måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Carnitine | Muskelökning med aminosyra

proto-col

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

L-karnitin är ett fantastiskt kosttillskott som minskar fettmängden, ökar muskelmassan och ger ökade energinivåer. L-karnitin är även känt för att vara de bästa kosttillskottet för muskelökning. Tillskottet är känt för att öka kroppens upptag av fett och fungerar som en energikälla genom att transportera fettsyror genom kroppen.

 • Öka förbränningen av kalorier genom att öka energinivåer
 • Minskar hungerkänslan
 • Lämplig för vegetarianer och veganer
 • Kan hjälpa till att bygga muskler
 • Effektiv muskelökning med aminosyra
 • Kan göra det lättare att hålla nere kaloriintaget
 • Kan öka kroppens ämnesomsättning
 • Öka energinivåerna och prestationsförmågan

L-karnitin hjälper till att förbränna fettsyror i kroppen samt frigöra energier. Den mänskliga kroppen producerar själv l-karnitin och det kan även erhållas från kost så som mejeriprodukter, rött kött och avokado. Men många människor tycker att tillskott är det enda sättet att få i sig tillräckligt och för att uppnå maximalt resultat.

Läs mer
Typ: Kapsel
Antal: 90
Rekommenderad dos: 2 kapslar om dagen
Längd: 45 Days dagar

Vad är L-karnitin?

L-karnitin består av aminosyrorna lysin och metionin. Tillskottet används ofta för att minska fettmängden i kroppen och öka muskelmassa. Ökad muskelmassa gör att kroppen kan bränna upp till fem gånger mer kalorier när kroppen består av mer fett. L-carnitin fettförbrännande kosttillskott är även känt för att öka energinivåerna och minska aptiten. Söker du efter det bästa kosttillskottet för muskelökning kan L-karnitin vara lösningen.

L-karnitin fungerar bäst i kombination med en hälsosam kost och regelbunden motion. För att uppnå maximalt resultat ska tillskottet kombineras både med styrke-och motionsträning. Träningen ökar fettförbränningen och du kan därmed få ut det mesta av till tillskott. Ät även en hälsosam som är låg i socker och kolhydrater för att få optimala resultat från l-carnitin fettförbrännande kosttillskott.

Våra kroppar producerar automatiskt l-carnitin fettförbrännande kosttillskott och det kan även erhållas från vissa typer av livsmedel så som mejeriprodukter, rött kött samt avokado. Men många människor tycker att tillskott är det enda sättet att få i sig tillräckligt L- karnitin och för att uppnå maximalt resultat. Våra kroppar behöver lysin, metionin, vitaminer B6 och Vitamin C för att producera l-karnitin. Ofta så saknar vår kost tillräckligt av dessa viktiga näringsämnen vilket resulterar i minskade nivåer av l-karnitin.

Vad innehåller L-karnitin?

Varje kapsel av l-carnitin fettförbrännande kosttillskott 500 mg innehåller 100 % rent l-karnitin. Kapselskalet består av gelatin och vegetabiliskt magnesiumstearat.

Hur ofta ska jag ta l-carnitin?

Ta 1-2 kapslar per dag. Ta cirka 30 minuter före fysisk aktivitet. Överskrid inte 4 kapslar i varje period 24h.

Varför ska jag ta L-karnitin?

Om du tränar regelbundet och vill öka din ämnesomsättning så är L-carnitin precis vad du behöver för att uppnå maximala resultat. L-karnitin ökar förbränningen av fett vilket även resulterade i förhöjda energinivåer. l-carnitin fettförbrännande kosttillskott gör att fettsyrorna förbränns vilket kan ytterligare energi.

Kan jag ta L-karnitin om jag inte tränar?

Det rekommenderas inte att du tar l-carnitin fettförbrännande kosttillskott om du inte tränar. Om du försöker gå ner i vikt så är en balans av motion och hälsosam kost alltid rekommenderad för att du ska uppnå en effektiv och framförallt hållbar viktnedgång. L-carnitin fettförbrännande kosttillskott kommer att öka din viktminskning och göra att du får mer energi till ditt gymtränade. L-carnitin är inte effektiv för en ökad viktminskning utan en aktiv livsstil och vilken är en stor del av att det kallats för det bästa kosttillskottet för muskelökning.

Hur mycket kommer jag att gå ner i vikt?

Varje person är unik när det gäller viktminskning. Det finns många faktorer som spelar en viktig roll för hur mycket du går ner och hur din kropp reagerar. Om du har många överflödiga kilon att förlora så kommer du förmodligen att gå ner i vikt snabbare i början av ditt program än andra. Ju mer regelbundet som du tränar desto snabbare kommer du dessutom att se resultat. Om du har några medicinska problem så som problem med sköldkörteln kan du kanske uppleva det svårare att uppnå resultat. Du kan även ta hjälp av en personlig tränare för att utforma ett gym och dietprogram för att få ut det mesta av l-carnitin specifikt för dina egna personliga behov.

100 % Naturligt

Det finns inga kända biverkningar från att ta l-carnitin fettförbrännande kosttillskott. Se till att du håller dig till den rekommenderade dagliga dosen. Om du upplever några biverkningar så bör du kontakta din läkare.

Kundomdömen
Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (84.23% baserat på 885 )

 • * Perfekt komplement till träning och hjälper mig öka motivationen att lyckas och hålla igång med träningen.
 • * Jag tränar regelbundet och sökte ett tillskott som man hjälpa mig att få ut mer av min träning. Kollagen har jag hört mycket om och fått rekommenderat att prova av vänner och bekanta. Jag blev mycket nöjd då det höjde mina energinivåer och prestationsförmåga! Snabb leverans och bra service.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden