötsuget som kan uppstå under dagen genom att minska aptiten. Detta kraftfulla havrepulver kommer ursprungligen från Skottland, är 100 % naturliga och mals till fint pulver som gör det lätt att konsumeras till exempel kan du blanda det direkt med vatten eller mjök eller i din proteingröt till frukost.

Havrepulver härrör från naturligt havre som är ett uppskattat och effektivt spannmål som används som en bas i närande och återhämtande drycker och mat. Detta tillskott är perfekt för sport, och är känd för att vara lätt att smälta vilket gör det perfekt efter ett träningspass. Rent havrepulver är väl använt bland idrottsmän som använder det för att öka muskelmassan i antingen med vatten eller i en nyttig proteingröt och är bra att äta både fore och bra att äta efter träning.

Vad är fördelarna med att ta havrepulver?

Det innehåller en hög kolhydrathalt kombinerat med ett lågt glykemiskt index vilket gör det optimalt i till exempel en proteingröt. Dessa kolhydrater tas därmed upp långsammare i kroppen så att du kan vara mätt längre och det ger dig energi under dagen.

Kolhydrater som finns i Myprotein havrepulver bidrar till bibehållande av en normal hjärnfunktion under hela dagen. Detta naturliga havrepulver hjälper dig att hålla dig vaken hela dagen genom att frigöra energi gradvis.

Dessutom har det visat sig att havre i dryckesform eller via en proteingröt effektivt kunna hjälpa kroppen att minska kolesterolhalten i blodet. Höga blodkolesterolnivåer kan vara en riskfaktor för utveckling av vissa hjärt-kärlsjukdomar.

Fiberrikt havregrynapulver som intas via dryck eller proteingröt kan förbättra matsmältningen och allmänna hälsa i matsmältningssystemet samtidigt som det är lättsmält och hjälper till att hålla igång matsmältningssystemet.

Vem kan ta havrepulver?

Alla typer av människor kan ta nytta av fördelarna med rent havrepulver och det är perfekt för de som vill öka sitt intag av kolhydrater under dagen med proteingröt eller via dryck. Det hjälper dig att med en längre mättnadskänsla och därmed är det lättare för dig att undvika snacks eller sötsug under dagen.

Detta havregrynspulver används även av idrottsmän eftersom mycket lätt att dricka i en shaker eller konsumeras i en proteingröt före eller så är det bra att äta efter träning . Dessutom har havregrynspulver länge varit känt för att ha en hög proteinhalt som hjälper till i muskelutveckling. Då tillskottet är rikt på kolhydrater gör att det underlättar musklernas återhämtning efter ansträngande träning.

Ingredienser

Det finns två olika smaker detta havrepluver från Myprotein:

 • Naturligt: 100% havrepulver
 • Choklad: 91% havrepulver, kakaopulver, smakämnen och sötningsmedel.
 • Havre är en spannmål som innehåller gluten, dessa produkter kan också innehålla spår av soja, mjölk och ägg.
 • Rekommenderas dosering: 100G PER DAG

För att hålla sig mätt längre är det lämpligt att dricka pulveriserade havregryn i en proteingröt på morgonen för att börja dagen och det är även bra att äta efter träning . Du kan enkelt blanda pulvret i en smoothie, direkt med mjölk eller vatten eller i din proteingröt.

Det är lämpligt att hålla förvara havregrynspulver på en sval, torr plats åtskilt från solljus. Detta pulver eller proteingröt bör inte ersätta en sund och balanserad kost och tas i samband med regelbunden fysisk aktivitet samtidigt som det är bra att äta efter träning . För att undvika allergiska reaktioner så är det lämpligt att noggrant läsa ingrediensförteckningen.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94.29% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (98% baserat på 10 )

 • * Helnöjd med mitt köp. Produkterna var enligt förväntan och det var enkelt och snabbt att beställa från eran hemsida. Kommer absolut att återkomma i framtiden.
 • * Bra produkt och snabb leverans. Köpte tillsammans med BCAA och kombinerat har jag fått mer styrka och resultat av min träning.
 • * Används av både mig och maken till frukost och ibland blandar jag det i smoothies för att få lite matigare smak. Älskar konsistensen absolut bättre än billigare varianter som inte gett samma mättnadskänsla.
 • * Snabb leverans. Har inte hunnit börja ännu men verkar bra.
 • * Leveransen tog lite längre än jag tänkt mig men jag ringde och pratade med er kundtjänst och de hjälpte till direkt och spårade paketet som hamnat hos en granne (tack vare posten). Blev mycket glad att ni hjälpte mig och löste detta snabbt och direkt! Kanonbra service +++++
 • * Nöjd med köpet
 • * Mycket bra till frukost och mellanmål för extra energi. Provat både choklad och den naturella och båda är kanon även om det är skönt att variera ibland mellan dem.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.