WeightWorld Logo

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Går det att ta bort dubbelhaka utan operation?

Dubbelhaka är ofta en naturlig följd av åldrandet eller viktuppgång. Om du vill minska lös hud på hakan så finns det flera på metoder du kan prova.

Några av de naturliga metoderna är rätt frisyr, träna bort dubbelhaka , god hållning eller en åtstramande kräm är några förändringar du kan göra för att effektivt minska och reducera din dubbelhaka.

Smink

Att använda smink på rätt sätt kan hjälpa dig att strategiskt täcka din dubbelhaka. Försök att göra din käklinje mer framträdande än halsen med hjälp av ett puder som är en nyans mörkare än din hudfärg. Pudret bör appliceras vid käklinjen och i nacken. Smink så som rouge och ögonskugga kan även hjälpa dig att dra bort uppmärksamheten från halsområdet. Om du inte vet hur du ska göra så kan du gå till en makeupartist som visar dig detta. Om du använder eyeliner och mascara får du dina ögon att se större ut vilket drar uppmärksamheten bort från hakan. Minimera uppmärksamhet åt nedre delen ansiktet genom att bära neutrala nyanser av läppstift.

Frisyr

Ändra din frisyr drar också bort uppmärksamheten från hakan. Undvik att ha en frisyr som ligger precis i nivå med hakan och undvik mycket långt hår. Dessa två frisyrer dra mer uppmärksamhet till hakan. En klippning strax under hakan drar uppmärksamheten bort från hakan. Här är några andra alternativ:

Klipp en lång bob. Denna klassiska frisyr ser bra ut på personer med större hakor. En vinklad uppklippt frisyr drar också bort fokus från hakan. Har du längre hår fram och kortare hår i ryggen så dras mindre uppmärksamhet till hakan. Klipp håret i etapper och få en frisyr som balanserar ansiktet och drar uppmärksamheten bort från hakan.

Om du är en man kan skägg och ansiktshår direkt göra att din dubbelhaka ser mindre ut.

Undvik stora halsband

Bär inte stora tjocka halsband och kedjor. Dessa halsband drar direkt blicken och fokus till din hals. Om du vill dra fokus bort från din dubbelhaka är små enkla smycken runt halsen mer effektivt.

Tuggummi

Tuggummi gett din käke och ansiktsmusklerna ett träningspass. Motionera din käke så hjälper ansiktsmusklerna till med att bränna bort kroppsfett och håller dina ansiktsmuskler aktiva vilket ytterligare kan minska din dubbelhaka.

Minska ditt kaloriintag

Begränsa ditt kaloriintag och reducera din dubbelhaka. Detta minskar fettmängden som lagrats i din kropp och i ditt ansikte. Minska din hunger med frukt, sallad och livsmedel som har ett lågt kaloriinnehåll. Celluliter kan också uppstå vid högt kaloriintag och för att bli av med dem finns det också olika typer av krämer och gels mot celluliter.

Träna och motionera

Tränar du och rör på kroppen så kommer du att gå ner i vikt och småningom minska fett i ansiktet också. I själva verket är det mycket svårt att gå ner i vikt endast i ansiktet, och det är ofta den sista platsen som fettet tunnas ut på. Börja med en regelbunden konditionsträning och styrketräning och påbörja vägen till att ta bort din dubbelhaka utan operation.

Löpning, simning och cykling är alla effektiva motionsaktiviteter. Planera att göra någon av dessa aktiviteter minst 1/2 timme 4 gånger i veckan. Gå till gymmet och träffa en personlig tränare för att komma igång med styrketräning.

Använd en åtstramande kräm

Vexum SL är en effektiv och åtstramande kräm för behandling mot dubbelhaka för att minska lös hud och fett på hakan med upp till 86 %. Den stora majoriteten av de som använder Vexum SL märker resultat redan vid den första appliceringen. Vid upprepad behandling kommer fettet på hakan att minska och din hud kommer att bli fast igen. Denna åtstramande kräm är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort dubbelhaka utan operation.

Vexum SL innehåller starka, naturliga ingredienser som effektivt stramar åt och stärker huden. När denna kräm appliceras kan effektivt hjälpa dig med att bli av med lös hud. Krämen hjälper kroppen att bli av med det fett som lagrats i hakan. Vexum SL kan effektivt stoppa fett från att byggas upp och hjälpa dig att bli av med dubbelhakan enkelt och smärtfritt.

Andra intressanta artiklar

Dela med