• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Moringa Super Pack

Naturligt Förnyande Pulver & Kapslar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Moringablad från foten av Himalaya kommer här till dig via två perfekta former – pulver och kapslar. Med kraftfulla egenskaper från en otroligt bred rad av vitaminer och mineraler, så innehåller bladen även exceptionella mängder av föreningar som är väl ansedda för sina skyddande och återställande egenskaper, som arbetar från insidan och ut för att hjälpa din kropp på bästa sätt. Du kan njuta av en uppfriskad hälsokänsla för att uppnå en ökad lyster och ett hälsosamt utseende.

 • Skyddar och återställer från insidan och ut
 • Pulvret är väldigt anpassningsbart till dina smaker
 • Två kapslar dagligen för enkelhet och behändighet
 • Rikt återställande vitaminkomplex
 • Boostande kombination av mineraler
 • Vegan- och vegetarianvänligt

Med Moringa Super Pack kan du nu dra fördel av de spektakulära och näringsrika bladen via både pulver- och kapselform. Pulvret är perfekt att blanda ner i härliga ”gröna” smoothies och andra maträtter som du kan njuta av under dagen. Kapslarna är redo att intas var och när som helst för att göra det behändigt för dig. Tillsammans arbetar de från insidan för att på ett kraftfullt sätt återuppliva ditt system.

Kraftfull vitalisering

En hektisk och förorenad värld utsätter oss alla för giftiga föroreningar som våra kroppar måste bearbeta – att göra det leder till produktion av fria radikaler. Dessa är hjälpsamma för reparation i begränsade mängder, men en överväldigande mängd kan verka hämmande, vilket innebär att vi lagrar försvagade celler. Detta kan innebära lägre energinivåer, matt hår och tråkig, livlös samt åldrande hud. Önskan om att återställa en hälsosam och vital glöd, som uppnås via inre skydd och återställning, har gjort ett brett utbud av produkter populära bland miljoner.

”Mirakelträdet” Moringa

Moringablad har plockats från träd vid foten av Himalaya under århundraden; de blev kända bland gamla egyptier, indianer, greker och romare för dess kosmetiska och näringsrika fördelar. Med tiden har alla delar av växten använts, från grenar till frön, vilket gjort att det fått namnet ”Mirakelträdet”. Nyligen har forskning lett till att globala regelbundna konferenser hålls bland experter, och det har blivit väldigt populärt i hud- och hårvårdsprodukter såväl som i flertalet kosttillskott.

 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Polyfenoler
 • Vitamin B6
 • Mineraler
 • Fria radikaler
 • Skydd av levern
 • Kolesterol
 • Sockernivåer
 • Skydd av hjärnan

Moringablad som kroppen älskar

Moringa har traditionellt sett haft anseende under århundraden – och nu stiger även dess stjärnor inom det vetenskapliga samfundet. Forskning har utforskat produkter från Moringaträd, som används i stor utsträckning, för att se hur de kan påverka fria radikaler såväl som skydd av olika vävnader, inklusive hjärta, lungor, njurar och lever. De har också kopplats till bearbetning av ohälsosamt socker och skadliga fetter, som ett diuretikum för rensning och renande samt för att återuppliva hud och återfå lyster. Att inkorporera Moringa i din dagliga rutin kan vara ditt sätt att förbättra din fysiska dimension från insidan och ut samt för att ge ett utseende med glöd och vitalitet.

Vitaminerna & Mineralerna i Moringa

Du och din kropp har sannerligen mycket att vinna från Moringa. Nedan kan du själv se hur dessa otroliga blad jämförs med andra hälsosamma livsmedel, men det slutar inte där. I tillägg kan du hitta arton av alla tjugo aminosyror i Moringa, inklusive alla nio essentiella; mineraler, Magnesium och Fosfor; Vitamin D och B3; plus Betakaroten och Flavonoider. Genom att arbeta i harmoni hjälper dessa kraftfulla föreningar till att stärka din hälsa från insidan och hjälper din strävan efter en vital och strålande glöd.

Moringa Kapslar & Pulver arbetar tillsammans!

Bio Spirulina Algae Tablets

Pure Moringa Capsules
Du hittar kraftfulla 1000 mg i varje kapsel med exakt uppmätt, marknadsledande styrka. En enkel och behändig form som är perfekt för upptagna individer som letar efter något som passar perfekt in i deras livsstil och som inte kräver uppmätningar. Ta en kapsel upp till tre gånger om dagen med ett glas vatten.

Super Spirulina Powder

Super Moringa Powder
Moringablad i pulverform är otroligt mångsidigt och anpassningsbart samt perfekt för hälsoentusiaster, som gillar att experimentera med olika recept. Med en smak som kan jämföras med spenat, så kanske du föredrar att inkorporera den i ”gröna” smoothies och aptitretande rätter. Vi rekommenderar användning av en sked per portion och upp till tre om dagen.

Kapselingredienser:

Aktiva ingredienser: Moringa tepulver, Vitamin B6 (Pyridoxin Hcl).

Kapselskal: Vegetarisk cellulosa.

Kapselvägledning

Med endast två aktiva ingredienser, är Pure Moringa Capsules fria från skadliga kemikalier och de är vegan- och vegetarianvänliga. Vänligen gör dock en noggrann kontroll över den fullständiga ingredienslistan om några personliga allergener skulle förekomma. Detta är som alltid något vi rekommenderar när man tar ett nytt tillskott för att utesluta eventuella allergener, samt att du konsulterar en yrkesmässigt sakkunnig innan du tar tillskottet om du tar någon medicin, är gravid eller ammar. Denna produkt är inte avsedd att konsumeras av personer under arton år.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT 4.5

90% baserat på 2 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Efter att ha hört så mycket om moringa bestämde jag mig äntligen för att lägga en beställning. Har bara tagit kapslarna i ett par dagar men känner mig både piggare och mer alert. Ser fram emot att se hur jag känner mig om en månad!

  S Sara weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Efter att ha testat en rad olika varianter har jag äntligen hittat en superfood som funkar för mig! Moringa har hjälpt mig få mer energi i vardagen och jag känner mig starkare än någonsin. Är mycket nöjd!

  M Mira weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.