WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Keto Nootropics Complex

300 g Pulver | Kosttillskott för mental energi & motivation

Det är inte alltid lätt att följa en ketogen diet, men Keto Nootropics Complex kan hjälpa dig på traven! Med en unik blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakt, är detta nootropa kosttillskott speciellt utformat för att stödja dem som följer en ketodiet genom att upprätthålla fokus, minne och motivation. Det är dessutom smakfritt, vilket gör det enkelt att blanda ner i olika drycker eller maträtter!

  • Vitaminer, mineraler & växtextrakt för hjärnan
  • Kompletterar en ketogen diet
  • För bättre fokus, motivation & kognitiv funktion
  • Med MCT-olja, kollagen & kolin
  • Endast 88 kalorier per portion
  • Halal
  • Keto Diet
  • ISO
37.46
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Vad är Keto Nootropics Complex?

Behöver du en extra boost i samband med din ketodiet? Då är Keto Nootropics Complex tillskottet för dig! Detta förstklassiga, naturliga kosttillskott är utformat för att stödja den kognitiva funktionen, inklusive minne, fokus och motivation, samtidigt som det passar dem som följer en ketogen diet. Med ett noggrant uppmätt förhållande mellan fett, protein och kolhydrater samt endast 88 kalorier i varje portion kan du boosta din hjärna samtidigt som du kontrollerar vikten. Detta nootropiska kosttillskott är enkelt att lägga till i din normala ketorutin, eftersom det är smakfritt och kan lätt kan blandas ner i vatten eller i dina favorit ketorätter!

Hur fungerar det?

Keto Nootropics Complex består av en unik blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakt som ger energi åt din kropp och ditt sinne. Detta inkluderar exogena ketoner och MCT för energi och fokus, aminosyror och lipider för ökad koncentration och vakenhet samt vitaminer och örter för att stimulera mental prestanda och psykologisk funktion. De ämnen som ingår i kombinationen fungerar i perfekt harmoni och ger din kropp exakt vad den behöver, för att hålla sig stark och energisk när du följer en ketogen diet.

Vem bör använda det?

Om du följer en ketogen diet och vill boosta din hjärna är Keto Nootropics Complex för dig! Det låga kaloriinnehållet och noggrant uträknade makron gör det till ett utmärkt kosttillskott för dem som strävar efter att gå ner i vikt. Om du vill upprätthålla din kognitiva funktion, motivation och energi på ett mångsidigt och bekvämt sätt är Keto Nootropics Complex ett utmärkt val.

Användning

Ta en matsked av Keto Nootropic Complex varje dag med 250-300 ml vatten eller juice. För en mer spännande variation kan du blanda ner det i en smoothie, shake eller till och med i ditt morgonkaffe.

Detta tillskott är framställt av helt naturliga ingredienser. Det är säkert att använda och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar att du läser igenom hela ingredienslistan före första användning om du har någon allergi. Om du är gravid ammar eller tar mediciner ska du rådfråga en läkare före användning.

Fullständig ingredienslista

Medellånga triglycerider (från kokos), mct glukossirap (majsstärkelse), mjölkprotein (bovint), citronsyraestrar av mono och diglycerider av fettsyror, bovint kollagen, kakaopulver (theobroma cocoa), surhetsreglerande medel: kaliumkarbonat, natriumklorid, l-kolinbitartrat (kolinbitartrat), klumpförebyggande medel: kiseldioxid, dha pulver (dha olja) bärare: modifierad stärkelse, antioxidanter (tokoferol, l-askorbylpalmitat, natriumaskorbat, citronsyra), bärare (maltodextrin (majs), sackaros), klumpförebyggande medel: tricalciumfosfat), uncaria tomentosa rotpulver, grönt teextrakt, avena sativa extrakt (havre), bärare: maltodextrin (majs), l-teanin, alfa-liponsyra, ginkgo biloba extrakt, fosfatidyl serinpulver (fosfatidyl), klumpförebyggande medel: kiseldioxid, d-biotin, vitamin b12 prep (maltodextrin, metylkobalamin), nikotinamid, kalcium-d-pantotenat, tiaminhydroklorid, riboflavin, sötningsmedel (steviolglykosider).

Läs mer
Keto Nootropics Complex 300 g Pulver | Kosttillskott för mental energi & motivation

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra sätt att starta dagen! Jag har börjat använda dessa för mina examinationer för universitetet. När jag studerar har jag alltid en minskade energi nivå mitten på dagen, men efter jag har tagit dessa har jag blivit mindre distraherad och kunnat vara mera fokuserad.

C Charlotte
Verifierat Köp

Håller mig i på ett bra humör. Kommer att köpa igen!

A Anton
Verifierat Köp

Jag arbetar långa timmar och min sömn är begränsad till 4 timmar om dagen samt så är mitt jobb väldigt mentalt utmattande. Men sedan jag har tagit dessa känner jag mig mindre deppig och har mer fokus. Det enda jag vet är att denna hjälper mig att må bättre.

M Mai
Verifierat Köp

Blandar med kaffe varje morgon. Mycket bättre än ren kokosolja som blir så flottigt

S Sandra
Verifierat Köp

Kom snabbt och är som utlovat

S Sara
Verifierat Köp

Jättebra när man vill in i ketos

A Alma
Verifierat Köp

Mycke bra jag går ner i vikt

K Karisha
Verifierat Köp

Paketet kom snabbt och pulvret är jättebra

M Magdalena
Verifierat Köp

Min andra burk som jag beställt nu. Verkligen jättebra

S Svea
Verifierat Köp

bra när man bantar med mycket fett och lite kolhydrater

I Iris
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter