måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

MaxMedix CIRCULATOR

maxmedix™

Du har säkert hört talas om vikten av bra cirkulation och de positiva effekterna det kan ha på din kropp. Det stämmer och nu finns det ett receptfritt alternativ som du kan använda för att uppnå detta och du kan göra det i din bekvämlighet där hemma. Cirkulationsanordningen är en lättviktad apparat som använder innovativ EXOpulse-teknologi för att dra ihop och avslappna muskeln för att hjälpa till med att öka blodflödet till ben och fötter och lindra smärta och svullnad.

 • Hjälper genom att boosta cirkulationen för att lindra värk & smärta i fötter och ben
 • Använder specialiserad och banbrytande EXOpulse-teknologi
 • Lättast tillgängliga 2kg-anordning som är lätt att bära och förvara
 • Enkla 30 minuters dagliga sessioner som du kan utföra i hemmet
 • Tillförlitligt köp - 2 års garanti inkluderat
 • CE certifierad cirkulationsanordning
 • Inkluderar en fjärrkontroll för enkel och behändig användning

Cirkulatorn är enkel att använda med dess lättviktiga effektiviserade design passar den bra både hemma och vid resa. Den kommer även med en behändig fjärrkontroll, vilket innebär att du slipper att böja eller sträcka på dig för justeringar – du kan bara luta dig tillbaka och slappna av! Med cirkulatorn kan du nu slå dig ihop med de miljoner kunder som gladeligen köpt cirkulationsanordningar och enbart genom en 30 minuters session per dag, kan du vara på god väg mot en bättre cirkulation och njuta av det du älskar.

Läs mer

Varför är cirkulationen viktig?

Att ha god cirkulation kan vara väldigt viktigt för din hälsa på många olika vis. När vi lider av dålig cirkulation kan vi ofta uppleva oönskade symptom såsom smärta och svullnad i våra fötter och känslan av trötta och tunga ben. Våra ben agerar som ett ”andra hjärta” för att pumpa upp blodet tillbaks till hjärtat så detta kan även vara ett problem för dem med dålig cirkulation. Dålig cirkulation kan orsakas av många olika faktorer och kan drabba vem som helst i alla åldrar. Särskilda medicinska tillstånd såsom diabetes och högt blodtryck kan bidra såväl som ålder, matvanor och rörlighet. Det innebär att du genom att boosta och förbättra cirkulationen i dina fötter kan ta ett viktigt steg i rätt riktning mot att förbättra din hälsa.

Vad är Circulatorn för något?

Miljontals människor är drabbade av dålig cirkulation och ofta vill de inte gå igenom smärtsam kirurgi eller eventuella komplikationer som kan efterfölja tabletter och mediciner. Efter år av forskning inom pulstekonologi och cirkulation har MaxMedix designat Cirkulatorn som en medicinfri och icke invasivt alternativ för att hjälpa till att lindra cirkulationsbesvär såsom koagulation, svullnad, kalla fötter, kramper, vadsmärta och känselbortfall.

Såväl som att hjälpa med ben och fötter innehåller Cirkulatorn även elektrodkuddar som kan användas enskilt eller vid sidan av anordningen. Dessa elektrodkuddar använder samma innovativa teknologi men är speciellt riktade mot områden på kroppen såsom rygg och axlar. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy hur du använder din enhet och tillåter mer flexibel användning. Det innebär även att du sparar tid, pengar och ansträngning från att köpa flera olika anordningar för olika kroppsdelar eftersom Cirkulatorn täcker alla dessa kombinerat i en enda anordning!

Hur fungerar det?

Cirkulatorn fungerar genom att använda innovativ EXOpulse-teknologi. EXOpulse är en form av pulsteknologi som använder milda reglerade terapeutiska elektriska impulser genom fotsulorna för att hjälpa musklerna att dra åt sig och expandera. Detta låter blodet genomströmma lättare, vilket kan förbättra cirkulationen och i sin tur hjälpa till att leverera essentiella näringsämnen och oxygen som behövs för hälsosamma funktioner. Denna boost av cirkulationen använde denna teknologi på ett säkert och effektivt sätt för att hjälpa dig att få dig tillbaks till att kunna göra det du älskar och få dig att känna dig som dig själv igen!

Varför välja Maxmedix Circulator?

Innovative EXOpulse Technology
Innovativ EXOpulse-teknologi
Tack vare den nya EXOpulse-teknologin använder denna anordning elektroniska impulser som hjälpmedel till cirkulationen, vilket gör det till ett säkert och medicinfritt alternativ för att förbättra blodflödet.
Convenient Remote Control
Behändig fjärrkontroll
Cirkulatorn kommer med en behändig fjärrkontroll så att du inte ska behöva kämpa med att böja dig ned och justera läget manuellt. Bara sitt tillbakalutad och slappna av!
99 Intensity Levels
99 Intensitetsnivåer
På grund av dess 99 intensitetsnivåer kan du skräddarsy anordningen enligt dina personliga behov. Du kan även enkelt ändra intensitetsnivån för dina specifika behov varje dag.
2 Year Warranty
2 års garanti
Vi har total tillit till vår enhet så i de sällsynta fall att problem skulle uppstå med din enhet, så erbjuder vi 2 års garanti så du kan känna dig lugn.
Compact Streamline Design
Kompakt effektiviserad design
Cirkulatorn har blivit särskilt designad för att vara enkel att flytta och förvara för att göra den optimal att använda oavsett när du känner för det, då du ser på TV hemma eller var du än är på resa
Easy To Carry
Lätt att bära
Eftersom cirkulationsanordningen är en lättviktare på 2kg är den enkel att bära och förflytta där hemma eller att när du är på språng och det är en av de lättaste anordningarna som finns.
Low Power Consumption
Låg energiförbrukning
Eftersom Cirkulatorn är optimal vid daglig användning har den även låg energiförbrukning som gör den bra både för miljön och för dina räkningar!
CE Approved Device
CE-godkänd anordning
Din säkerhet är viktig för oss och vi har säkerställt att Cirkulatorn är CE-godkänd och helt säker att använda.

Användning av enheten

Innan du använder din Cirkulator, vänligen läs användarmanualen i sin helhet. Denna hittar du genom att klicka på ”Ladda ner PDF” under produktbilderna.

1Koppla in

Koppla in strömkabeln i närmaste eluttag och ströminmatningen på anordningen. Cirkulatorn kommer med både UK och EU-kontakt så det är en optimal anordning att ha hemma eller vid resa då du bara väljer den kontakt som ska användas.

2Placera fötterna

Sätt dig ner på en stol eller en soffa och placera anordningen på golvet framför dig. Säkerställ att du sitter bekvämt med båda dina knän böjda i 90 graders vinkel och placera sedan dina bara fötter på de fotformade kuddarna

3Sätt på

För att sätta på anordningen, tryck på startknappen på anordningen eller fjärrkontrollen. Cirkulatorn kommer sättas på direkt och som standard kommer inställningen på anordningen att visa 30 minuter och intensitetsnivå 0.

4Justera inställningarna

Justera inställningarna genom knapparna -/+ på anordningen eller fjärrkontrollen. Öka intensiteten tills du känner eller ser sammandragningarna av dina muskler. Anordningen kommer automatiskt att stängas när den valda tiden har passerat.

Användning av elektrodkuddarna

Elektrodkuddarna är designade för att använda på kroppsdelar såsom axlar, rygg och armar. Dessa kuddar kan användas för sig eller vid sidan av fotdynorna. Innan användning ska du säkerställa att huden är ren, torr och oskadad.

1Placera ut kuddarna

Säkerställ att anordningen är avstängd, anslut elektrodkuddarna till tillbehörsuttaget med anslutningssladden. Ta bort det skyddande överdraget från kroppskuddarna och placera dem varsamt på huden.

2Justera inställningarna

Sätt på anordningen och kontrollera intensiteten samt varaktigheten på samma som steg 4 i anordningsinstruktionen. När den slutfört den valda varaktighetstiden kommer den automatiskt att stängas av.

3Ta bort dynorna

För att ta bort dynorna, ta försiktigt av dem från huden - dra inte av de elektroniska sladdarna då detta kan skada dem. Placera kuddarna på vardera sida av plastskyddet för kuddarna till nästa användning.

Säker att använda

The MaxMedix Circulator har testats djupgående och är CE-godkänd, vilket gör den helt säker att använda. För att säkerställa att du ska kunna känna dig säker på anordningen har den två års garanti så att du kan bestyrka högsta kvalitet. Du behöver inte någon form av recept för att använda denna anordning. För att få full användning av produkten samt säkerställa total säkerhet då du använder anordningen, rekommenderar vi att du läser manualen innan användning. Denna anordning är inte lämplig för gravida kvinnor under deras första trimester, för personer med pacemaker, de med ventrombos, hjärtsjukdomar, personer med epilepsi eller de med åderbråck.

Hjälpsamma tips

Precis som med alla anordningar är det vanligt att det uppstår frågor. För att hjälpa dig att få ut det bästa av din anordning så kommer du att få svar på de tre vanligaste frågorna nedan:

För att förbättra effektiviteten av ledningsförmågan av anordningen, rekommenderar vi att du applicerar ett balsam på dina fötter och dricker mycket vatten för att säkerställa att du inte är uttorkad. Detta kommer hjälpa EXOpulse-teknologin att effektivt ge dig säkra och milda strömmar till ben och fötter.

The MaxMedix Circulator är inte en massageanordning så därför är den inte utformad för att vibrera. Istället fungerar den genom att använda sin EXOpulse-teknologi för att sända milda strömmar som hjälper till att stimulera nerverna i fotsulan, vilket orsakar sammandragningar och expansioner av musklerna.

Impulserna som sänds till båda fötterna har alltid samma intensitet men känsligheten av vardera fot kan variera, vilken i vissa fall kan resultera i att den ena foten känner mer än den andra. Håll intensitetsnivån låg vid dessa tillfällen för att få den känsligare foten komfortabel då den andra foten fortfarande kommer mottaga pulserna.

Om du har några frågor om användningen av anordningen finns det hjälpsamma vanliga frågor och svar I FAQ-sektionen på användarmanualen, som besvarar de vanligaste frågorna. Om din fråga fortfarande inte är besvarad är du välkommen att kontakta vårt vänliga kundtjänstteam som gladeligen kommer att hjälpa dig.


Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94% baserat på 10 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.23% baserat på 885 )

 • * Den fungerar utmärkt för mig, har fått mer ork och bättre livskvalitet tack vare circulation maxx, jag har tipsat flera vänner och bekanta om denna!
 • * Jag känner mig väldigt bekväm med att använda min nya cirkulationsmaskin, lätta instruktioner och cirkulation har ökat i benen och jag orkar mer.
 • * Circulation max var precis det jag sökte, särskilt för mig som står hela dagarna och att jag kan gå hem till min Circulation Maxx en sann lättnad
 • * Jag fick den av min vän till jul och är så nöjd att jag kom hit för att köpa en till min moster!
 • * Jag köpte den till min mor som har passerat sjuttio år och haft problem med sina fötter och svullnad i benen . Från det att hon började att använda produkten har hon börjat gå korta promenader med barnbarnen som hon inte gjort på flera år.
 • * Rekommenderas stark, har gjort stor skillnad och jag känner att jag fått mycket bättre livskvalitet sen jag började med circulation maxx då min värk minskat mycket. Blev rekommenderad av min läkare att prova med en cirkulationsmaskin och hittade den här som fungerat perfekt.
 • * Hej! Jag har letat efter något som förbättrar blodcirkulationen utan att jag ska behöva äta massa piller och är mycket nöjd!
 • * Jag köpte min Cirkulation Maxx för några månader sedan och har just varit riktigt nöjd med den. Det har verkligen hjälpt mina trötta fötter och svullna vrister efter många långa dagar på kontoret..
 • * Äntligen hittat en produkt som hjälpt mig med min smärta i fötter och knän. Fick det rekommenderat av en vän och skulle definitivt rekommendera den till alla andra som har dålig blodcirkulation!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden