• Pengarna-tillbaka-garanti

    Gäller på utvalda produkter

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Green Coffee - Grönt Kaffe Pure 7000 mg | Cafe vert

Vad är Grönt Kaffe?

Grönt kaffe, även känt som green coffee, är ett viktminskningstillskott som kan öka din ämnesomsättning och viktminskning. Produkten är baserad på gröna kaffebönor som kommer från bergen i Jemen och är rik på klorogensyra samt känd för att öka fettförbränningen. Arabicabönorna som finns i cafe vert har använts av de lokala bergssamhällena i århundraden för att hjälpa invånarna hålla sig friska och energiska. Grön kaffe Pure har ingen kaffe eller koffeinsmak och grönt kaffe används av både män och kvinnor över hela världen som vill öka sin viktminskning.

Vad gör Grönt kaffe så effektivt?

Våran produkt green coffee består helt av 100 % naturliga ingredienser. Green Coffee frigörs långsamt medan det kan hjälpa dig bränna socker och överflödigt fett. Du kanske tror att det kan vara likvärdigt att dricka en kopp kaffe men kaffet som du dricker är annorlunda då bönorna har rostats. När kaffebönor rostas går klorogensyran förlorad vilket innebär att du förlorar viktiga näringsämnen. Green coffee innehåller även en naturligt hög koncentration av koffein vilket gör att dina energinivåer ökar när du tar ett tillskott med cafe vert.

Hur tar jag Grönt kaffe?

Det är rekommenderat att ta en kapsel Green Coffee upp till tre gånger per dag innan eller i samband med måltid tillsammans med ett stort glas vatten. För att uppnå optimala resultat med cafe vert rekommenderas daglig motion som att ta trapporna istället för hissen och i övrigt försöka äta hälsosamt och varierat. Du kan alltid börja med 1-2 kapslar green coffee per dag och sedan öka till 3 kapslar per dag.

Läs mer