WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Coffee & Cleanse Twin Pack

Kombinationspaket | Kapslar för viktkontroll & rening

I Coffee and Cleanse Twin Pack finner du två unika, botaniskt framställda produkter som kan hjälpa dig att bli herre över din egen vikt och kroppens interna funktioner. När man tänker de utmaningar som kommer med vikthållning och rening av kroppen, kommer det inte som en överraskning att en del behöver kämpa med båda delarna! Den dubbla kraften hos både Green Coffee Pure och Intensive Colon Cleanse har utformats för att förse dig med verktygen för att både optimera vikthantering och att rena kropp från föroreningar som annars får dig att känna dig tung och trög.

  • Utvunnet från 100% naturliga ingredienser
  • Verkar riktat mot två separata hälsofaktorer
  • Högpotenta formulan
  • Green Coffee Pure, naturligt rikt på klorogensyra
  • Intensive Colon Cleanse, vitamin- och mineralspäckat
  • Lätthanterliga kapslar för vardagsanvändning

Det har aldrig varit enklare att förstärka sin kost med två individuella produkter! Både Green Coffee Pure och Colon Cleanse har fått sina metaboliska nyttor överförda till lättsvalda kapslar. Detta gör tröskeln för ett dagligt intag mycket låg, och de små ampullerna betyder att du kan ta två i bara farten, diskret och utan ansträngning.

55.14
$61.26
Du sparar $54.98
I Lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Green Coffee Pure

Den första komponenten i den här dynamiska duon är Green Coffee Pure, en unik sammansättning som fångar de naturligt aktiva ämnena i orostade bönor. Extrakt från gröna kaffebönor är eftertraktat på grund av dess höga koncentration av klorogensyra, en speciell aktiv ingrediens inom polyfenolsyrefamiljen. Det här organiska ämnet har sammankopplats med lipidoxidation och förändringar av sockernivåerna i kroppen, vilket kan ha påverkan på balansen av fett och vikthållningen. Grönt kaffe är också en naturlig källa till koffein, som sägs ha termogeniska egenskaper som är kopplade till fetthanteringen och den generella kroppsfunktionen, och som ger en hälsosam kick i vardagen.

Intensive Colon Cleanse

Oavsett om viktkontroll är målet eller inte, är det viktigt att du fortsätter att ha en kropp som är frisk, så att den kan vara den där fantastiska stommen kring vilken du kan utforma din personliga vision av ditt framtida jag. Intensive Colon Cleanse är, som namnet avslöjar, framtaget för att rena din kropp och ge dig en känsla av lätthet och ny styrka. Produkten innehåller naturliga komponenter, som kostfibrer och mineraler, som är länkade till nedbrytning och skydd i en reglerad matsmältningsfunktion.

Styrkan i att vara två

Vi är medvetna om att kroppens behov är mångfacetterade, och det här produktparet är sprunget ur den här kunskapen. Green Coffee Pure hjälper dig att hantera dina viktrelaterade mål på ett bättre sätt, och Intensive Colon Cleanse underlättar bibehållandet av en lätt och lugn känslan i kroppen, och boostar dess funktioner över lag. Tillsammans verkar dessa två för att du ska kunna nå ditt önskescenario där du realiserat dina målsättningar, både genom en bearbetad fysik och en känsla av sundhet överlag.

Kontroll
Kontroll

Extrakt från grönt kaffe är sprudlar av egenskaper som kopplats till olika aspekter av fetthantering. Klorogensyra har en indikerad koppling till återupptaget av kolhydrater, vilket kan ha påverkan på vikthanteringen. Extrakt av grönt kaffe sägs även kunna knytas lipidhanteringen.

Rening
Rening

Intensive Colon Cleanse är rikt på egenskaper som utformats för att rensa ut och rena kroppen, för att möjliggöra för matsmältningen att fungera väl och ge en större styrka. Bland dess nio aktiva ingredienser finns psyllium, en naturlig fiber som setts ha starka kopplingar till kolesterolhanteringen.

Ny styrka
Ny styrka

När de konsumeras tillsammans förser produkterna dig med en kavalkad av mikronutrienter som knutits till en övergripande vitalitet. En viktig faktor att tänka på när du försöker kontrollera vikten och avlägsna orenheter. Grönt kaffe är också en källa till koffein, för ny energi till kroppen.

Fullständig innehållsförteckning

Green Coffee Pure: (extrakt av grönt kaffe, bulkmedel, kapselhölje)

Intensive Colon Cleanse: (rårisfiber, psylliumhusk, fruktpektin från äpple, akaciagummi, lactobacillus acidophilus, bifidobacterium infantis, ingefärsrot, FOS fructooligosackarider, kalciumcitrat, magnesiumcitrat, selen selenometionin, kalium, kapselhölje - gelatin, klumpförebyggande medel - cellulosa, kiseldioxid, vegetabiliskt stearat)

Användning

Tag tre kapslar med Green Coffee Pure per dag, samt 3 x 2 kapslar om dagen av Intensive Colon Cleanse, gärna i samband med måltider. Coffee and Cleanse Twin Pack skall användas tillsammans med en balanserad kost. Produkterna kan tas för sig eller sväljas tillsammans med vätska. Överskrid inte den rekommenderade dosen om du inte blivit instruerad att göra det av en läkare. Ingredienserna i Coffee and Cleanse Twin Pack utvinns ur 100% naturliga ingredienser. Notera att Green Coffee Pure skall intas kontinuerligt, medan Intensive Colon Cleanse skall tas som en kur under en 10-dagarsperiod.

Råd

Coffee and Cleanse Twin Pack skall tas som en del i en balanserad kost och skall inte ersätta måltider. Om du är gravid, ammar eller har någon allvarlig sjukdom, vänligen rådfråga en läkaren innan du använder produkten. Om du har några specifika allergier eller kostrestriktioner bör du läsa igenom den fullständiga innehållsförteckningen.

Läs mer
Coffee & Cleanse Twin Pack Kombinationspaket | Kapslar för viktkontroll & rening

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

...........................

M Miroslawa E
Verifierat Köp

Perfekt tillskott för att gå ner i vikt och komma i form. Jag började med detoxkuren i 10 dagar som fick mig att känna mig både piggare och gladare. Sen började jag träna 3 gånger i veckan och tog Grönt kaffe samtidigt under den kommande månaden. Har aldrig tidigare fått så tydliga resultat under så kort tid, jag tror att det både motiverade mig att verkligen lyckas och ökade förbränningen! Mycket nöjd och tacksam för det här paketet så jag ger er 5 stjärnor!

A Alexandra Halmberg, 34
Verifierat Köp

Kanonbra, tappade 6 kilo!!

B Bodil
Verifierat Köp

Provade grönt kaffe 2014 och kilona bara rasade. Nu ser jag framemot att få detta rengöringskit, tror inte jag kommer bli besviken :)

D Diana Z
Verifierat Köp

Har bara positiva saker att säga om de här produkterna, perfekta för att komma i form! Snabb leverans och riktigt bra service!!

J Jill K, Sundsvall
Verifierat Köp

Riktigt bra! Jag fick första kuren av frugan för att jag hade fått lite gubbmage men nu beställde jag själv för att dom verkligen hjälpte.

M Martin
Verifierat Köp

jag har alltid gillat Green Coffee men ska prova detoxen nu också och hoppas på mer effekt.

E Elvira
Verifierat Köp

Jättebra! Man blir både pigg och får en plattare mage!

M Malin
Verifierat Köp

jag har druckit kaffe i hela mitt liv med grönt kaffe verkar fungera bättre.

J Jan
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter