• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur kan du bli av med gifter som samlats i kroppen?

Det finns många trender som visar på hur ett detoxande fotbad kan stärka din hälsa och ditt välbefinnande. Det har visat sig att ett detande fotspa kan leda till minskade sömnproblem och stärka immunförsvaret.

Vad är detox med fotbad?

Ett detoxande fotbad är också känd som ett sätt att joniska rena kroppen från gifter och avfall. Under en behandling med ett deoxande fotbad så placeras fötterna i ett varmt saltvatten och en elektrisk matris slås på för att skapa en elektrolys i vattnet. Denna behandling gör att att elektromagnetiskt fältet i vattnet drar ut gifter och tungmetaller i vattnet genom svettkörtlarna i fötterna. Under behandlingen så ändras vattnets färg då gifterna dras ut genom kroppen och vattnet kan få en mörkbrun färg.

En behandling med traditionellt fotbad går ut på att fötterna tvättas följt av en avslappnande fotmassage. Vid ett avslappande detox fotbad som renar kroppen händer just detta och dessutom så renas din kropp från gifter, slaggprodukter och avfall som samlats i kroppen.

Hur märker jag att kroppen har renats från gifter?

I allmänhet upplever många människor att de får ökad energi, har lättare för att fokusera samtidigt som de känner sig gladare. Många patienter har dessutom rapporterat dramatiska förbättringar i sömn. Vissa människor märker även förbättringar av allvarliga hälsoproblem.

Det första du kommer märka när du gör en detox med fotbad är att vattnet kommer att ändra färg. Vattnet samlar upp de gifter och slaggprodukter som dras ur kroppen och du kommer märka att vattnet får en brunaktig och ibland svart färg beroende på hur mycket slaggprodukter som din kropp har samlat på sig. Färgen på vattnet kan även variera om gifterna kommer från din bukspottkörteln eller från levern.

Efter några behandlingar med ett detoxande fotbad kommer du märka att du sover bättre och känner dig mer avslappnad vilka bara är några av fördelarna med detox med fotbad. Många människor upplever en direkt positiv känsla av välbefinnande och avslappning samtidigt som de känner sig mer välmående. Efter regelbunden användning stärks immunförsvaret och kroppens välmående ökar. Det är dessutom avslappande och lugnande att genomgå en detox med fotbad. Ta dig tid och slappna av, njuta av ditt fotbad och du och hela din kropp kommer må bättre på lång sikt!

Vad är hälsofördelarna med ett detoxande fotspa?

Ökar energin

Ger ökad energi och bättre sinnestillstånd då detoxen klargör tankeförmågan samt förbättra ditt välbefinnande genom att eliminera gifter som samlats i kroppen.

Kan leda till en hälsosamviktminskning

Ökar ämnesomsättningen genom att aktivera kroppens fettförbränning. Minskar celluliter och får igång förbränningen av överflödigt fett.

Detoxa och rena kroppen

Hjälper kroppen bli av med gifter och slaggprodukter vilket får dig att må bättre och ökar ditt välbefinnande.

Föryngrande

Detox med fotbad hjälper dig att må bra från insidan och ut vilket resulterar i vacker hud, naglar och hår. Få en klar frisk hud och bli av med mörka ringar under ögonen och låt din yngre inre skönhet komma fram igen. Vår åldrande vår hud kan sakta återställas och se bättre och bättre ut.

Återställ och återfå din hälsa

Skapa ett starkare immunsystem med detox med fotbad. Många upplever minskad värk och smärta eller minska allergier och influensaliknande symptom efter att de börjat med detox med fotbad.

Ett lätt sätt att bli av med gifter

Bli av med gifter och slaggprodukter som lagrats i kroppen på ett bekvämt och enkelt sätt helt utan tabletter, piller, eller skadliga biverkningar.

Smärtstillande

Bli av med obehag, ömma och värkande leder, symptom på artrit eller inflammation med detox med fotbad.

Rena din kropp effektivt och må bättre

De gifter som samlats i våra kroppar gör det allt svårare för oss att må bra, hålla våra kroppar frisk och samtidigt hålla uppe immunsystemet. Prova BioEnergiser detoxande fotspa som är en fantastisk reningsprocess som effektivt detoxar din kropp från gifter och slaggprodukter. Detta fotbad stärker din kropps välbefinnande inifrån och ut!