• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Kan en body scrub få dig att se yngre ut?

Body Scrubs har funnits i evigheter och är ett enkelt och smidigt sätt att rena kroppen och förbättra hudens struktur. Denna enkla skönhetsprodukt gör mycket mer än att bara hjälpa dig bli av med skador och märken på huden och få dig att se yngre ut.

Scrubs är ett bra sätt att tillföra vitaminer, mineraler och fukt till din kropp. Denna kombination av ingredienser kan bekämpa och reducera lätta missfärgningar på huden, bekämpa tecken på åldrande och även lindra kroniska hudåkommor. Det stämmer att en body scrub kan göra allt detta och lite till det här en produkt undra gör allt, och lite till. Nedan har vi listat några av de mest populära användningsområden för body scrubs och varför detta är en måste-ha produkt i badrummet.

Exfoliering

Exfoliering utförs när du skrubbar huden med ett milt slipmaterial för att avlägsna döda hudceller. Denna process förvandlar din hy från tråkig och livlös till ljusa och fräsch. body scrub som exfolierar kroppen innehåller korn eller andra hårda slipmedel för att rena kroppen. Dessa partiklar är oftast grova och kan orsaka repor och skador. För att undvika detta är det rekommenderat att du hittar en skrubb som innehåller socker och salter. Dessa partiklar är mer skonsamma och upplöses dessutom småningom i duschen.

Det är också viktigt att inte gnugga för hårt när du skrubbar kroppen. Utför jämna mjuka cirkulära rörelser när du skrubbar din hud för att få bästa effekt av din scrub. Förutom att förbättra din hy, kommer rörelsen när du masserar in din body scrub också förbättra cirkulationen vilket i sin tur gör att din kropp känns mer levande och hälsosamt.

Ljusa upp fläckar

Mörka fläckar uppträder oftast på grund av ålder och solexponering. Även om det kan tyckas dessa fläckar har fastnat så går de faktiskt i många fall att få bort. Den peeling du får från en body scrub kan hjälpa till att bryta upp pigmentet i dessa fläckar och minska deras utseende över tiden. Detta kan i synnerhet uppstå om du har efter en skrubb som innehåller mandelolja. En scrub kan bidra till att ge din hud naturligt skydd mot solen, men du ska inte hoppa över solskyddsfaktorer. Scrubben kan även förhindra fler fläckar från uppstår senare på huden.

Renar huden

En body scrub kan hjälpa till att rena huden och reducera acne och finnar. Återigen är exfoliering nyckeln här. En kraftfull body scrub slipar rent huden från smuts från porerna och avlägsnar död hud. Dessutom kan ingredienser så som kaffe, havssalt, mandelolja och grönt te förstör rena och desinficera huden. Renare hud innebär färre möjligheter för finnar och ett strålande utseende.

Motverka eksem

Många människor har funnit att regelbunden peeling med body scrub bidrar till att motverka och bli av med exem. BodyBlendz Coconut Delight scrub.kan dessutom minska inflammation och förhindra framtida sprickor i huden. Ingredienser som kokosolja och mandel har visat sig kunna lindra uppkomsten av eksem. Dessutom får du en avslappnande behandling, vila, avkoppling och lättnad.

Avlägsna ärr

Exfoliating med scrubs har visat sig bidra till att minska uppkomsten av ärr, särskilt sådana som orsakas av akne. Tack vare att en body scrub renar kroppen från döda celler och bidrar detta till att främja framväxten av frisk ny hud. Beroende på vilket resultat du till uppnå finns det olika råd för hur ofta och varför bör du använda en scrub. Ingredienser som mandelolja har också visat sig minska uppkomsten av små ärr så det kan vara värt att ägna extra uppmärksamhet åt dessa platser nästa gång du skrubbar.

Body Scrubs har en mängd fördelar för din hy och kan hjälpa lugna symptom på kroniska hudsjukdomar samt minska uppkomsten av fläckar. Allt som krävs är några minuter i duschen så kommer du med tiden kommer att börja se fördelarna. Detta är några av fördelarna som visar på hur en body scrub kan bekämpa tecken på åldrande och hjälpa dig att se yngre ut.