• Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Hälsofördelar med Teatox

Det är möjligt att få en friskare och mer effektivt fettförbränning med teatox. Människor som behöver gå ner i vikt kan öka sin livskvalitet genom att förlora några extra kilon och effektivt öka sin förbränning genom att dricka slimming tea.

Syftet med en detoxkur är att eliminera gifter från kroppen och öka välmåendet, hälsan, immunförsvaret och fettförbränningen. Detox med te fokuserar på att rena övre och nedre tarmen från gifter och slaggprodukter som annars kan ha en stor negativ påverkan av vår hälsa och vårt välmående.

Det finns ett flertal olika detoxbehandlingar som renar kroppen har sina egen individuella, fördelaktiga egenskaper, från att minska din hunger till att öka din förbränning av kalorier och bokstavligen rena kroppen från gifter och slaggprodukter. Ett fitness te kan bidra till att minska risken många sjukdomar och infektionen samtidigt som ditt immunförsvar ökar. Här är ytterligare några faktorer till varför detox med slimming tea kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Många människor är oroade över den potentiella uppbyggnaden av giftiga kemikalier och tungmetaller ämnen i sina kroppar och det är något teatox kan hjälpa dig med.

Människor som har trög eller långsam matsmältning kan behöva hjälpa att ytterligare påskynda och öka sin förbränning för att gå ner i vikt. Teatox används också ofta av före detta rökare som vill rena kroppen från gifter som använts i kroppen i samband med rökning. En rykande kopp fitness te är den perfekta drycken för att värma upp kroppen på en kall vinternatt. Men vissa teer är också perfekt för att göra något annat så som att hjälpa dig att effektivt gå ner i vikt!

Vad innebär teatox?

Skillnaden mellan teatox och detox kan vara lite förvirrande och det kan ibland vara nödvändigt att klargöra skillnaden mellan dessa två kurer. Både teatox och detox innehåller samma ingredienser och har samma syfte men tas på olika sätt. En detoxkur tas oftast i kapselform medan en teaox dricks i form av te. Teatox från Somatox är ett naturligt och effektivt alternativ till många typer av detoxkurer som finns på marknaden idag.

I huvudsak är den enda skillnaden mellan Teatox och en vanlig detox användandet av te jämfört med kapslar. Detta förklarar snabbt vad teatox är. Men det finns mängder av mer utförlig information inom det ämnet på våran sida. Detox med slimming tea hjälper dig att rena kroppen från gifter och slaggprodukter samtidigt som du ökar din kropps välmående och välbefinnande. Teatox är dessutom effektivt om du vill gå ner i vikt utan några tabletter eller piller. Men som med alla naturliga tillskott bör du rådfråga din läkare innan du dricker fitness te om du har någon allvarlig sjukdom samt är gravid eller ammande.

Vilka hälsofördelar har teatox?

 • Viktminskning
 • Minskar måtten runt din mage
 • Minskar kolesterolvärdet och högt blodtryck
 • Lindrar magbesvär och matsmältningsbesvär
 • Hjälper till mot förstoppning, hård avföring, hemorrojder, och uppblåsthet
 • Djupt rengörande av tarmen
 • Tar bort kemikalier och gifter från kroppen
 • Gör att du kan känna dig mer energisk och njuta av livet mer
 • Förbättra minnet och prestationsförmågan som annars kan ökas pågrund av alltför många gifter i blodet
 • Kan verka motverkande mot allergier och hösnuva
 • Renar kroppen från gifter från läkemedel och tungmetaller
 • Rengör kroppen från beläggningar av nikotin
 • Håller tarmar, njurar, lever och lungor friska och rena

Teatox förbättrar matsmältning och kroppens upptagningsförmåga av näringsämnen Avgiftar kroppen från kemikalier som skapats av parasiter, svampar, jäst, och skadliga bakterier i tjocktarm och matsmältningskanalen

 • Hjälper till att avlägsna gifter från blodet, organ, och resten av matsmältningssystemet
 • Återställ den naturliga balansen av probiotiska bakterier genom att förbättra matsmältningen och tillföra viktiga näringsämnen till kroppen
 • Återställ regelbundenhet
 • Hjälpa till att lindra matsmältningsproblem
 • Vissa hudåkommor, dålig andedräkt och kroppslukt kan bero på av interna gifter som utsöndras genom svettkörtlar vilket detox kan hjälpa dig att bli av med
 • Att rena kroppen från gifter ger dig en frisk, strålande och ung hud

Alla dessa fördelar med detox med te visar på vad teatox kan göra för min hälsa . Vi har tillverkat våra produkter av högsta kvalitet med helt naturliga ingredienser. Våra slimming teer för naturlig detox innehåller några av de mest kända och bevisat effektiva ingredienserna som tillsammans arbetar för att hjälpa dig att se och känna ett tydligt resultat. Detta gör detox med te en kraftfull källa för att få de resultat du vill.

Ökat immunförsvar

Detox med te är naturligt läkande och återskapande vilket kan hjälpa dig att stärka immunsystemet och minska risken för att drabbas av många sjukdomar.

Rena kroppen från gifter

Teatox renar din kropp naturligt från gifter och slaggprodukter. Under din detox behandling med te ska du undvika skräpmat och ohälsosamma livsmedel för att maximera resultaten. Detox är ett begrepp som betyder att du renar kroppen från ämnen som samlats i kroppen.

Minska celluliter

När du renar kroppen från gifter och slaggprodukter så kommer du även minska mängden celluliter och hudproblem så som akne. Det har visat sig att celluliter i många fall orsakas av gifter, så att avgifta kroppen kan i många fall effektivt hjälpa dig att bli av med dessa.

Effektiv viktminskning

Det har visat sig att teatox med slimming tea effektivt kan hjälpa till med att öka viktminskningen. Genom att rena kroppen får du en nystart och kan komma igång med din viktnedgång på ett nytt sätt igen.

Återställ kroppens naturliga balans

Teatox fitness te kan stabilisera din kropps inre och yttre balans genom att stärka kroppen inifrån och ut får du mer energi och orkar mer.

Ökad fokus och välmående

Livet är helt enkelt roligare när du är bekväm och trivs i din egen kropp. Bara genom att hålla koll på din kost och motion kan du känna dig mer organiserat och kontroll över dina beslut och liv. Icke-överviktiga människor poäng bättre i minnestester och har visat sig ha bättre fokus än ohälsosamma människor.

Bättre sömn

Det är ett bevisat faktum att friska människor har bättre sover (och snarkar mindre).

Bättre självförtroende

När du ser bra ut och må bra blir du automatiskt en mer självsäker person.

Ökad energi

När du äter och lever mer hälsosamt kommer du automatiskt att njuta av mycket högre energinivåer.

Vad innehåller ett detox te?

Gör din detox med te i kombination med en hälsosam, balanserad kost och utför regelbunden motion för att maximera och förbättra dina resultat i kombination med teatox. Teatox är dessutom glutenfritt och lämpligt för både veganer och vegetarianer och dessutom sällan utan några kända biverkningar.

Detox med te görs effektivt med naturliga och organiska typer av teer som tas under en intensiv period på antingen 14 eller 28 dagar och är ett alternativ för detox för effektiv viktnedgång. Teet är ofta baserat på örter och diverse andra naturliga ingredienser som mals till pulver och är kända för sina fantastiska egenskaper för viktnedgång. De handplockade lösa tebladen som används i våra slimming teer behåller sin fulla funktion och sina hälsosamma effekter. Våra teer innehåller dessutom mängder av ingredienser som främjar ökad viktminskning så som grönt te, yerba mate, ashwagandha rot, maskrosblad, sellero, citrongräs, nässlor, kanel, passionsfrukt, mariatistel, ingefära, fläderblom, kamomill, hagtorn och aprikos och lakritsrot. Dessa fantastiska ingredienser i teatox är kända för att rena kroppen från gifter och avfall som kan ha en negativ påverkan på vår hälsa och vårt välmående.