• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur fungerar detox för viktminskning

Detox eller rening av kroppen är otroligt populära, mycket tack vare sina egenskaper att rena kroppen, eliminera gifter och göra att du känner dig mer energisk samtidigt som de kan öka din förbränning.

Även om detoxmetoder inte alltid är utformade för att du ska gå ner i vikt så ökar ofta en rening av kroppen din viktminskning och detta är ofta en av de främsta fördelarna med att följa en sådan diet.

Vad är detox?

Detox finns i olika former och former, men de flesta tas under 1 vecka till upp till 30 dagar. Dessa kurer är utformade för att eliminera farliga kemikalier och gifter ur kroppen vilket ofta leder till en extra viktminskning. Att göra en detox för ökat välmående kan vara mycket effektivt på grund av den enorma mängd giftiga ämnen som vi utsätts för i form av föroreningar, bearbetade livsmedel och andra kemikalier. Det anses att denna ansamling av kemikalier bör avlägsnas från kroppen för att vi ska må bättre och din ämnesomsättning ska ökas. En detox kan även främja viktminskningen och samt öka dina energinivåer och ditt välbefinnande.

Vissa detoxmetoder har bevisats kunna leda till allt från ökade energinivåer till ökad viktminskning. Det är rekommenderat att du gör din kur tillsammans med stora mängder vatten, ett naturligt kosttillskott och varierande mängder frukt och grönsaker. Du kan även få ut andra egenskaper av att göra en rening av kroppen. Det finns flera metoder du kan använda dig av så som kapslar, pulver och andra kliniska metoder.

Fungerar Detox för viktminskning?

Att genomföra en renande detoxkur har förutom att verka energigivande även visat sig effektiv vid viktminskning. Som en allmän regel, om ditt energiintag är mindre än de kalorier du bränner kommer du gå ner i vikt och detta kan ökas ytterligare om du renar kroppen från slaggprodukter och gifter som annars kan hindra detta. På grund av detta leder ofta en detoxkur till en ökad viktminskning då gifter kan orsaka övervikt. Men då en diet är mycket lågt energiinnehåll, under de inledande skedena, är det sannolikt att bero på en förlust av vatten.

Effektiv rening av kroppen

En rening av kroppen utförs i regel under korta tidsperioder vilket gör det till ett effektivt sätt att komma igång och komma i form. Det är viktigt att äta nyttigt och utföra regelbunden motion i kombination med en detox för att få maximala resultat samt även hålla en hälsosam livsstil efter detta för att uppnå maximal effekt och fortsätta gå ner i vikt effektivt.

Är det säkert att göra en detox?

När du gör en detox är det vanligt att känna en brist på energi, muskelvärk, trötthet, lågt blodsocker, yrsel och illamående när gifterna rensas ut från kroppen. Detta är helt normala reaktioner och efter det att din kropp är avgiftad kommer du känna dig både fräschare och må bättre än innan.

Ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt

I allmänhet kan en effektiv rening av kroppen kombineras med hälsosam kost och regelbunden motion leda till en hälsosam viktnedgång på ca 1-2 kilo per vecka bara genom att minska ditt kaloriintag något och öka din fysiska aktivitet i kombination med motion. En hälsosam kost med låga nivåer av mättat fett och raffinerade kolhydrater som även vara högt på fullkorn, omättade fetter, frukt och grönsaker är idealisk för att uppnå en ökad hälsa, välbefinnande samt en effektiv viktminskning.

En vetenskapligt granskad studie som publiceras i Journal of American neurotoxikologi påstår att endast små till måttliga mängder av bekämpningsmedel kan leda till en viktökning genom att skada hjärnstrukturen. Detta är ett viktigt bevis på att detox fungerar för att rena kroppen och öka kroppens förbränning.

Vart kan jag hitta en detoxbehandling?

Hos oss på Weightworld erbjuder vi flera typer av effektiva produkter för att rena och rena kroppen från gifter och slaggprodukter så som våra populära naturligt detox te för viktminskning. Dessa produkter kan hjälpa dig komma igång med din viktminskning och göra att du mår bättre och känner dig hälsosammare. Läs mer på våran sida eller kontakta våran kundtjänst om du har några frågor eller funderingar.