• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Dataskyddsförordningen

  Dina uppgifter är säkra hos oss

Glucomannan & MaxMedix Intensive Colon Cleanse

Kombipack för detox och viktminskning
529Kr
588Kr
Du sparar:  59Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Känner du dig trött och plufsig? Då kan detta paket vara perfekt för dig! Glucomannan med krom och B6, tillsammans med MaxMedix Intensive Colon Cleanse, detoxar kroppen och kan bidra till en sund viktminskning. Detta kombopack detoxar kroppen genom att rensa den från gifter och fyller istället på med allt näringsrikt innehåll hos superfooden glucomannan som bidrar till att förbättra din hälsa.

 • Bidrar till att undertrycka aptiten
 • Detoxar kroppen
 • Kan bidra till en naturlig viktminskning
 • Hjälper till att balansera kolesterol
 • Innehåller endast naturliga ingredienser

Dessa två produkter kompletterar varandra riktigt bra! Glukomannan bidrar till att förhindra upptaget av fett och socker, medan tarmrengöringen hjälper till att avgifta kroppen från gifter och bidrar till att upprätthålla ett friskt matsmältningssystem.

Läs mer

Vad är Glucomannan och hur fungerar det?

Glucomannan är ett lösligt kostfiber som bidrar till att dämpa aptiten, balanserar kolesterol och reglerar matsmältningen. Det kan även hjälpa till med viktkontroll och med att reglera kroppens blodsockernivåer. När du tar glucomannan expanderas det i magen vilket gör att du håller dig mätt längre. Kostfibret hjälper också till att rengöra både tjocktarm och matsmältningssystemet.

Glucomannan kommer från växten Amorphophallus konjac som härstammar från Sydostasien. Den har använts i århundraden för att göra traditionella livsmedel såsom gelé och nudlar. Tillskottet undertrycker aptiten genom att absorbera vatten vilket leder till att fibret expanderar i magen. När glucomannan placeras i vatten, kan det svälla upp till 17 gånger sin ursprungliga volym. Så efter att ha tagit detta naturliga tillskott utvidgas det i magen vilket gör att du håller dig mätt längre. Det gör också så att överskottskalorier ombildas till energi.

Vad är MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

Detta kosttillskott hjälper dig att ta hand om din tarmhälsa. Det fungerar genom att avgifta och eliminera uppbyggnaden av skadliga bakterier och göra plats för goda bakterier. Som en extra bonus kan detta kosttillskott också bidra till en sund viktminskning. När din matsmältning är bra får du i dig mer vitaminer och mineraler från maten du äter - detta kan bidra till en stabilare vikt.

Påbörja din kur med en 10-dagars detoxbehandling som stärker kroppen så att du är redo att påbörja din viktminskningsresa.

Återställ kroppen och rensa den från gifter. Du kommer få mer energi och din kropp kommer att ta upp näringsämnen snabbare.

Starta din 30-dagars kur med glucomannan. Denna kur hjälper till att öka ämnesomsättningen och boosta din viktnedgång.

Är det säkert att använda?

Glucomannan och MaxMedix Intensive Colon Cleanse innehåller 100% naturliga och säkra ingredienser så du bör inte få några negativa biverkningar. Däremot är det alltid bäst att kontrollera så att du inte är allergisk mot något. Vi rekommenderar att du gör din tarmrengöring i högst 10 dagar.

Hur köper jag detta paket?

Det är enkelt, snabbt och säkert att beställa hos WeightWorld. Kom ihåg att du med WeightWorld kan få dina produkter så tidigt som i morgon så länge du gör din beställning före 17.00. Om du stöter på några problem är vår kundtjänst här för att hjälpa dig måndag till fredag 10.00 – 18.00 och lördag 10.00 – 15.00.