• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Hälsofördelar med Skinny tea

Letar du efter ett te som kan öka din viktminskning? Om svaret är ja, då kan detta te vara exakt det du söker efter.

Slimming teer är gjorda av naturliga extrakt som är kända för att bidra till att förbättra matsmältningen, stärka hjärtat, främjar förbränningen samt många andra hälsofördelar.

Så finns det teer som kan hjälpa dig gå ner i vikt? Ja, har ditt te de rätta ingredienserna så kan de naturligt öka kroppens totala ämnesomsättning!

Vad är Örtte Skinny Fit Tea?

Detta fitness te är speciellt framtaget för dig som vill öka förbränningen och gå ner i vikt naturligt.

Örtte finns i två varianter - 28-dagars fit skinny tea och 28-dagars detox te. Du kan välja den typ som passar dina mål bäst. Oavsett om du vill få mer energi och ork eller om du vill gå ner i vikt så finns det ett te som passar dig. Teerna är tillverkade av örter som stabiliserar matsmältningen. Dessutom innehåller de en blandning av ingredienser som är kända för dess egenskaper att öka ämnesomsättningen såsom grönt, svart och vitt te baserat på de egenskaper som du önskar uppnå efter din tekur.

Några av de kända fördelarna med Skinny Tea inkluderar:

 • Ökar din fettförbränning
 • Stärker immunförsvaret
 • Förbättrar matsmältningen
 • Hjälper till med en ökad minskning av kroppsvikt
 • Starka antimikrobiella egenskaper

Hur fungerar Skinny te?

Skinny tea 28 dagar innehåller speciellt anpassade ingredienser som naturligt kan förbättra din hälsa och hjälpa till att öka dina energinivåer naturligt. Som ni vet så är detox ett av de bästa sätten att uppnå viktminskning naturligt.

Baserat på sitt innehål kan dessa ingredienserna hjälpa dig gå ner i vikt effektivt och naturligt. Detta fitness te har även antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper samtidigt som det tillför näring med hjälp av ett högt innehåll av antioxidanter.

Örtte Skinny tea är också en perfekt te för hjärtat eftersom det innehåller gojibär och havtorn, kända för att lindra symptomen av hjärtsjukdomar såsom högt blodtryck och höga kolesterolvärden.

Kan skinny tea hjälpa dig gå ner i vikt?

Örtte för viktminskning och detox har visat sig vara mycket effektivt för viktminskning. Men det är även viktigt att äta en hälsosam kost och utföra regelbunden träning för att hålla igång din ämnesomsättning och få ut maximalt resultat av ditt tea.

Slutligen innehåller detta te även senna, psyliumfrön, rabarberrot och huskfrön som är kända för sina ämnesomsättningsökande och förbränningsökande egenskaper. Teet har även en frisk smak av limeblad som gör teet enkelt och fantastiskt gott att dricka!

Rekommenderad användning

Drick en kopp av Skinny morning tea varje morgon under 28 dagar och en kopp av Skinny evening tea varannan kväll under din kur (rekommenderat intag). Du bör även hålla kroppen återfuktad med rikligt med vatten när du utför en viktminskningskur med skinny tea.

Placera teet i en kopp med varm vatten under 3 till 5 minuter tills teet har absorberats i vattnet. Ta bort tepåsen och drick. Du kan lägga till honung eller citron för att förbättra eller variera smaken.

Det är rekommenderat att dagligen äta hälsosam mat och utföra motion 3 till 5 gånger i veckan för maximal effekt.