L- Glutamine Powder

Muskel Presentations Tillskott

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Att få de resultat du vill ha från din träning kan vara svårt och kräver ofta mycket hårt arbete. Öka dina framsteg med L-Glutamine Powder. Populärt bland proffs idrottare är detta aminosyra pulver bestående av 100 % protein för att hjälpa dina muskler att bli starkare och mer tonade för en förbättrad prestanda. Detta smakfria, tillsatsfria pulver kommer i en förpackning med 100 doser och kan lätt blandas med drycker eller mat och är också vegan-vänlig. Prova detta som en del av din träningsrutin och upplev skillnaden i ditt resultat.

 • 100% protein
 • Hjälper muskelbyggnad och återhämtning
 • Stödjer ledhälsa
 • Kan användas före och efter träning
 • Lätt att blanda, veganskt och tillsatsfritt
 • 100 portioner per förpackning
 • Vegansk
 • Probiotika
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vad är grenade aminosyror?

När det gäller att utöva, det finns två viktiga faktorer som idrottare och tränare talar om. Dessa består av intensiv träning och konsumtion av höga mängder protein. För människor som tränar och tränar ofta, kompletterar detta protein vanligen i form av vassleprotein. Proteinet består emellertid av aminosyror med grenade sidogrupper. Dessa är de råa komponenter som utgör proteinet, och de kan variera med hur effektiva de bygger muskler.

Fördelar av Glutamine

 1. Muskel Förebyggande och toner

  Aminosyror som Glutamin i vårt Glutaminpulver utgör byggstenar av proteiner. Dessa proteiner fortsätter ofta att bygga och reparera muskelvävnad, vilket är en nyckelprocess involverad i muskelförstoring och ökar den totala muskeluppbyggnaden.

 2. Stödja matsmältningen

  Glutamin bildar inte bara protein för muskler, den kan också användas för att bilda proteiner i vårt matsmältningssystem. Enzymer arbetar för att hjälpa oss att bryta ner maten under matsmältningen. De utgör en integrerad del av att se till att vi kan njuta av en balanserad daglig funktion.

 3. Lätt att använda

  Att ta Glutamin i en pulverform är också fördelaktigt, eftersom det betyder att du inte behöver oroa dig för att komma ihåg att ta piller. Du kan helt enkelt blanda pulvret i en dryck eller mat och konsumera genast. Pulver anses ofta som ett mer snabbt medel för att komplettera.

Fullständig ingredienslista

L-Glutamine Powder

Använding

För att komplettera med L -Glutamin Powder, rör du en skopa av pulvret i vatten, juice, eller din favorit träning skaka. Du kan konsumera denna shaken före, under eller efter träning. Vi rekommenderar inte att du överstiger rekommenderad servering. Om du vill överskrida den dagliga rekommenderade doseringen, gör bara det efter att du fått godkännande från din läkare.

Råd

L-Glutamine Powder är avsett att konsumeras tillsammans med en balanserad kost och motion för att uppleva de bästa resultaten. Var god lagra Glutamin Pulver på en sval och torr plats där den kan förvaras utom räckhåll för barn. L-Glutamin är lämplig för veganer eller vegetarianer. Denna produkt innehåller 100 portioner och vi rekommenderar att du alltid läser ingredienslistan om du har några specifika allergier.

L- Glutamine Powder Muskel Presentations Tillskott

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

76.00% baserat på 4 Kundomdömen

Verifierat Köp

Blandar denna med råsaft eller smoothie. Smaklös, mättande. Har även märkt att den hjälper som måltidsersättning vid orolig mage. (IBS)

T Tola H
Verifierat Köp

Snabb levernas

J JayJay
Verifierat Köp

TACK!!

K KyeGr33n
Verifierat Köp

Den perfekta proteinet!

M Myl0

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar