• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Dataskyddsförordningen

    Dina uppgifter är säkra hos oss

Hur du kan rena din kropp från gifter med te?

Ett slimming te är också perfekt för om du behöver en liten energikick under eftermiddagen då teet ger dig samma effekt utan tillsatt socker på grund av halten av koffein som finns naturligt i produkten.

Det viktigt att du dricker fit tea utan socker eller mjölk. Tillsatsen av mjölk neutraliserar den fettförbrännande förmågan hos te då det minskar och eliminerar flavonoidema. Det har visat sig att lättmjölk är värst! Om du vill prova soja eller mandelmjölk kan du göra det - men tänk på att samma effekt av ditt fit tea inte kan fås om du använder tillsatser!

Gå ner i vikt

Börja en kur med osötat fit tea i stället för läsk eller kaffe och gå effektivt ner i vikt. Söta drycker och även light läsk har varit kända för att faktiskt ha motsatt effekt på viktminskning. Natriumet i light läsk kan få dig att behålla vatten, så väljer ett smart alternativ – fit tea som ökar förbränningen .

En stor del av kraften bakom dricka fit tea för att gå ner i vikt är att du inte kommer att konsumera något annat istället. Te är låg i kalorier (om du dricker det rätt), och kommer att minska ditt sötsug och öka din mättnadskänsla samt förbränning. Det är samma koncept som att förlora vikt genom att dricka vatten kombinerat med aktiva superingredienser som ökar din fettföbränning. Ta en varm kopp te för att bli av med ditt sötsug under eftermiddagen. Även om det finns chips eller kakor i närheten kan teet få dig att slippa suget efter dessa. Om du dricker te får du dessutom i dig EGCG som dessutom har en glukossänkande effekt. Detta påverkar hungersuget och kan hjälpa till att kontrollera hungern. Dessutom ger fit tea ett välkommet avbrott från dina sysslor eller arbete - och du kan slappna av några minuter och undvika stress. Passa på att prata med någon annan under din te-paus då detta är ett bra sätt att varva ner, sträcka på sig och umgås inom loppet av fem minuter!

Inför en morgonrutin

Drick en kopp fit tea på morgonen och en kopp på kvällen. Genom att dricka ett te före en måltid fyller det dessutom upp en del av magen, vilket innebär att du kommer att bli mindre hungrig. Naturligtvis är det viktigt att äta en hälsosam kost för att få ut det mesta av ditt detoxande fit tea för att lyckas gå ner i vikt.

Kvällsrutinen med fit tea

Under ditt teatox program med te ska du dricka en kopp fit tea (koffeinfritt) innan du går till sängs varannan dag under din viktminskningskur enligt instruktionerna du får med i ditt paket med te.

Oavsett ditt viktminskningsmål kan en varm kopp örtte bidra till att du kan koppla av och hjälpa både din kropp och hjärna att slappna av. Eftersom en god natts sömn kan du öka din viktnedgång ytterligare. Det är därför viktigt att få en lyckad sömn för att få ut maximal effekt av ditt slimming te.

Dricker inte ditt te för nära läggdags då teet fungerar vattendrivande vilket kommer du att sluta med att gå till badrummet under natten vilket kan störa din sömn.

Tag ditt te under rätt tidpunkt

Drick ditt te under rätt tid på dagen för att få ut det mesta av din kur. Det har visat sig att vissa teer bör konsumeras vid olika tidpunkter på dagen för att få ut maximalt resultat vid viktminskning.

Här är några tips att tänka på beroende på vilken typ av te du dricker:

Vitt te kan blockera upptaget av fett, så drick det före lunch. Ett te som blåbär kan balansera dina glukosnivåer och är mest användbart runt middagstid. Gröna teer, Somatox slimming fitness tea och oolong te får din ämnesomsättning att öka, så dricka dem på morgonen och kvällen.

Bota illamående och rena kroppen

Drick fit tea under en intensiv period för att detoxa kroppen och rena den från gifter och slaggprodukter.

Tänk på ditt koffeinintag

Vissa teer har koffein i dem - även om det är ett säker nivå av koffein är det viktigt att dricka rikligt med vatten då koffein fungerar uttorkande. Undvik att överstiga 300 mg koffein per dag och drick ett glas vatten för varje kopp med koffeinhaltigt te eller kaffe som du dricker för att undvika uttorkning.

Om du är känslig mot koffein är det rekommenderat att dricka ett te som inte innehåller koffein. Även om koffein inte kommer att vara ett problem för de flesta människor. De som är särskilt koffeinkänsliga kan uppleva sömnlöshet, nervositet, och långvariga symptom om de dricker för mycket te eller kaffe som innehåller koffein under en dag.