måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Impact Whey Protein ™ Proteinpulver | MyProtein Vassleprotein

Av: MyProtein

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Impact Whey Protein ™ är ett vassleprotein proteinpulver gjort av protein av finaste och högsta kvalitet utan tillsatt socker. Tillverkad i Europas bästa anläggningar med en halt av 82 % protein och innehåller alla essentiella aminosyror. Om du söker efter det bästa proteinpulvret med en fantastisk smak är Impact Whey Protein ™ rätt för dig.

 • Europas bäst säljande proteinpulver
 • Över 80% protein per portion
 • Högsta biologiska värdet på marknaden
 • Kan hjälpa med att optimera muskeltillväxten
 • Kan hjälpa med att öka muskelmassa
 • Kan förbättra prestanda under träning
 • Snabbt absorberat vassleprotein
 • Lämplig för både män och kvinnor
 • Lämplig för vegetarianer

Om du letar efter det bästa proteinpulvret så har du hittat rätt. MyProtein har funnits sedan 2004 och säljer proteinpulver i över 50 länder med det största sortimentet i Europa och här hittar du vår populäraste och mest sålda produkt proteinpulvret Impact Whey Protein ™.

Läs mer

Vad är Impact Whey Protein ™ ?

När vi talar om muskeltillväxt är ett högt proteinintag en viktig del och detsamma gäller viktminskning. Det kan ofta vara svårt att få i sig den optimala mängden av protein genom regelbunden diet och är också dyra och tidskrävande och då är ett vassleprotein proteinpulver ofta effektivt.

Detta är ett vassleprotein proteinpulver som är en enkel, bekväm och kostnadseffektiv lösning för att få i sig proteinpulver för viktminskning eller muskelbyggnad med ett unikt aminosyrainnehåll. Med detta vassleprotein proteinpulver får du det bästa proteinpulvret som är ett proteinpulver vilket gått igenom mikro- och ultrafiltrering, och så småningom torkas till pulver.Vad är fördelarna med rent vassleprotein?

Vårt vassleprotein proteinpulver från MyProtein är en rik källa till vassleprotein från vegetarian söt mjölk som produceras i egna anläggningar och godkänts av den stora erkända återförsäljare över hela Europa.

Impact Whey Protein ™ proteinpulver innehåller 82g protein per 100g och har låg fetthalt och laktos samtidigt som det är rikt på kalcium. Med Impact vassleprotein ™ får du det bästa proteinpulvret med det högsta biologiska värdet på marknaden!

Impact Whey Protein ™är en utmärkt källa till essentiella aminosyror och innehåller en hög nivå av näringsämnen samt en av de största mängderna aminosyror (BCAA) som återfinns naturligt i protein.

Detta är ett vassleprotein proteinpulver som är en enkel, bekväm och kostnadseffektiv lösning för att få i sig proteinpulver för viktminskning eller muskelbyggnad med ett unikt aminosyrainnehåll.

Vem passar Impact Whey Protein för?

Detta tillskott är lämplig för alla och särskilt för idrottsmän och fitness utövare som som söker efter det bästa proteinpulvret . Det hjälper till att bättre återhämtning, muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Impact Whey Protein ™ är ett vassleprotein proteinpulver som är effektivt att ta efter träning och i allmänhet under hela dagen. Proteinpulver är glutenfri och vegetariskt.

Vad är vassleprotein?

Impact Whey Protein ™ är ett energirikt näringsämne som våra kroppsfunktioner är beroende av för att våra kroppar ska fungera optimalt. Proteiner är byggstenar för hormoner och muskler samt ett viktigt näringsämne i våra enzymer och optimalt för de som söker efter det bästa proteinpulvret. En proteinmolekyl består av hela 20 aminosyror och vassleprotein är det mest fullständiga proteinet. Vassleprotein är speciellt effektivt tack vare den fördelaktiga kombinationen av aminosyror som maximerar resultaten med naturligt protein.

Dosering av Impact Whey Protein ™

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du använder en stor skopa motsvarar 25g i 150-250ml och blandar det tillsammans med vatten eller mjölk i en shaker. Detta gör att Impact Whey Protein ™ på bästa sätt tas upp av kroppen vilket effektivt kan bidra till muskeltillväxt och viktnedgång. Vi rekommenderar att du dricker din shake med vårt bästa proteinpulvret 30 minuter före eller efter träning eller tar proteinpulvret som mellanmål.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (94.29% baserat på 7 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

.

Servicebetyg (98% baserat på 10 )

 • * Köpte hem två olika smaker och de är så goda båda två! Bästa av allt... De smakar gott när man blandar dem med vatten :D Behöver inte använda mjölk längre
 • * Mycket nöjd med produkt och köp. Valde den neutrala smaken och jag funderar på att beställa igen och prova något annat nu när jag vet hur bra det fungerar.
 • * Började med proteinpulver förra året och det är ett av mina bästa beslut. Sen jag började har jag testat flera olika smaker då jag tänkte att förutom att bygga muskler kunde de smaksatta varianterna hjälpa mig att minska mitt sötsug och lusten att konstant småäta något sött. Det har hjälpt över förväntan och min favorit är Strawberry Cream, har gått ner 5 kilo senaste månaderna genom att börja med proteindrycker med smaksatta och härliga blandningar. Det ger mig mer energi och dessutom orkar jag träna mer och hårdare än tidigare. Helnöjd med detta köp och att jag testade detta. Nu är jag mer vältränad än jag någonsin varit tidigare och mycket nöjd med er. Ska testa två nya smaker idag och sparar pengar då jag inte längre köper massor av sötsaker och godis varje vecka :)
 • * Har ej testat ännu men väntar på leveransen idag. Återkommer när jag testat mer utförligt.
 • * Bra produkt till ett bra pris.
 • * Kanonbra, märkt resultat efter bara 1 veckas användning och dessutom snabb leverans.
 • * Väldigt bra proteinpulver för dig som tränar och behöver en extra proteinkälla.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.