• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan grönt kaffe öka din ämnesomsättning?

Grönt kaffe innehåller koffein, antioxidanter och flera andra aktiva ingredienser som är kända för sina positiva hälsoeffekter av ett flertal goda skäl. Koffein är ett av de få ämnen som är kända för att bidra till att mobilisera fett från fettvävnader och öka ämnesomsättningen.

Grönt kaffe består av orostade kaffebönor samtidigt som det innehåller flera aktiva ämnen som kan påverka ämnesomsättningen. Kaffebönor är främst kända för sitt höga innehåll av koffein som verkar ett centralstimulerande och prestationsökande samtidigt som det kan öka din ämnesomsättning. Grönt kaffe innehåller även teobromin och teofyllin, detta är ämnen besläktade med koffein som också kan ha en stimulerande effekt på förbränningen. Green Coffee innehåller dessutom en hög nivå av klorogensyra som är en av de biologiskt aktiva ingredienserna i de orostade kaffebönorna som effektivt kan bidra till att bromsa absorptionen av kolhydrater. Dessutom innehåller Green Coffeee höga mängder av antioxidanter. Alla dessa ingredienser är kända för att effektivt öka ämnesomsättningen och leda till ökad viktminskning vilket gör gröna kaffebönor mer hälsosammare än rostade kaffebönor.

Vad är fördelarna med koffein?

Koffein stimulerar nervsystemet vilket den gör genom att skicka direkta signaler till fettcellerna som ökar fettförbränningen samtidigt som din ämnesomsättning ökas. Dessutom ökar koffeinet våra blodnivåer av hormonet Epinefrin, som också är känd som adrenalin. Epinefrin färdas genom blodet till fettvävnader och sänder ut signaler för att bryta ner fett och detta är hur koffein hjälper till att mobilisera fett från fettvävnader.

Vad är fördelarna med klorogensyra?

Green Coffe innehåller en stor mängd av antioxidanten klorogensyra. När kaffebönor rostas så försvinner klorogensyran från kaffebönorna. Klorogensyran i Green coffee är känd för att bränna fett och därmed ökar du din ämnesomsättning på ett mycket effektivt sätt. Genom att öka din energinivå så kan klorogensyran göra att du dessutom får ut mer av din träning.

Ökad ämnesomsättning

Ju högre vår ämnesomsättning är desto lättare är det för oss att gå ner i vikt och ju mer vi kan tillåta oss att äta utan att gå upp. Koffein kan öka ämnesomsättningen med 3-11% och större koncentrerade doser har en ännu större effekt. Green Coffeee innehåller koncentrerat koffein som effektivt kan öka förbränningen och göra att du går ner snabbt och effektivt i vikt.

Fettförbränning och ämnesomsättning hos smala människor är så hög som 29 % medan förbränningen hos överviktiga människor är cirka 10% . Denna effekt tycks också minska med åldern och fettförbränningen är generellt högre hos yngre. För optimal effekt kan du prova vårt effektiva kombinationspaket med Green Coffee och Garcinia Cambogia kombinationspaket.

Koffein kan förbättra prestationsförmågan samt öka omvandlingen av fettceller till energi. Koffein kan förbättra fysisk prestation med i genomsnitt 11-12 %.

Hur kan jag beställa Green Coffe?

Det är väldigt enkelt. Bara tryck på "Köp" vid produkten och gå sedan vidare till "Utcheckningen" när du är klar med din shopping här på Weightworld. Du kan sedan därefter välja metod för leverans och betalning som passar just dig.

Här på Weightworld kommer du aldrig att registreras för ett abonnemang när du köper Green Coffee super extract för ökad ämnesomsättning eller något av våra andra effektiva produkter inom viktminskning och hälsa. Vi har inga dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar. Vi erbjuder däremot dag-till-dag leverans om du beställer vardagar innan klockan 17:00 och därför kan du börja med ditt nya kosttillskott redan i morgon.

Om du har några frågor om produkten eller vår service, är du välkommen att kontakta vår kundservice vardagar mellan kl. 9-18.