Glucomannan Plus + Colon Cleanse

Kombinationspaket | 10-dagars fiberprogram

Banner med klarnas logga i svart text mot en ljusrosa bakgrund som förklarar att man kan handla nu och betala om 14 dagar

Översikt

Fibrer är bland de smartaste tillskotten som vi kan göra när det gäller vår kost - men trots det kan det vara svårt att få till rätt balans! Både lösliga och icke-lösliga varianter kan spela en väldigt viktigt roll för vår matsmältning och hjälpa oss framåt med våra vikthållningsplaner. I Glucomannan Plus + Colon Cleanse används en enastående vattenlöslig fiber för att ge mättnadskänsla och olösliga fibrer för att boosta regelbundenhet.

 • Kickstart & förstärkning av vikthållningen
 • Boostar mättnad & kroppsrening
 • Båda kapslarna baserade på växtfibrer
 • Vetenskapligt erkänt glukomannan
 • Kli & psylliumhusk för djuprening
 • Intensivt 10-dagarsprogram

När man gör förändringar i kost och träning för att påverka vikten, är det sannolikt att man önskar sig lite hjälp på traven - och MaxMedix är fast beslutade att ge dig detta! Genom kombinationsprodukten, Glucomannan Plus + Colon Cleanse, kan du få en komplett fibermetod. Utöver det har man förstärkt fibrerna med ett enastående urval av kroppsboostande ämnen, som vitamin B6 och kalcium, så att du kan vara säker på att du förser din fysik allt som den förtjänar.

Fantastiska fibrer

Kostfibrer, det som en del refererar till som bulkfibrer, är fantastiskt när det gäller att främja matsmältningsprocessen då det passerar rakt igenom kroppen och underlättar för matsmältningen. Lösliga fibrer, som glukomannan, tar formen av en krämlik substans i våra tarmar, vilket gör att vi känner oss mättare. Olösliga fibrer adderar volym och konsistens och förbättrar regelbundenheten i matsmältningen. Detta är något som man har förstått hjälpa till vid en rad olika problem i mag- och tarmsystemet. En hälsosam kombination av dem båda kan vara ett jättebra sätt att återfå kraft och hälsa i matsmältningssystemet.

Lysande glukomannan

Konjakplantan, igenkänd på dess mycket utmärkande blommor, får ett allt större erkännande världen över för de vattenlösliga fibrerna som kan utvinnas från dess rötter, glukomannan. Vid en daglig dos på 3000 mg, tillsammans med en energibegränsad kost, är glukomannan känt för att bidra till viktminskning. Det tar saker och ting ett steg längre och boostar inte bara mättnadskänslan - man har även sett att det vid rätt dosering också kan bidra till bibehållandet av normala kolesterolnivåer i blodet. Forskning har fokuserat på dess samverkan med ckoncentrationerna av lipider och glukos i kroppen, samt dess kopplingar till förändringar i kost och träning. Utifrån detta är det ett kosttillskott i en klass för sig, för de personer som vill ta ytterligare ett steg i sin vikthållning.

Glucomannan Plus + Colon Cleanse

Man var inte nöjda med att bara tillhandahålla kunderna de häpnadsväckande nyttorna hos glukomannan. MaxMedix har därför lagt till ett kraftfullt komplement, genom att addera både en vitamin och en mineral. Vitamin B6 är känd för att främja den normala, energifrigörande ämnesomsättningen, samt förbränningen av proteiner and glykogen. Krom är känt för att bidra till både en normal förbränning av makronutrienter och underhållet av normala blodsockernivåer.

Kapslarna kombinerar en enastående rad fibrer med andra extrakt. I centrum för Intensive Colon Cleanse finns psylliumhusk och råris. Dessa omges av de “goda” bakterierna, bifidobacterium infantis och lactobacillus acidophilus, samt av agaveextraktet, fruktooligosackarider, som sägs ge näring till de här bakterierna. Ingefärsroten är otroligt populär i hela världen och har kopplats samman med förnyad styrka och skydd, kroppen igenom. Den här fantastiska formulan toppas med fyra underbara mineraler - kalcium, magnesium, selen och kalium.

Komplett innehållsförteckning

 1. Intensive Colon Cleanse

  Aktiva ingredienser: rårisfiber (kli), psylliumhusk, äppelpektin (frukt), akaciagummi, lactobacillus acidophilus, bifidobacterium infantis, ingefärsrot, FOS (fructooligosackarider), kalcium (som kalciumcitrat), magnesium (som magnesiumcitrat), selen (som selenometionin), kalium (som kaliumaspartat).

  Andra ingredienser: kapselhölje - gelatin, klumpförebyggande medel - cellulosa, kiseldioxid, vegetabiliskt stearat.

Glucomannan Plus

Aktiva ingredienser: glukomannan (konjakrot), vitamin B6 (som pyridoxin HCl), krom (som krompikolinat).

Andra ingredienser: kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa) och maltodextrin.

Användning

Båda komponenterna i kombinationsprodukten, Glucomannan Plus + Colon Cleanse, har utformats specifikt för att samverka med din vikthållningsrutin, och samtidigt passa in i ditt vanliga liv. Ta två av varje kapselsort, alltså fyra åt gången, tillsammans med ett stort glas vatten (minst 250 ml) en halvtimme innan en måltid, tre gånger om dagen. Var noggrann med att ta båda uppsättningarna, samma tid varje dag, under hela 10-dagarsperioden.

Rekommendationer

Syftet med alla MaxMedix-produkter är att förse dig med en kraftfull produkt som harmonierar med din kropp och kompletterar din metod för att uppnå kroppslig hälsa. Med det sagt, bör du alltid ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen, iom den skulle lista något som du personligen har en allergi mot. Se till att dricka rikligt med vatten tillsammans med kapslarna, eftersom att det är kritiskt att de når magen. Kapslarna är inte lämpliga för den som har problem med att svälja, och den som har specifika magproblem bör först diskutera med sin läkare.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(3)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

76.36% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Använde dessa för att gå ner i vikt och tycker det gav ett mycket bra resultat. Kände mig mättare och åt mindre snacks vilket jag tror är vad som gjorde skillnaden.

S Sofia
Verifierat Köp

Brukar alltid känna mig svullen och blir alltid svårare att knäppa jeansen desto längre dagen går. Tycker dessa renade systemet väldigt bra och känner mig lättare och mindre svullen nu!

J Jessica
Verifierat Köp

Funkar bra o jag äter mindre

M Mimi
Verifierat Köp

Man känner sig faktiskt mättare längre

T Tilde
Verifierat Köp

Asso det funkar verkligen

V Viola
Verifierat Köp

Bra skit när man defffar och vill bli av med vätska och äta mindre

C Carl
Verifierat Köp

Nej det här var nog inget för mig

U Ulla
Verifierat Köp

Bästa

M Miriam
Verifierat Köp

Ja dom var bra

L Lilly
Verifierat Köp

Riktigt bra!

L Louise

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar