Gratis frakt vid köp över 599 kr
Liposomal Vitamin C with Vegan D3 | Natural Immunity Liquid Supplement

Liposomal C-vitamin med veganskt D3

250 ml Vätska | Naturligt immunförsvarstillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fyll på ditt naturliga immunförsvar med WeightWorlds Liposomala C-vitamin med Veganskt D3! Detta flytande kosttillskott förser dig med dubbla fördelarna genom att kombinera vitaminerna C och D3 som fungerar i perfekt harmoni för att naturligt boosta ditt immunförsvar såväl som att upprätthålla funktionen i ben, leder och muskler. Med bara 5 ml av denna potenta formula med 1000 mg styrka om dagen är detta tillskott av högsta kvalitet allt du behöver för att naturligt boosta ditt immunförsvar och dina ben och leder!

 • C-vitamin för en normal funktion i immunsystemet
 • Koncentrerad, flytande kombination av premiumkvalitet
 • Med vitamin D3 för att upprätthålla ben och leder
 • Hög styrka på 1000 mg per dos
 • 250 ml per flaska för 50 doser
 • Veganvänlig
 • Vegansk
 • GMP
 • Hög dos
 • GMO Free

Vad är Liposomalt C-vitamin med Veganskt D3?

Detta naturliga och flytande kosttillskott består av finaste C-vitamin och veganskt D3 för att förse dig med ett mångsidigt vitamintillskott. Vitaminerna C och D3 kombineras tillsammans för att naturligt boosta ditt immunförsvar samtidigt som det också upprätthåller normala ben och leder. Bespara dig själv krånglet med att hitta flera olika tillskott och känn de dubbla fördelarna med denna unika vitaminkombo i en flytande formula av premiumkvalitet!

Fördelar med C-vitamin

Detta flytande tillskott med Liposomal C-vitamin med Veganskt D3 ger en hög styrka på 1000 mg per dos. C-vitamin kan inte lagras i kroppen så det behövs i kosten varje dag. En god källa till C-vitamin är frukt och grönsaker. Men om du är oförmögen att få in tillräckligt med dessa i din dagliga kost är detta kosttillskott ett perfekt alternativ för att förse din kropp med tillräckligt med C-vitamin för en normal funktion i immunsystemet. C-vitamin är också idealiskt för:

 • En normal kollagenformation
 • Skyddar cellerna från skador från fria radikaler
 • Minskar trötthet och utmattning
 • Boostar en energigivande metabolism
 • En normal funktion i ben, blodkärl och brosk

Fördelar med D-vitamin

D-vitamin behövs för en normal funktion i ditt immunsystem och dina ben, leder och muskler. Vanligtvis behövs exponering för solljus för att tillverka tillräckliga nivåer av D-vitamin, men det kan vara svårt under mörka och kalla vintermånader. En annan god källa till D-vitamin är livsmedel såsom ägg och fisk, men detta är kanske inte ett alternativ för dig om du är vegan eller vegetarian. Men vi är här för att hjälpa dig överkomma dessa hinder! Detta flytande kosttillskott är ett praktiskt och veganskt alternativ som förser dig med en potent källa till vitamin D3 för allt ditt välmående behöver.

Vem är det för?

Om du behöver fylla på dina nivåer av C-vitamin och D3, eller bara letar efter en naturlig immunförsvarsboost, behöver du inte leta längre! Detta tillskott förser dig med dubbla fördelarna från båda dessa vitaminer i bara 1 dos, och det är enkelt att ta - bara drick det som det är eller blanda ner det i vatten eller din favoritjuice! Eftersom det är veganvänligt, non-GMO och glutenfritt passar detta kosttillskott enkelt in oavsett vilka kostkrav du har.

Användning

Ta bara 5 ml av detta flytande kosttillskott en gång om dagen. Du kan antingen dricka lösningen som den är, eller tillsätta den till ett glas vatten eller din favoritjuice. Den är tillverkad med naturliga ingredienser av premiumkvalitet och har inga kända biverkningar. Var vänlig och läs hela ingredienslistan innan du tar tillskottet eller prata med din läkare för att undvika några personliga allergener.

Fullständig ingredienslista

Renat vatten, organiskt glycerin, C-vitamin (askorbinsyra), Acerola-extrakt (20% C-vitamin), Superoxiddismutas (SOD-melonfröextrakt), Rutin, sackaros (råsocker), fruktos (naturligt fruktsocker), sorbitol, fettfritt sojabönelecitin (non-GMO) med 45% fosfatidylkolin, kaliumsorbat, niacin, blandade tokoferoler, askorbylpalmitat C-vitamin Ester, solrosolja, tokoferylacetat, α-liponsyra, naturlig apelsinsmak, Veganskt vitamin D3 (kolekalciferol).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Liposomal C-vitamin med veganskt D3
Liposomal C-vitamin med veganskt D3

250 ml Vätska | Naturligt immunförsvarstillskott

229Kr

+
Liposomal Vitamin C
Liposomal Vitamin C

1000 mg 180 Kapslar | Högpotent tillskott för immunförsvaret

281Kr

1 Produkt(er)

229Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(1)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

50.00% baserat på 1 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag hatar att svälja tabletter så detta var verkligen perfekt för mig. Tack WeightWorld!

A Annie

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar