måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

BCAA Plus 1000mg | BCAA kapslar

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

BCAA Plus hjälper idrottsmän världen över för att få ökad muskelmassa. För att göra detta möjligt behövs de nödvändiga muskelproteinmolekyler de så kallade aminosyror. Endast genom att tillföra dessa "muskelbyggstenar" till kroppen kan leda till en ökning av muskelmassa. BCAA Myprotein levererar dessa viktiga komponenter i koncentrerad form, så att kroppsform efter träningen mer effektiv muskelmassa och snabbare att återhämta sig.

 • Kan hjälpa till att förbättra muskeltillväxt
 • Kan hjälpa att öka ämnesomsättning
 • Accelererar sårläkning och förhindrar muskelvärk
 • Kan hjälpa med en ökad fettförbränning
 • Kan hjälpa med en mer definierad kropp
 • Ökad muskeltillväxt med upp till 35 % *
 • Förhindrar muskelnedbrytning vid kaloriunderskott
 • Kan stabilisera blodsockret och hjälpa dig undvika sötsug
 • Från ledande tillverkare av kosttillskott
 • Innehåller inga kalorier
 • 100 % naturlig

BCAA Plus kan på ett hållbart sätt förbättra din muskeltillväxt med ett kosttillskott vid träning. Dessutom BCAA förhindrar oönskade biverkningar såsom muskelvärk eller muskelsmärta, som normalt är i en tuff workout plan på dagordningen. Aminosyrorna omedelbart utnyttjas av kroppen och agera direkt där de behövs: i musklerna.

Läs mer

Vad är BCAA Plus?

BCAA är så kallade grenade aminosyror och härrör från det engelska ordet "Branch-Chain Amino Acids". Detta innefattar dessa 3 aminosyror i detta kosttillskott vid träning:

 • leucin
 • Isoleucin
 • Valin

Det finns en tydlig skillnad mellan väsentliga, semi-essentiella och icke-essentiella aminosyror i ett kosttillskott vid träning. Det förstnämnda kan inte våra kropp producera så de måste tillföras med maten till den mänskliga kroppen. Semi-essentiella aminosyror kan dock produceras av kroppen i små mängder även medan icke-essentiella aminosyror kan produceras i stora mängder naturligt.

De tre aminisyrorna leucin, isoleucin och valin är några av de mest effektiva aminosyrorna och kan tillföras genom kosten eller med ett kosttillskott vid träning. Dessa aminosyror bcaa är särskilt viktiga för muskeluppbyggnad eftersom dessa är de enda aminosyrorna som inte konverteras i levern. Därför verkar de direkt på muskelvävnaden och hjälper till med att öka muskelmassan naturligt.

BCA förekommer naturligt i kött och vassleprodukter. En idrottsman skulle behöva äta extremt mycket kött, mejeriprodukter, proteinshakes eller protein barer för att få i sig not BCA utan hjälp från ett tillskott så som BCAA Plus. Dessa livsmedel sin tur innehåller relativt många kalorier så om du vill gå ner i vikt snabbt och därmed kan minska i fettmassa är det rekommenderat att ta ett tillskott som detta med aminosyror bcaa. Dessutom kommer det att uppstå några matsmältningsproblem om du kombinerar dessa ingredienser med Myprotein BCAA Plus kosttillskott vid träning.

Hur verkar Myprotein BCAA Plus?

Myprotein BCAA Plus hjälper kroppen att producera naturligt muskelprotein som kroppen kan användas för att bygga muskler och öka i styrka. Denna ökning av muskelmassa hjälper kroppen att öka förbränningen av fettreserver vilket gör att nivån av kroppsfett minskar effektivt och naturligt.

Myprotein BCAA Plus har visat sig vara effektivt för att minska mängden kroppsfett som ett kosttillskott vid träning. Tillskottet hjälper kroppen att bilda mer muskelmassa med hjälp av aminosyror bcaa. En större muskelmassa gör att kroppen automatiskt förbränner mer fett.

Myprotein BCAA Plus är populärt hos professionella idrottsmän och kroppsbyggare. Den stora fördelen med dessa aminosyror bcaa är att de gör det möjligt att förlora fett genom att skapa ett kaloriunderskott medan den befintliga muskelmassan upprätthålls.

Innehåll

Myprotein BCAA Plus består av de tre aminosyrorna Leucin, Isoleucin och Valin och 27 mg vitamin B6. För att säkerställa bästa möjliga effekt och upptagning av kroppen innehåller varje kapsel 500 mg leucin, isoleucin 250 mg och 250 mg valin.

Eftersom leucin spelar en mycket viktig roll i proteinsyntesen är det viktigt att BCAA kosttillskott med aminosyror bcaa innehåller mer leucin som valin eller isoleucin. Med det perfekt matchade innehållet Myprotein BCAA Plus kan du förbättra din muskeltillväxt genom att ta Myprotein BCAA Plus med upp till 35 % och samtidigt förhindra förlust av befintliga muskelmassa. Dessutom kan aminosyror bcaa hjälpa under hård träning för att undvika träningsvärk eller trötthet, så att du kan alltid träna obehindrat och med full kapacitet på grund av B6 hög halt vitamin.

Hur ska jag ta Myprotein BCAA Plus?

För att uppnå bästa möjliga effekt med Myprotein BCAA Plus, bör du ta 3 kapslar 2 till 4 gånger per dag. Den tid du tar tillskottet med aminosyror bcaa är mycket viktigt för att kroppen ska få ut maximalt resultat av tillskottet.

Ta 2 kapslar före och 2 kapslar efter din träning för optimal effekt vid träning.

Om du vill öka proteinhalten ytterligare är det rekommenderat att också ta 2 kapslar Myprotein BCAA Plus på morgonen direkt efter att du vaknat upp och 3 kapslar på kvällen strax före sänggåendet för att tillföra aminosyror bcaa. Detta kosttillskott vid träning säkerställer att tillgängligheten av halten av aminosyrorna är högt när näringsbalansen i kroppen är låg (morgon & kväll) eller där kroppen på grund av fysisk ansträngning behöver mer energi, proteiner och näringsämnen (före och efter träning).


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92.5% baserat på 8 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (90% baserat på 10 )

 • * Kanonbra produkt och hemsida!!
 • * Blev tipsad av en vän om detta som tränar mycket, denna produkt gav mig massa extra motivation när jag såg hur resultaten snabbt ökade.
 • * Använt de här i flera månader nu och beställde just några burkar till idag! Mycket bra för dig som vill ha extra resultat av din träning det tar några veckor för kroppen att återställa sig och få mer kraft men när resultaten väl börjar är det värt det! Har inte uppnått liknande resultat innan och jag är mycket nöjd med eran sida.
 • * Snabb leverans +++++
 • * Snabb leverans, bra produkt och jag är nöjd.
 • * Har inte testat ännu men väntar på paketet just nu. Hört mkt bra om BCAA och blev glad när jag hittade det hos er som jag beställt av flera gånger tidigare och alltid vart lika nöjd.
 • * Nöjd med allt från leverans till resultatet som sågs redan efter några veckor.
 • * Mycket bra för att minska träningsverk och få ut mer av träningen. Rekommenderas om du tränar här och vill få ut maximala effekter av din kost och träning.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden