• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Lägg till Chlorella till din diet som kosttillskott

Dessa grönalger är inte bara en superfood, det betraktas också som "naturens multivitamin" på grund av alla fördelar det har för vår hälsa. Detta kosttillskott är bäst när det blir utspritt i flera doser under dagen för att hjälpa kroppen att ta upp alla näringsämnen.

Dessa grönalger är inte bara en superfood, det betraktas också som "naturens multivitamin" på grund av de många fördelar det har för vår hälsa och välbefinnande. Den innehåller vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen, som magnesium och järn, och det är en fantastisk källa av växtbaserade protein! Stärk immunförsvaret med Chlorella kosttillskott

När du har fått ditt Chlorella pulver, kapslar eller tabletter, nästa fråga är naturligtvis "vad ska jag göra med det här?" Vi förstår att det kan vara lite skrämmande när det kommer fram något nytt som att ta gröna alger som kosttillskott, så vi har sammanställt en liten guide för att få dig på vägen.

Hur mycket man ska ta per dag

Ditt intag ska vara den dagliga rekommenderade dosen som står just på etiketten, men som en allmän vägledning, beroende på vilken form du tar:

Pulver Vuxna: 1-2 teskedar (3-4 g) Barn: 1 tesked (1-2 g)

Tabletter (500 mg) Vuxna: 6-8 flikar Barn: 2-4 flikar

Kapslar (600 mg) Vuxna: 5-7 kapsyler

Hur man tar Chlorella

Om du tar dessa tabletter eller kapslar, är arbetet redan gjort. Bara ta dem med lite vatten eller juice, ungefär en halvtimme före måltid.

Om du väljer pulverform så finns det många olika sätt att lägga till chlorella i din dagliga rutin. Du kan antingen lägga till pulvret i vatten eller juice, eller använda den i din smoothie eller liknande. Du kan också använda pulvret på din sallad, yoghurt eller spannmål. Testa Super Chlorella Puder.

Vissa gillar att använda både pulvret och pillren ihop, genom att ta pulvret i sin morgon smoothie/ saft och sen ta med tabletterna till jobbet eller skolan för att äta under dagen.

Några tips och försiktighetsåtgärder

 • När du börjar tillsätta kosttillskottet till din diet, är det rekommenderat att sakta men säkert arbeta dig upp till den rekommenderade dagliga dosen.
 • Ta inte vitamin C med detta kosttillskott eftersom det kan lossna bindningen av tungmetaller som det innehåller. Dessa gifter kan gå tillbaka till dina vävnader i stället för att elimineras. Ta inte vitamin C inom 3 timmar efter en Chlorella protokoll dos.
 • Detta kosttillskott är bäst när det blir utspritt i flera doser under dagen (ungefär en halvtimme före måltider) för att hjälpa kroppen att ta upp alla näringsämnen. Om hela dosen tas på en gång, är det rekommenderat att göra det runt frukost tid.
 • Lägg inte till detta kosttillskott i varma drycker eller något som kommer att värmas, kokas eller stekas, eftersom värmen kommer att förstöra dess näringsvärde. Istället lägg det i kalla drycker, spannmål, yoghurt, eller råa desserter.
 • På grund av rengöring och avgiftande karaktär i Chlorella, kan du uppleva en lätt huvudvärk, diarré eller gas när först lägga till den i din kost. Dessa symtom är normalt och bör avta inom några dagar. Om du upplever dessa symtom, försök skära nästa dos på mitten. Om symptomen kvarstår, sluta använda omedelbart och kontakta din läkare.

Så hur är ditt favorit sätt att ta chlorella?

Föredrar du pulvret eller tablettform? Vilka hälsofördelar njuter du av med att ta detta tillskott? Läs här för mer info om Hälsofördelar med Chlorella.